Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za raspored nastave

Program za raspored nastave • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za raspored nastave
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Suvremene obrazovne ustanove trebaju pažljivo odabrati softver kako bi izgradile konstruktivne odnose s učenicima i njihovim roditeljima, kako bi se postigla učinkovita potrošnja financijskih i radnih resursa. Raspored nastave USU-Soft radi s velikom količinom podataka, uzimajući u obzir sve potrebne nijanse i varijable. Proces je što ispravniji. Nema preklapanja i grešaka u rasporedu sati, što također pomaže rasteretiti nastavno osoblje. Osoblje tvrtke USU specijalizirano je za izradu originalnog softvera, koji je namijenjen općem obrazovanju. Ovo je program koji kontrolira raspored nastave. Možete ga preuzeti s naše web stranice kao demo verziju kako biste vidjeli sve značajke prije kupnje pune verzije programa rasporeda nastave. Predstavljanje ekskluzivnog proizvoda USU također je besplatno. Nakon kupnje programa rasporeda sati imate i našu tehničku podršku koju Vam pružamo individualno. Funkcionalnosti softvera nisu ograničene na izradu rasporeda nastave. Ovdje možete prihvatiti plaćanje hrane, naplatiti plaću od nastavnika, voditi evidenciju metodičkih materijala, izvansatnih i preventivnih aktivnosti obrazovnih ustanova ako imate više podružnica. Zahtjev “besplatan program rasporeda sati” često pretražuju na internetu ljudi koji žele osvojiti besplatni sir. Istodobno, ne ispunjava sav softver minimalne zahtjeve općeg obrazovnog okvira, stoga nemojte žuriti da ga preuzmete pritiskom na gumb, morate pažljivo proučiti funkcionalnost softverskih i hardverskih zahtjeva. Program rasporeda nastave trebao bi imati višezadaćnost i izvedbu, analizirati dinamiku posjeta i napretka, uzeti u obzir radne standarde.

Među prednostima je i mogućnost slanja masovnih SMS obavijesti koje omogućuju brzi kontakt s roditeljima, učiteljima i učenicima. Ako besplatno preuzmete program rasporeda nastave iz nepotvrđenog izvora, ne samo da možete zaraziti svoje računalo virusom, već se i lišiti tehničke podrške proizvođača. Morat ćete sami svladati funkcionalnost softvera, bez kompetentne pomoći stručnjaka. Bolje je koristiti racionalan pristup, ne žuriti s preuzimanjem radi besplatnih odluka, već preuzeti demo verziju programa USU-Soft za vrijeme nastave, pogledati kratki video objavljen na web stranici USU, pročitati recenzije i razgovarati s razvojni tim. Kalendar nastave programa moguće je integrirati u strukturu web stranice obrazovne ustanove, što omogućuje brzu objavu podataka na internetu. Također na zahtjev možete spojiti nadzorne kamere i telefone na elektronički sustav upravljanja. U bazu podataka unose se svi potrebni podaci o učenicima i nastavnicima, uključujući fotografije. Mogu se preuzeti ili snimiti web kamerom. Program rasporeda sati prati rad nastavnika i stvara rangiranje najpopularnijih nastavnika i aktivnosti. Raspored nastavnog programa izrađen je na jedinstvenoj općeobrazovnoj platformi, tako da se njegova funkcionalnost može dodati u fazi projektiranja. Sve što trebate učiniti je obavijestiti stručnjake USU. Oni će unijeti potrebne modele, operacije ili tablice kako bi aplikacija bila što korisnija. Demo verziju i prezentaciju proizvoda možete preuzeti na našoj web stranici. Plaćanje za softver se vrši samo jednom. Naša tvrtka isključuje težak oblik pretplate, koji podrazumijeva mjesečna plaćanja za licencu i servisnu podršku. Malo je vjerojatno da ćete negdje drugdje pronaći sličnu ponudu za ovaj raspored nastave!

Pogledajmo još jednu mogućnost programa za izradu rasporeda nastave - korištenje slika. Možete odrediti koja od slika treba biti povezana s kojim postotkom ili iznosom. Možete odabrati sam broj i slike kako biste odabrali željene zapise u kartici Stil slike. U novoj verziji našeg programa za izradu rasporeda nastave, možete dodijeliti određene vrijednosti različitim slikama radi jasnoće. To mogu biti oznake statusa druge ugovorne strane, prodaja, radni učinak i drugi procesi koji su vam potrebni. Prvo, razmotrimo kako danom parametru dodijeliti sliku koja već postoji u bazi podataka. Otvorite bazu podataka o kupcima i desnom tipkom miša kliknite bilo koji unos polja čijoj vrijednosti želite dodijeliti sliku da biste pozvali kontekstni izbornik i odaberite naredbu "Dodijeli sliku". Kao što razumijete, program koji pomaže u izradi rasporeda nastave odmah nudi izbor između dostupnih ikona u bazi podataka. Odaberite odgovarajuću za zadanu vrijednost, na primjer, status kupca. Za identične vrijednosti, program mora sam dodijeliti sliku. Razmotrimo sada kako dodati nove slike u bazu podataka. Morate odabrati određenu kategoriju ili proizvesti sve. Novi unosi moraju se dodati u bazu podataka. Ispunite potrebnu kategoriju i odaberite sliku iz svog datotečnog sustava. Ova vam funkcionalnost daje mogućnost povećanja produktivnosti vašeg poslovanja. Kupci će vidjeti koliko učinkovito radite i kako to utječe na kvalitetu usluge koju pružate. Kao rezultat toga, oni ostaju u vašoj ustanovi i govore svojim prijateljima i rođacima o vama. Ovo je vrlo važno u svakoj tvrtki jer su kupci središte svakog poslovanja. To znači da morate učiniti sve da ih usrećite. Naš program rasporeda nastave je 100% sposoban to učiniti!