Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za ranu školu

Program za ranu školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za ranu školu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Početnoj školi, kao i svakoj drugoj organizaciji, potrebni su učinkoviti alati za automatizaciju upravljanja uredom. Program za školu ranog razvoja učinkovito je funkcionalan i savršeno optimiziran informacijski proizvod koji je izradio razvojni tim tvrtke USU. Program za dječje vrtiće usmjeren je na integrirani pristup praćenju obrazovne ustanove. Značajka softvera tvrtke USU je da je program prilično jednostavan za korisnike, a proces implementacije je bezbolan. Program za rano djetinjstvo omogućuje cjelovit pristup rješavanju problema i izvršavanju zadataka u obrazovnoj ustanovi za učenike bilo koje dobi. Prilikom implementacije programa za ranoškolsko obrazovanje morate voditi računa da optimizira procese u skladu s utvrđenim zahtjevima. Nakon implementacije i provedbe programa ranog odgoja i obrazovanja, vođenje poslovanja u tvrtki postaje uredan proces. To je zbog grupiranja informacija u jedinstvenu bazu podataka, tako da je moguće brzo doći do potrebnih informacija. Provođenjem odgojno-obrazovnog programa škola u ranom djetinjstvu postaje lako upravljiva, a razina kontrole prelazi na novu razinu. Ako ste zainteresirani za naš prijedlog, dobrodošli na službene stranice tvrtke USU. Tamo ćete pronaći sve potrebne podatke za analizu, kao i mogućnost preuzimanja probne verzije aplikacije. Preuzimanje programa u demo verziji jednostavno je i besplatno. Možete se upoznati s funkcionalnostima programa i donijeti uravnoteženu odluku o kupnji licencirane verzije programa.

Program rada za dječju školu nije samo izvrstan i stabilan alat za automatizaciju upravljanja procesima u poduzeću, već i višenamjenska aplikacija za mnoge druge važne zadatke. Uz pomoć našeg programa za obrazovne ustanove moguće je, između ostalog, vršiti obračune i procjene plaća. Program za ranu školu ima niz važnih i korisnih funkcija, što vam omogućuje korištenje programa kao višenamjenskog alata koji može pružiti podršku u gotovo svakoj radnoj situaciji kada su u pitanju učenici bilo koje dobi. Za instalaciju programa potrebno vam je osobno računalo ili prijenosno računalo s predinstaliranim Windows operativnim sustavom. Kada je naš predškolski program na djelu, djeca se brže razvijaju jer učinkovitost učenja doseže potpuno novu razinu. Nakon kupnje licencirane verzije programa započinje proces implementacije aplikacije u uredu. Stručnjaci iz tvrtke USU instaliraju program, kao i daljnju konfiguraciju. Osim toga, pomažemo vam ispuniti izvorne podatke u stupcu Referenca. Ubuduće će se sav automatizirani rad u aplikaciji odvijati na temelju popunjenih i dopunjenih informacija. U slučaju da se optimizacija radi u školi za rani razvoj djeteta, program većinu operacija obavlja automatizirano. Moguć je rad s djecom različite dobi, što povećava opseg programa.

Kao rezultat toga, dobivate potpuno formiranu bazu podataka koja sadrži cijeli niz informacija o klijentima škole za rani razvoj djece. To vam omogućuje pravodobno dobivanje svih potrebnih informacija. Upravljanjem programom dobivate softverski alat pomoću kojeg razina kontrole nad proizvodnjom postaje vrlo visoka. Na primjer, možete pratiti raspored nastave, zaposlenost nastavnika, popunjenost učionica i još mnogo toga. Škola specijalizirana za početni razvoj ima mnogo različitih prednosti u odnosu na konkurente na tržištu ove vrste usluga ako ima implementiran USU-Soft u svoje upravljanje. Razvoj u ranom djetinjstvu ključan je za razvoj djece kao pojedinaca. Kupnjom naše aplikacije kupujete proizvod za neprikladnu uporabu. Tvrtka USU vodi demokratsku politiku prema kupcima. Dakle, s izdavanjem ažuriranih verzija programa, prethodna verzija postaje potpuno operativna i ne gubi performanse. Također, nema potrebe plaćati dodatni novac poput pretplata; softver se kupuje jednom zauvijek. Nova verzija programa za predškolske ustanove omogućuje prilagodbu prikaza u dvije boje ovisno o vrijednostima parametara. Navedimo primjer kada želimo vizualizirati iznos duga naših kupaca. Možemo učiniti da program prikazuje samo popis ljudi koji imaju dugove u školi u djetinjstvu. Nakon toga pozivate kontekstni izbornik i odabirete Uvjetno oblikovanje. Dodate novi uvjet kroz dva raspona boja i odredite prema kojim kriterijima će se izvršiti odabir, odabirom vrijednosti u poljima Minimum i Maksimum. Na primjer, s najmanjom vrijednošću, program će tražiti najmanju među svim vrijednostima u ovom stupcu. U naredbi Value odredite vrijednost od koje će program započeti odabir. Zatim odredite raspone boja. Boju možete odabrati iz padajućeg popisa ili je odabrati klikom na simbol ... Nakon odabira potrebnih kriterija kliknite na Ok i vratite se na prethodni izbornik. Ovdje možete kliknuti Primijeni i odmah vidjeti rezultat. Sada će pozadina u polju duga biti obojena ovisno o njegovom iznosu. Ove nove značajke zasigurno će podići vaše poslovanje na potpuno novu razinu i učiniti ga učinkovitijim.