Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trening centar

Program za trening centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trening centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za uspješan razvoj bilo koje obrazovne ustanove potrebno vam je kvalitetno proizvodno računovodstvo. Centri za obuku prvenstveno su dizajnirani za pružanje kratkih tečajeva, stoga njihov razvoj i povećanje profitabilnosti zahtijevaju stalno praćenje. Posao mora stalno privlačiti klijentelu. Za postizanje ovih i drugih svrha postoji program u centru za obuku tvrtke USU. Automatizira nekoliko vrsta računovodstva i to: skladišno, kadrovsko, financijsko i proizvodno. Program centra za obuku može kontrolirati sve prihode i rashode ustanove bez iznimke. Kako bi se osiguralo da su sve financije poduzeća računovodstveno evidentirane, potrebno je popuniti registracijske kartice svih studenata, dobavljača robe / radova / usluga, osoblja i materijala i sredstava (potrošnog, metodičkog i drugog materijala u skladištu) koristi u procesu pružanja obrazovnih usluga). Kartice služe kao vodič za datoteke, uključujući fotografije. Program Centra za obuku i metodologiju prikladan je za organizacije svih oblika vlasništva (privatni, općinski, državni) i bilo kojeg pravnog oblika (razne pravne osobe, privatni poduzetnici).

Program koji se koristi u centrima za izobrazbu omogućuje organizaciju i odvijanje procesa učenja vođenjem elektroničkih dnevnika pohađanja nastave i napredovanja te rasporeda nastave. Prisutnost učenika i nastavnika na nastavi evidentira se ručno ili automatski (elektroničkim propusnicama i potpisima). Uz pomoć programa razvoja trening centra moguće je uvesti sustave lojalnosti s bonusima, popustima, darovima itd. Omogućuje distribuciju jednostavnih i kumulativnih bonusa i diskontnih kartica s automatskom kontrolom nad njima. Pri izračunu iznosa koji se plaća učiteljima, program centra za obuku uzima u obzir akontaciju, dugove i kazne. Program trening centra izračunava plaće i ostala plaćanja (bonuse, putne troškove, troškove reprezentacije itd.) za osoblje automatski i ručno. Troškovi centra za obuku za pružanje određenih usluga mogu se racionirati pomoću obrazaca za izračun. Oni izračunavaju troškove usluga i dobara u odnosu na cijene utrošenih materijala i resursa. Preuzimaju se automatski kada se odgovarajuće usluge (roba) pruže (prodaju). Ove opcije olakšavaju razvoj fleksibilne politike cijena s višestrukim cijenama i složenim izračunima.

Program trening centra moguće je integrirati u web stranicu ustanove koja služi kao osnova za razvoj internetskog poslovanja. U ovom slučaju posjetiteljima web resursa možete pružiti nekoliko online opcija. Na primjer, možete ispuniti i prijaviti se za obuku, kupiti metodičku literaturu ili postaviti bilo kakva pitanja instituciji putem web stranice. Prijave i poruke automatski će se evidentirati u bazi uz imenovanje odgovornih izvršitelja i kontrolu vremena izvršenja zahtjeva (regulira centar za obuku). Samim studentima ili njihovim roditeljima omogućujete pristup podacima o programu centra za obuku o uspješnosti i pohađanju nastave putem virtualnog ureda i prodajete proizvode putem interneta. Program centara za obuku i proizvodnju provodi analizu podataka za prepoznavanje trendova ključnih pokazatelja obrazovnih (metodičkih) i drugih aktivnosti. Dinamika razvoja prikazana je na korisniku najlakši način (tablice i grafikoni). Izvješća se mogu generirati definiranjem samo potrebnog razdoblja, korištenjem gotovih obrazaca ili vlastitih predložaka. U početnoj fazi program trening centra koristi se besplatno. Sve opcije proizvoda dostupne su u standardnoj konfiguraciji kao demo verzija. Kada istekne razdoblje besplatnog korištenja, možete kupiti program centra za obuku u punoj verziji, koja je dostupna za trajno korištenje. Dugoročna održivost ustanove moguća je samo s punom verzijom.

Možemo reći da program ima mnogo funkcija. Možete označiti poziciju kupca ili adresu dostave. Kao? Pristupite prodajnom modulu i otvorite bilo koji zapis za uređivanje i pogledajte novo polje: Ovo je nova vrsta polja Position. Kliknemo na nju i odmah idemo na mapu gdje na karti odredite željenu adresu dostave i kliknete na naredbu Spremi. To je to, upišite adresu za dostavu i vidjet ćete je na karti. Isto tako, možete odrediti lokaciju kupaca i ugovornih strana, njihove podružnice, zaposlenike, prijevoz i još mnogo toga. U novoj verziji programa možete jednostavno pronaći pravu adresu na karti. Da biste to učinili, upotrijebite liniju Traži prema adresi karte. U njega upišite Berlin i pritisnite ikonu povećala na kraju polja ili tipku Enter. Program je generirao poštu. Odaberimo jedan od njih i dvaput kliknimo na liniju. Posebna linija na desnoj strani prozora služi za traženje objekata koje program prikazuje na svojoj mapi baze podataka. Tamo navedite dio imena kupca i pritisnite simbol povećala ili tipku Enter. Program je ostavio samo odgovarajuće kolege. Na isti način možete upravljati i pretraživati druge podatke na karti. Ovo je samo mali dio onoga što program trening centra može. Da biste saznali više, posjetite našu službenu web stranicu.