Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za vozni red

Program za vozni red • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za vozni red
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Suvremene obrazovne institucije ne moraju biti upoznate s trendovima automatizacije kada su svi aspekti organizacije strukture i upravljanja, uključujući zapošljavanje osoblja, dokumentaciju, materijalne resurse i financijsku imovinu, pod kontrolom programa. Program rasporeda sati usmjeren je na stvaranje idealnog rasporeda lekcija koji se može lako preuzeti na vanjski medij, ispisati i prikazati na vanjskom digitalnom zaslonu. Korisnici početnici mogu jednostavno kontrolirati program jer nije kompliciran. Naprotiv, dali smo sve od sebe da njime bude intuitivno jednostavno rukovati. Tvrtka USU uvijek je nastojala detaljno proučiti osobitosti radnog okruženja, trenutne potrebe obrazovnih institucija, individualne zahtjeve upravljanja dokumentima, kako bi program izrade rasporeda bio najučinkovitiji u praksi.

Ako preuzmete raspored iz neprovjerenog izvora, ne biste trebali očekivati naglo povećanje značajki upravljanja. Odabir odgovarajućeg programa treba se temeljiti na funkcionalnosti, algoritmima, radu s rasporedima, potencijalnim mogućnostima rada s rasporedima itd. U demo verziji programa USU-Soft imate priliku provjeriti sve te kvalitete. Preuzmite ga s naše službene web stranice. Međutim, prije nego što to učinite, preporučujemo da pogledate video lekciju kako biste naučili osnove navigacije i kontrole. Ovdje nema ništa komplicirano. Dovoljno je minimalno poznavanje rada na računalu. Za probno razdoblje program rasporeda dostupan je besplatno, nakon čega vrijedi kupiti licencu i razmisliti o dodatnim funkcijama koje nisu uključene u glavni paket, a koje se također mogu preuzeti na zahtjev, kao i sinkronizacija s vanjskim platformama i uređaji . Poželjno je pročitati cijeli popis inovacija. Ne zaboravite da za izradu rasporeda nije dovoljno preuzeti besplatni program. Važno je razumjeti ključne principe njegovog rada. Program nastoji smanjiti troškove i sposoban je spojiti napore različitih korisnika, profesora i odjela institucije. Naravno, preuzimanjem programa USU-Soft dobivate kvalitetan proizvod koji u potpunosti odgovara zakonskim propisima i standardima obrazovne sredine. Program rasporeda provjerava se prema važećim zdravstvenim propisima i standardima te uzima u obzir sve moguće kriterije i algoritme za izradu optimalnog rasporeda. Nije tajna da USU-Soft program za online vozni red radi savršeno, odnosno informacije se mogu dinamički ažurirati, odmah prikazivati učinjene promjene i slati SMS obavijesti zainteresiranim korisnicima. Za ove zadatke implementiran je odgovarajući modul. Možete koristiti bilo koju platformu za slanje informativnih poruka. Sve ovisi o preferencijama određenog okvira. Ako ste preuzeli licencirani IT proizvod, možete koristiti mailing listu, snimati glasovne audio poruke i koristiti besplatnu Viber uslugu.

Nije potrebno spominjati da je automatizirano upravljanje sve potrebnije i traženije u području obrazovanja. Što se tiče specijalizirane podrške, poželjno je koristiti program rasporeda USU-Soft koji uzima u obzir različite kriterije i algoritme. Mogu se mijenjati, konfigurirati i programirati. Važno je preuzeti stvarno koristan i učinkovit proizvod, koji je u praksi sposoban smanjiti troškove, jamčeći redoslijed kojim dokumenti kruže. Program za raspored automatski šalje sve e-poruke dodane u modul za slanje pošte. Više ne morate ručno slati pisma. Ne morate čak ni izraditi poseban zadatak da biste to učinili! Ova značajka je prema zadanim postavkama omogućena u softveru za raspored. Omogućuje vam automatizaciju slanja SMS poruka. To mogu biti upozorenja o mjesečnim popustima, poruke pacijentima o zakazanim terminima, podsjetnici kupcima i dugovima ili SMS o teretu dostavljenom na odredište - postoji mnogo opcija! Sve što trebate učiniti je reći našem stručnjaku kako točno želite olakšati svoj svakodnevni posao. Zaštita vaših podataka jedan je od glavnih prioriteta USU-a! Kvar servera, nepošten zaposlenik može vam prouzročiti veliku štetu: kako financijsku, tako i akumulirane podatke. Ali što je najvažnije - možete izgubiti i ugled među kupcima! Međutim, ne biste se trebali oslanjati na činjenicu da će netko od vaših zaposlenika uvijek ručno kopirati bazu podataka. Zato smo dodali značajku automatskog sigurnosnog kopiranja u novoj verziji naše platforme. Kako biste osigurali svoju sigurnost, sve što trebate učiniti je stvoriti novi zadatak. Odabereš naredbu Type of work, zatim ideš na naredbu Path to the archiver - ovdje odrediš put u programu do archivera, kako bi program ne samo napravio backup tvojih podataka, već ih i komprimirao u optimizirati pohranu podataka. Pritiskom na naredbu Kopiraj u određujete mapu u koju će biti pohranjena sigurnosna kopija. Sve potrebne informacije su spremljene! Program stvara kopiju svih vaših podataka i pojedinačnih promjena programa. Također je moguće razviti sučelje programa prema vašim željama. Javite nam se i recite nam svoje snove. Ostvarimo ih! Ako još uvijek imate nedoumica, pozivamo vas da posjetite našu web stranicu i preuzmete besplatnu demo verziju. Iskustvo rada sa sustavom prije kupnje zasigurno će vam dati pregled funkcionalnosti i pomoći vam da odlučite trebate li takav proizvod ili ne.