Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za studente

Program za studente • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za studente
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svrha studentskog programa je vođenje učinkovite evidencije studenata, i to: broja, pohađanja nastave, uspješnosti, raspodjele ocjena, popunjavanja elektroničke evidencije, osobnih dosjea i drugih izvještajnih oblika. Program za studente tvrtke USU, razvijača specijaliziranih programa, nudi ne samo upis učenika, već i upis svih točaka djelovanja škole: nastavnih resursa, učionica, instalirane opreme, nastavnih pomagala, financijskih tokova itd. . Na internetu možete preuzeti programe za učenike, ali to će biti drugi programi - usmjereni na školske zadaće, kontrolne testove itd. Računovodstveni programi za studente ne mogu se besplatno preuzeti - ovo je složen programski proizvod, čiji je razvoj trajao više od jednog dana. Razvili su ga visokokvalificirani programeri koji su odgovorni za sve radnje svog programa za studente. Kako bi organizirao ispravno računovodstvo učenika, program prvo stvara funkcionalni informacijski sustav, koji je, zapravo, baza podataka koja uključuje osobne podatke o svakom učeniku - bivšem ili sadašnjem, učitelju i drugom školskom osoblju, kao i detaljan opis sve što je potrebno za organizaciju procesa učenja.

Informacije su jasno strukturirane, pa traženje potrebne pomoći traje djelić sekunde - dovoljno je postaviti barem jedan poznati parametar. Osobni dosjei učenika i djelatnika škole opremljeni su fotografijama osoba koje su u njima prikazane. Informacijskim programom lako se upravlja raznim funkcijama kao što su sortiranje, grupiranje i filtriranje koje pomažu u brzom radu s informacijama koje su uključene u mnoge školske postupke za redovito izvješćivanje. Učenički računalni program može se jednostavno instalirati na računalo u administrativnom dijelu ustanove bez ikakvih zahtjeva za svojstvima programa i korisničkim vještinama djelatnika škole koji tamo planiraju raditi. Prijava je dopuštena samo s individualnom lozinkom, koja istovremeno ograničava radnu površinu zaposlenika i štiti informacije od slučajnih upada. Studentski program omogućuje višekorisnički pristup na jednom mjestu s bilo kojeg mjesta - nije potrebna internetska veza za lokalne lokacije. Međutim, to je preduvjet za rad na daljinu. Program za učenike, čije su povratne informacije predstavljene u obliku preporuka na web stranici usu.kz, daje upravi škole puni pristup njegovoj funkcionalnosti, a računovodstvenom odjelu vlastita prava na rad na njemu. Studentski program sadrži povjerljive podatke jer sadrži isključivo osobne podatke te osigurava sigurnost i zaštitu tijekom potrebnog vremenskog razdoblja redovitom izradom sigurnosnih kopija podataka.

Studentski program pruža trenutnu povratnu informaciju o napretku učenika, pohađanju nastave i stupnju aktivnosti u organiziranju izvannastavnih aktivnosti. Vodi statistiku o kretanju učenika i potpunu evidenciju, oslobađajući vrijedne nastavnike od svakodnevne gužve. Studentski program gradi rangiranje učenika i nastavnika koristeći različite kriterije ocjenjivanja za svaku kategoriju, određujući najuspješnije studente i najučinkovitije nastavnike. Studentski program organizira evidenciju zbirke knjižnice, brzo označava datum isporuke knjiga studentima i datum povrata, šaljući odgovarajuću pop-up obavijest knjižničaru. Učenički program uspostavlja kontrolu nad cjelokupnim inventarom na školskoj imovini, bilježeći njegovo kretanje odgovarajućim dokumentom, te upravlja inventarom promptnom procjenom trenutnih stanja. Studentski program ima kompletan skup predložaka koji se koriste u internom izvješćivanju i upravljanju financijskim dokumentima. Informacije i analitička izvješća koja pruža program od velike su vrijednosti za školsku upravu. U novoj verziji programa za studente možete raditi s 2D i 3D grafikom. Gotovo svaku grafiku možete transformirati pod željenim kutom. Na primjer, izvješće o zaradi. Pokažite na grafikon i dobit ćete novi izbornik. U njemu možete kliknuti na gumb zelene strelice i grafikon će postati trodimenzionalan. Možete ga rotirati oko bilo koje prikladne osi za sveobuhvatnu analizu. Tu su i nove mogućnosti za rad sa samom grafikom. Napravimo izvješće o bonusima. Na primjer, želite detaljnije analizirati izračun bonusa i ne morate vidjeti podatke o tome kako su bonusi potrošeni. Zadržite pokazivač iznad grafike i pojavit će se izbornik u kojem možete isključiti vidljivost pojedinih dijelova. Na primjer, onemogućimo potvrdni okvir Potrošnja. Vidite samo preostale bonuse. Na isti način možete raditi s grafikonima u kojima program prikazuje desetke vrijednosti - ako želite analizirati samo jedan parametar, ostavite ga i analiza će biti puno lakša i vidljivija! Ne može se tvrditi da dajemo sve od sebe da poboljšamo funkcionalnost programa za studente u svakom pogledu – svakim danom smo sve bolji i bolji! Zato nam možete vjerovati. Imamo mnogo kupaca koji su sretni što su se odlučili za nas. Mi im zauzvrat rado pomažemo u optimizaciji poslovanja. Jamčimo individualan pristup svakom klijentu. Ako želite imati neke jedinstvene funkcije i već imate neke ideje o tome koje bi to funkcije mogle biti, spremni smo o tome razgovarati s vama. Uvijek smo voljni isprobati nešto novo!