Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za tečajeve

Program za tečajeve • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za tečajeve
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje tečajevima u USU-Soft programu je u a

on-stop modu, jer se trenutno stanje tečajeva mijenja sa svakom radnom operacijom i s odgovorom menadžmenta na novo stanje. To je automatizirano upravljanje, pod kojim se kontroliraju tečajevi obuke, točnije, stanje unutarnje aktivnosti, financijska situacija, osoblje. Praćenje tečajeva organizirano je na temelju razmjene informacija između različitih odjela u tečajevima, uključujući nastavnike, administrativne resurse, menadžere odnosa s klijentima, koji zajedno provode različite operacije, ali se nadopunjuju u pogledu rezultata. Program tečaja iz temelja mijenja format internih aktivnosti - isključuje upravljačko osoblje iz različitih procesa i postupaka, uključujući računovodstvo, kontrolu, analizu, čime se osigurava da tečajevi povećavaju učinkovitost ubrzavanjem tempa izvršenja svih operacija, smanjenjem troškova rada i , posljedično, troškove osoblja i druge važne aspekte.

Održavanje tečajeva, automatiziranih ovim programom, sastoji se u obvezi svih zaposlenika, koji su postali korisnici, da pravodobno obavještavaju program o novim rezultatima svog rada - evidentiranje obavljanja radnih operacija u osobnim elektroničkim evidencijama. , iz kojeg računalni program tečajeva izvlači primljene podatke, obrađuje informacije i prikazuje ih u obliku indikatora, kako bi upravljao tekućom aktivnošću. Brzina izvršenja bilo koje operacije je djelić sekunde. Izračuni programa su, zapravo, nevidljivi, što omogućuje reći da program kontrolira sve i radi u trenutnom vremenskom režimu. Zahvaljujući kontroli nad pokazateljima učinka, možete odrediti razinu postizanja željenog rezultata. Program tečajeva ima izbornik od tri različita bloka - Moduli, Imenici, Izvješća koji imaju sličnu, ako ne i identičnu, unutarnju strukturu i rubriku. Imenici su prvi u radu. Ova jedinica odgovorna je za uspostavu i upravljanje procesima rada, u skladu s individualnim karakteristikama obrazovne ustanove, propisima o računovodstvenim i kontrolnim postupcima i mjerodavnosti izračuna. Nakon pokretanja konfiguracijskog bloka, program pokreće blok pod nazivom Moduli. To je operativna djelatnost s upravljanjem informacijama i procesima, prema njihovoj konfiguraciji i nadzorom prema utvrđenim propisima.

Rezultati operativnog djelovanja akumuliraju se tijekom određenog razdoblja, nakon čega ih program prenosi u blok Izvješća, gdje se analizira aktivnost prema različitim kriterijima i formira vizualno izvješće s ocjenom svih vrsta. Kontrola rezultata provedena u analizi prezentirana je u obliku lako čitljivih izvješća, pripremljenih s tablicama, grafikonima, grafikonima, koji omogućuju vizualizaciju relevantnih informacija, uključujući obrazovne, financijske i ekonomske. Program tečaja povećava kvalitetu upravljanja tečajem kroz statističko i analitičko izvješćivanje, optimizira financijsko računovodstvo, uspostavlja kontrolu nad strateški važnim vrijednostima i signalizira kako se približavate novim rezultatima. Računovodstveni program za tečajeve nudi poseban obrazac za prijavu polaznika u bazu kupaca i sličan obrazac za prijavu polaznika na odabrani tečaj - svaka baza podataka ima svoju prijavnicu za vođenje primarnih informacija i kontrolu tekućih podataka. Ti se obrasci nazivaju prozori i rješavaju dvije važne zadaće u programu - ubrzavaju postupak unosa podataka i uspostavljaju međusobnu korelaciju između njih, što omogućuje kontrolu pouzdanosti podataka korisnika koje unose u elektroničke dnevnike. Upravljanje ovom podređenošću omogućuje trenutnu identifikaciju lažnih informacija, jer kada uđu u aplikaciju, to je odmah vidljivo u pokazateljima uspješnosti - gube ravnotežu, složenu u međusobnoj povezanosti.

Automatizirana kontrola podređenosti osigurava da se objavljuju samo pouzdane informacije, pri čemu menadžment i dalje kontrolira korisničke dnevnike, provjerava usklađenost informacija s trenutnim stanjem, ocjenjuje kvalitetu i pravodobnost te dodaje nove zadatke. Dupliciranje operacija i informacija omogućuje povećanje kvalitete kontrole nad upravljanjem aplikacijom kako bi se pružila najpotpunija jamstva točnosti rezultata, relevantnosti dobivenih vrijednosti i učinkovitosti računovodstva. postupci. Program obuke ima jednostavno sučelje i laku navigaciju. Dostupan je korisnicima s bilo kojom razinom vještina, pa čak i bez njih, kao i pružanje maksimalnih mogućnosti za optimizaciju rada osoblja. Kako biste vidjeli prednosti koje program može donijeti vašem poslovanju, samo pristupite našoj web stranici i preuzmite besplatnu demo verziju. Besplatan je i vrlo koristan u kontekstu dobivanja više informacija o proizvodu koji želite kupiti. USU-Soft stvara najbolje proizvode za unapređenje poslovanja!