Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za školu

Program za školu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za školu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Univerzalni školski računalni program prijeko je neophodan ako se želi pravilno implementirati upravljačka funkcija u obrazovnoj ustanovi. Ovaj školski program savršeno je prikladan ne samo za automatizaciju uredskog rada u školama, već i za upravljanje sveučilištem, autoškolom, predškolom ili tečajevima bilo kojeg profila i smjera. Razni školski računalni programi prisutni su u velikom broju na tržištu softvera. Međutim, samo USU programer nudi tako širok raspon funkcija i nudi tako malu naknadu. Općenito, tvrtka USU pridržava se demokratskih cijena i prijateljske politike cijena za kupce svojih proizvoda. Računalni programi za osnovnu školu moraju imati skup specifičnih opcija koje te aplikacije čine učinkovitima za kupca. Školski program USU-Soft izvrsno obavlja funkcije koje su mu dodijeljene. Softver ima nevjerojatno velik skup različitih funkcija koje mu omogućuju da se natječe s čitavim kompleksima programa, od kojih je svaki implementiran za zaseban iznos usporediv s iznosom novca koji naša organizacija traži za složeni uslužni program. Besplatni računalni programi samo su u bajci. Međutim, USU-Soft vam još uvijek omogućuje besplatno korištenje njegove funkcionalnosti, iako samo na kratko uvodno vrijeme. Naša web stranica ima poveznicu za potpuno besplatno preuzimanje probne verzije aplikacije. Školski računalni program distribuira se besplatno kao probna verzija. Cilj je potencijalne kupce našeg softvera upoznati sa svim funkcionalnostima programa i prije same kupnje. Možete iskoristiti gotovo neograničene mogućnosti, a sigurno ćete odlučiti treba li vam tako sveobuhvatan računalni program ili ne. Programi računalne škole razlikuju se jedni od drugih na nekoliko načina. Najvažniji je omjer cijene i kvalitete. A onda, prvo mjesto u ocjeni ima jedinstveni sustav tvrtke USU. Softver radi u vrlo jednostavnom multitasking modu. Istovremeno se rješava veliki broj zadataka, što povećava učinkovitost poduzeća. Obrazovne ustanove koriste različite računalne programe za osnovnu školu. Istovremeno, ravnatelji obrazovnih ustanova koji su odabrali naš školski računalni program uvijek su zadovoljni rezultatom. Softver prati objekte tvrtke koji se koriste u nastavi.

Izradom rasporeda računalni program raspoređuje učenike u odgovarajuće učionice. U obzir se uzimaju učionice i specijalizacija. Osim toga, školski program uspoređuje veličinu učionice s veličinom razreda i na temelju tih parametara raspoređuje učenike. Uvođenje i korištenje programa u osnovnoj školi pomaže instituciji izgraditi dobar i ispravan razredni sustav. Za isplatu plaća u funkcionalnosti aplikacije ugrađen je poseban alat za obračun. Softver može na različite načine izračunati iznose nagrada za rad. Na primjer, neće biti problem za školski program izračunati plaću osoblja. Računalni program može bez problema izvršiti izračun vrijednosti po komadu, kao i obračunate bonuse u postotku od zarade od naknade za rad. Čak je moguće izračunati i kombiniranu plaću. Ako želite dobiti određenu analizu svoje aktivnosti u određeno vrijeme, neovisno o ljudskom faktoru, ili ako vaši zaposlenici moraju dobiti neka izvješća, npr. raspored za sutra, potreban vam je ovaj program koji ima toliko korisnih mogućnosti. Da biste kreirali novi zadatak, morate otići u "Imenike", odabrati "Dnevni red" i kliknuti na "Zadaci dnevnog reda". Ovdje dodajte novi zadatak. Naslov je zgodan simbol radnje. Ako želite primati izvješća generirana školskim programom, odaberite naredbu Generiranje izvješća, naredbu Odabir izvješća te odaberite traženo postojeće izvješće. Pogledajte parametre izvješća - u ovom slučaju trebat će vam pomoć našeg stručnjaka ako izvješće ima određene ulazne parametre prema vašim specifikacijama. Odaberite Pošalji na e-mail i odredite e-mail na koji treba poslati izvješće. Opcija Datum početka znači dan početka zadatka, naredba Datum završetka je dan do kojeg zadatak nije valjan; o Vrijeme izvršenja je vrijeme tijekom kojeg će se zadatak izvoditi. Odabrana je naredba Repeat za definiranje periodičnosti. U isto vrijeme, ako odaberete određenu opciju, planer vam omogućuje da konfigurirate više od toga, recimo, koji dan u tjednu ili mjesecu za izvršenje zadatka. Nakon završetka potrebno je spremiti zadatak. Svoje izvršenje možete pratiti svaki dan u modulu “Izvršenje zadatka”. Planer koji je pokrenut na poslužitelju će pokrenuti postojeće zadatke i slati vam npr. izvješće o prodanoj robi svaki dan u poštanski sandučić. Nikoga ne iznenađuje da su računala najbolja u kontekstu obavljanja rutinskih poslova, jer nikad ne griješe. Nikada nisu umorni, iscrpljeni, pod stresom ili ljuti. Oni postoje isključivo kako bi ispunili svoju svrhu - u ovom slučaju, da automatiziraju rad vašeg poslovanja i poboljšaju vašu produktivnost. Zato je dobro osloniti se na računalne programe renomiranih programera koji daju sve od sebe kako bi stvorili savršene programe. USU-Soft je jedan takav programer. Stekli smo povjerenje mnogih tvrtki. Dopustite nam da unaprijedimo vaše poslovanje!