Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za autoškolu

Program za autoškolu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za autoškolu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u autoškoli je vrlo potrebno, kao iu bilo kojoj drugoj obrazovnoj ustanovi. Upravljanje autoškolom nije samo kontroliranje svih učenika; također pokriva računovodstvo za zaposlenike, vozače i financije poduzeća. Za svakog učenika škole u našem USU-Soft programu formira se evidencija vožnje. Zapišite praktičnu nastavu vožnje, kao i izostanke i njihove razloge. Rasporedi vožnje u autoškolama također se izrađuju u sklopu teorijske nastave vožnje. Utvrđena načela upravljanja obrazovnim sustavima odražavaju broj preostalih razreda i iznos duga prema autoškoli. Program autoškole omogućuje vam da vidite ne samo dolazak financijskih sredstava, već i komponentu troškova. A svi su troškovi raščlanjeni na financijske stavke kako bi menadžment mogao vidjeti gdje se još troši novac organizacije. Računovodstvo autoškole se temelji na izvještajima, koji se formiraju u našem programu autoškole. Automatizacija autoškole također sadrži cijeli kompleks analitičkih izvješća o upravljanju. U knjizi kretanja učenika vidljivo je tko je, kada i kod kojeg djelatnika pohađao nastavu. Program autoškole može se podijeliti prema ovlaštenjima tako da zaposlenici vide samo značajke koje se odnose na njihove uloge. Program autoškole možete besplatno preuzeti kao demo verziju. Program autoškole stvara red u vašoj tvrtki i povećava profit!

Obavezna polja koja morate popuniti označena su posebnim simbolom koji mijenja boju, što Vam daje do znanja jeste li već naveli sve što trebate o svom kupcu. U novoj verziji programa za autoškole možete priložiti posebno važne unose kako bi uvijek bili pri ruci. To mogu biti druge ugovorne strane s kojima najčešće surađujete ili određena roba i usluge - postoji mnogo prilika. Na primjer, zamislimo bazu podataka kupaca. Ako želite popraviti određeni zapis, kliknite ga desnom tipkom miša i odaberite Popravi odozgo ili Popravi odozdo. Stupci se mogu fiksirati na isti način. U tom slučaju, glavni podaci za svaki unos moraju ostati na mjestu cijelo vrijeme. Pritisnite zaglavlje tablice i odaberite Popravi desno ili Popravi lijevo. Razvoj dodatnih programa dodaje nove funkcionalnosti i čini vaš rad u programu autoškole još ugodnijim i produktivnijim. Nova verzija ima novu vrstu polja: indikator potpunosti. Možete ih vidjeti na primjeru u polju Završeno u modulu Inventura. Ova polja jasno pokazuju postotak dovršenosti određenog zadatka ili bilo koji drugi pokazatelj: popunjavanje podataka o kupcu, otprema robe itd. Brzina pretraživanja i ispisivanja informacija također se povećala: na primjer, preko 20.000 zapisa o klijentima obrađuje se u manje od 1 sekunde na tipičnom prijenosnom računalu. Prozor za pretraživanje podataka važan je alat za rad na tablicama s velikim količinama podataka. Uz njegovu pomoć možete prikazati samo potrebne evidencije za razdoblje, po zaposleniku ili bilo kojem drugom kriteriju odjednom. Međutim, ponekad korisnici mogu ostaviti neke izlazne kriterije u ovom prozoru i ne obratiti pozornost na činjenicu da je to uzrokovalo neke poteškoće. Optimizirali smo ga i vizualno istaknuli polja u kojima je naveden kriterij. Sada više neće biti poteškoća čak ni za ne osobito napredne korisnike računala! Rad s kriterijima pretraživanja postao je mnogo praktičniji. Sada je svaki od njih zaseban element s kojim možete raditi. Na primjer, samo kliknite na križić pokraj kriterija da biste ga poništili. Klikom na sam kriterij možete ga promijeniti. A da biste prikazali sve unose, samo kliknite na križić pored riječi Traži Program za autoškole će dodati nove funkcionalnosti i učiniti vaš rad u programu autoškole još praktičnijim i produktivnijim.

Isticanje određenih duplikata u programu autoškole može vam znatno olakšati svakodnevni rad. I upravo u toj perspektivi ćemo početi razmišljati o novoj mogućnosti rada s bojama, indikatorima i fotografijama u našem programu autoškole. U vodiču za imenovanje vidjet ćete da u stupcu Stavke postoje neki duplikati. Prisutnost duplikata može značajno usporiti vaše poslovanje. Bilo bi zgodno dodijeliti te duplikate. Samo desnom tipkom miša kliknite tablicu da biste otvorili kontekstni izbornik i odaberite Uvjetno oblikovanje. U prozoru koji se pojavi odaberite Novo... za dodavanje novog uvjeta. U prozoru koji se otvori odaberite naredbu Formatiraj samo ponavljajuće vrijednosti. Za promjenu kliknite Format. U njemu možete odrediti plavu boju. Zatim spremite svoje promjene i stvorite željeni uvjet. Nakon što to učinite, odmah kliknite Primijeni za promjenu prikaza tablice. Sada su svi duplikati odmah vidljivi. Razvoj dodatnih programa donosi nove perspektive i pomaže vašem poslovanju da bude jedno od najboljih u svojoj vrsti! Budući da smo na tržištu već duže vrijeme i uspješno, stekli smo dobar ugled kao tvrtka koja proizvodi samo visokokvalitetne programe. Mnoge tvrtke su nam zahvalne na USU-Soft programima koje nudimo na korištenje. Imamo najbolju kvalitetu i najbolje cijene koje će se sigurno svidjeti osobi čija je jedina svrha da im posao teče kao sat. Također smo poznati po tehničkoj podršci koju nudimo našim klijentima. Ako imate pitanja, kontaktirajte nas i objasnit ćemo vam sve što vas zanima.