Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo odgajatelja

Računovodstvo odgajatelja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo odgajatelja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako je školska evidencija važna učiteljima i učenicima, nastavnici trebaju evidenciju samo za sebe. Odgovornost za postignuća prosvjetnog radnika rezultira značajnim povećanjem plaće, socijalnim davanjima i dobrom mirovinom. Naša tvrtka razvila je računalno-računovodstveni softver - USU-Soft, uz pomoć kojeg edukatori učinkovito prate svoj profesionalni uspjeh. Obračunavanje postignuća nastavnika uz pomoć programa nudi mnoge prednosti. Tko će u Odjelu za školstvo znati da je ovaj ili onaj prosvjetni djelatnik dobio certifikat za neka važna postignuća i potrebne aktivnosti? Možda im jednog dana, slučajno, netko kaže... A to nije u redu! A računalni pomoćnik za računovodstvo o tome izvještava izravno Odjel i Ministarstvo obrazovanja! Sva vaša postignuća, pa i ona najmanja, poznata su izravnim i visokim šefovima. Ovo nije hvalisanje: jednako je normalno prijaviti svoje rezultate kao i doći do tih istih uspjeha!

Računovodstveni program za odgajatelje pouzdan je i vjeran pomoćnik suvremenog odgajatelja koji ne gubi vrijeme na papirnato računovodstvo, već koristi najnovija dostignuća i tehnologije kako bi poboljšao učinkovitost svog rada, oslobađajući se rutine. Računovodstvena aplikacija USU-Soft objedinjuje najnoviju tehnologiju elektroničke kontrole. Sučelje računovodstvenog programa je jednostavno i pregledno, a početak rada traje svega nekoliko minuta. Obračun uspjeha odgajatelja (ili odgajatelja) provodi se 24 sata dnevno (uzima se u obzir razlika u vremenskoj zoni) i vlasnik računovodstvene aplikacije uvijek prima izvješća. Robot trenutno broji i vidi sve što se događa na internetu, čita podatke s raznih elektroničkih medija, društvenih mreža i administrativnih stranica. Računovodstveni softver bilježi zahtjev za dobivanje nagrade i odmah ga priopćava vama i vašim izravnim nadređenima. Čak i odgajatelj početnik može postati vlasnik računovodstvenog programa: naše cijene su umjerene. Evidenciju o postignućima odgajatelja uglavnom vodi uprava škole (stručna škola, fakultet, tehnička škola itd.). Ali ne biste trebali brinuti - u svakom slučaju, sustav ne

Prijavite uspjeh edukatora višoj organizaciji, a da o tome ne obavijestite vlastitu organizaciju. Direktor mora biti svjestan postignuća svojih zaposlenika. Računalni pomoćnik u računovodstvu ima mnogo alata za izvješćivanje nastavnika o postignućima. Ali također je dobro pomoći u postizanju tih postignuća! Jednostavno: ako pedagog ima više vremena za poučavanje, uspješniji je od onoga koji piše izvještaje na papiru. Robot će, na primjer, odmah izraditi raspored sati (jednostavno izračunava sve opcije i pronalazi optimalno rješenje) te vas SMS-om obavještava o važnom sastanku ili lekciji unaprijed (radi kao osobna tajnica).

Računovodstvena aplikacija ima bogatu bazu podataka sa svim studentskim podacima i još mnogo toga. U doba visoke tehnologije nedopustiv je luksuz zanemariti te tehnologije. Ako na Vašem računalu (u Vašoj školi) nije implementiran edukatorski računovodstveni program, Vaš će ga suparnik instalirati, a on ili ona, a ne Vi, bit ćete Veliki Edukator! Ne govorimo o lovu na mjesta: morate poštovati svoj rad i slobodno pričati o njemu. Naš računovodstveni softver koriste učitelji u četrdeset regija Ruske Federacije i inozemstva - povratne informacije od naših klijenata možete pronaći na našoj web stranici. Računovodstveni program za odgajatelje (USU-Soft) vodi računovodstvenu evidenciju: obračunava plaće i bonuse, priprema sve računovodstvene dokumente i šalje ih primatelju e-poštom. Računovodstveni softver podržava Viber komunikaciju i online plaćanja na Qiwi e-novčanik. Računalni program ima mnogo prednosti i teško je o svemu napisati u jednom članku - nazovite nas ili kontaktirajte naše stručnjake na način koji vama odgovara i saznajte više o tome kako postati najbolji edukator u svojoj zemlji!

Upravljanje obrazovnom ustanovom ili centrom za obuku omogućuje automatizaciju rada sa studentima (klijentima). Ovaj softver koriste svi jezični tečajevi, obrazovni tečajevi ili obrazovni centri. Program za edukatore također je sposoban voditi evidenciju po posjetnicama pomoću čitača barkodova (barkodova). Uprava obrazovnog centra može uslužiti kupce i kada plaćaju određeni tečaj za određeno vrijeme i kada plaćaju broj kupljenih sati. Računovodstveni sustav može pratiti i gotovinska i bezgotovinska plaćanja. A ako upravitelj želi, može generirati konsolidirana financijska izvješća, koja će pokazati najprofitabilnije tečajeve, profesore koji ostvaruju prihod, kao i slabosti organizacije. Program jezičnih tečajeva i obrazovnih tečajeva uključuje planiranje nastave (planiranje obuke), što će vam omogućiti vođenje evidencije o zapošljavanju osoblja. Softver može koristiti preko lokalne mreže nekoliko korisnika u isto vrijeme, a svaki učitelj također može vidjeti svoj raspored za bilo koji dan. Upravljanje učenjem postaje nevjerojatno jednostavno. Računovodstveni softver može automatski izračunati fakultetsku plaću. Također se može nadopuniti bilo kojom drugom potrebnom funkcionalnošću! Automatiziranje tečajeva i bilo koje organizacije obuke nije samo vrlo zgodno, brzo i učinkovito; također je pokazatelj razine institucije, formirajući stav kupaca i mišljenje tvrtki suradnika. Besplatni softver za svoj centar za obuku ili obrazovnu ustanovu možete preuzeti kao demo verziju tako da nam pošaljete zahtjev putem e-pošte.