Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program centra dječjeg stvaralaštva

Program centra dječjeg stvaralaštva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program centra dječjeg stvaralaštva
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za centar dječje kreativnosti jedna je od konfiguracija programa za automatizaciju USU-Soft, stvoren za korištenje u obrazovnim ustanovama bilo koje razine i različitih smjerova, bilo kojeg oblika vlasništva i različite dobi učenika. Dječja kreativnost također je dio odgojno-obrazovne djelatnosti, pomaže u otkrivanju dječjih talenata i potiče socijalizaciju djeteta kroz njegovo kreativno izražavanje. Zahvaljujući svojoj kreativnosti, dječji centri ne samo da rješavaju problem uključivanja djece, odvraćanja od provođenja vremena na internetu i neformalnih odnosa na ulici, već i podižu razinu obrazovanja, pomažu im u donošenju odluke o izboru budućih zanimanja itd. Dječjim centrima uvelike pomaže program dječjeg kreativnog centra USU-Soft, posebno osmišljen za podršku predmetnim područjima, a pružaju ga visokokvalificirani stručnjaci i učitelji.

Odmah treba napomenuti da je program dječje kreativnosti jedinstven program koji omogućuje automatizaciju internih aktivnosti centra i kontrolu njegovih obrazovnih standarda kako bi se poboljšala kvaliteta upravljanja centrom. Osim toga, obrazovni program centra za dječju kreativnost pomaže u kontroli dječjeg slobodnog vremena i njegovoj provedbi. Program dječjeg stvaralaštva također se može tumačiti dvojako: sa stajališta automatizacije, kao program koji razvija dječje stvaralaštvo kao poslovni subjekt, jer centar dobiva prednost u odnosu na svoje tradicionalne djelatnosti, čime se povećava njegova konkurentnost. , a sa stajališta svoje obrazovne misije, kao program koji razvija središte dječje kreativnosti s obzirom na opseg, sadržaj i sadržaj tečajeva. Prvi podiže razinu educiranosti osoblja i menadžmenta, što se očituje u optimizaciji svih internih aktivnosti, a drugi, podiže razinu obrazovnog procesa na području kreativnosti. Program automatizacije kreativnog centra (ovdje ćemo samo govoriti o njemu) raspoređuje nastavu na prvom mjestu, uzimajući u obzir raspon tečajeva, raspored osoblja, broj učionica, njihove karakteristike i opremu, broj smjena . Ovaj raspored uzima u obzir preferencije nastavnika glede smještaja u izvođenju nastave, budući da se ona može organizirati individualno i grupno, sastav razreda i redovitost nastave. Za prijavu studenata kreira se korisnička CRM baza podataka, gdje su svi studenti podijeljeni u kategorije po izboru same obrazovne ustanove i njen katalog je priložen bazi podataka. Djeca se mogu podijeliti po kreativnim grupama, dobi, preferencijama itd. Za svakog od njih u bazi se kreira osobni dosje, kojem se mogu priložiti fotografije, dokumenti i bilo što drugo - to vam omogućuje da napravite povijest odgoja i razvoja djeteta u tijeku obrazovnog procesa, da označite njegova postignuća te sudjelovanje u radu ustanove.

Čak i ako dijete ne pohađa odgojno-obrazovnu ustanovu, podaci o tom učeniku čuvaju se u programu za razdoblje koje odredi odgojno-obrazovna ustanova. Ovaj slučaj može promijeniti kategoriju u bazi podataka. Osim navedenih baza podataka, program centra dječjeg stvaralaštva uključuje niz proizvoda za imenovanje koje obrazovna ustanova može prodavati kao pomoćne i dodatne materijale za daljnje proučavanje kreativnih znanosti. Program za dječji kreativni centar kontrolira prodaju fiksirajući svaku prodaju kroz poseban obrazac, koji postoji u njemu za svaku bazu podataka i zove se prozor - npr. prozor proizvoda, prozor kupaca, prozor prodaje. Ovi prozori imaju poseban format - polja koja se popunjavaju izgrađena su u obliku pop-up izbornika s odgovorima u nekoliko varijanti, a upravitelj odabire odgovarajući ili onaj koji se prebacuje u neku bazu podataka za odabir odgovori tamo. Ukratko, podaci se ne unose u prozor s tipkovnice, već se biraju mišem s popisa koji prikazuje program. Ovaj unos međusobno povezanih podataka omogućuje programu da uspostavi vezu između njih i jamči nepostojanje lažnih podataka ili, ako ih unese nepošteni zaposlenik, brzo ih identificira. Unos podataka tipkanjem s tipkovnice izvodi se samo u slučaju primarnih vrijednosti jer ih u programu nema. Također je odgovornost programa sastaviti trenutnu dokumentaciju bilo koje namjene unutar vremenskog okvira određenog za svaki dokument - rokovima ovdje upravlja ugrađeni planer zadataka, koji je unaprijed izgrađen za sve automatski izvršene poslove, čiji popis uključuje redovite sigurnosne kopije podataka za vašu sigurnost. Samostalno pripremljeni dokumenti uključuju tijek knjigovodstvenih dokumenata, sve vrste faktura formiranih za dokumentiranje kretanja prodanih proizvoda, narudžbenice za proizvode od dobavljača, tipske ugovore o uslugama i drugo. Iskreno govoreći, vrlo je teško pronaći zadatak s kojim se program u centru dječjeg stvaralaštva ne može nositi. Dali smo sve od sebe kako bismo bili sigurni da je softver najbolji u smislu onoga što može učiniti, tako da je imao značajnu prednost u odnosu na druge programe. Dapače, uspjeli smo jer naš sustav može zamijeniti nekoliko programa s drugima potrebnima za poslovanje.