Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo studenata

Program za računovodstvo studenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo studenata
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za studente prati više kriterija istovremeno, uključujući akademski uspjeh, pohađanje nastave, zdravstvene pokazatelje, troškove obrazovanja itd. Studentski računovodstveni softver je program za automatizaciju obrazovne ustanove koji vodi vlastitu evidenciju svih tekućih metrika i daje obrađene podatke u tabelarnim i grafičkim vizualnim izvješćima koja se mogu dizajnirati s logom ustanove i drugim referencama. Računovodstveni program za studente proizvodi tvrtka USU. Njegovi stručnjaci provode instalaciju daljinskim pristupom putem interneta i besplatno provode kratki dvosatni tečaj za predstavnika obrazovne ustanove. Automatizirani studentski računovodstveni sustav potiče poboljšanje kvalitete računovodstva, smanjenje uloženog rada i drugih troškova, uključujući i vrijeme jer se vaši računovodstveni i obračunski postupci obavljaju u djeliću sekunde - brzina ne ovisi o količini podataka.

Studentski računovodstveni program jamči visoku točnost izračuna i cjelovitost računovodstva, zbog čega se povećava i profitabilnost ustanove. Studenti mogu imati različite uvjete studiranja, što se odražava na cijenu. U ovom slučaju, studentski računovodstveni program razlikuje troškove plaćanja za tečajeve prema rasporedu naknada priloženom profilu studenta. Svi osobni dosjei pohranjuju se u CRM sustav, koji je baza podataka o studentima i sadrži podatke o svima od prvog kontakta, uključujući akademsku evidenciju, uplate itd. Elektronička evidencija studenata održava se putem pretplata, oblika obračuna pohađanja nastave i plaćanja koja se izvršavaju kada studenti kupe tečaj. Pretplate su dizajnirane za dvanaest posjeta, koje se obično mogu promijeniti u postavkama ako je potrebno. Određuje naziv tečaja, nastavnika, razdoblje i vrijeme učenja, cijenu tečaja i iznos akontacije nakon potvrde da program generira račun i na njega stavlja raspored sati. Na kraju plaćenog razdoblja studenti dobivaju tiskano izvješće o pohađanju nastave za sve termine. Ako postoje izostanci koje učenici mogu objasniti, nastava se obnavlja kroz poseban prozor. Svi upisi u program studentskog računovodstva imaju određeni status koji karakterizira njihov trenutni status. Mogu biti zamrznuti, otvoreni, zatvoreni ili u dugovima. Statusi se razlikuju po boji. Na kraju plaćenog razdoblja, pretplata se boji crveno do sljedeće uplate. Ukoliko su studenti iznajmili knjige ili drugu opremu, pretplata će biti crvena do sljedeće uplate. Automatizacija studentskog računovodstva uspostavlja jake veze između različitih rezultata, čime se osigurava da se ništa ne zaboravi ili ne uračuna. Dakle, čim potpis učenika postane crven, nazivi razreda automatski će se pojaviti na elektroničkom rasporedu razreda u koji su upisani učenici dužnici. Raspored također prenosi informacije prema kojima se posjete automatski otkazuju u pretplatama. U prozoru rasporeda koji je kreirao program na temelju rasporeda osoblja i dostupnosti prostorija, planova i smjena, satovi su navedeni po datumima i vremenima, nasuprot svakom od njih grupa i nastavnik. Na kraju lekcije u rasporedu se pojavljuje bilješka da je lekcija održana i naveden je broj prisutnih. Na temelju ovog pokazatelja nastava se poništava iz pretplate. Kvačica se pojavljuje nakon što nastavnik nakon nastave unese podatke u svoj elektronički dnevnik. Svaki učitelj ima osobne elektroničke izvještajne dokumente kojima samo on i školski administratori imaju pristup. Radna površina svakog zaposlenika zaštićena je prijavom i lozinkom; kolege ne vide međusobne zapise; blagajnik, računovodstvo i druge materijalno odgovorne osobe imaju posebna prava. Time se podaci čuvaju u tajnosti i sprječava njihovo curenje ili krađa.

Studentski računovodstveni program redovito izrađuje sigurnosne kopije prikupljenih podataka. Računovodstveni program koji pomaže u radu s učenicima s lakoćom svladava medicinski tim škole, kao i svi zaposlenici jer program ima logičnu raspodjelu podataka po mapama i karticama, jednostavan izbornik i laku navigaciju, pa uspjeh rad na njemu ne ovisi o vještinama korisnika. Program ima samo tri dijela, zaposlenici imaju pristup samo jednom od njih. Teško se zbuniti. Druge dvije cjeline su početak i kraj programskog ciklusa – u prvoj sadrže početne podatke, pojedinačne za svaku ustanovu, au drugoj završna izvješća. Korisnički dio uključuje samo trenutne podatke koje zaposlenici unose tijekom obavljanja svojih funkcija u programu za automatsko računovodstvo studenata. Menadžment dobiva ažurne, prikladno strukturirane informacije o svima i svemu - studentima i fakultetu - kroz studentski računovodstveni program. Ako želite malo sigurnosti da vam nudimo kvalitetan proizvod, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da poslujemo već dugo, imamo izvrsnu reputaciju i mnogo zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Pridružite im se i postanite jedna od vodećih tvrtki!