Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište i trgovinu

Program za skladište i trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladište i trgovinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za skladištenje i trgovinu, razvijen od strane stručnjaka USU Software, pravo je remek-djelo koje omogućuje provođenje složene automatizacije uredskog rada unutar tvrtke. Naš najsuvremeniji softverski program za upravljanje skladištima i trgovinama brz je kao munja. Program vam pomaže da ostanete ispred konkurencije zauzimajući najatraktivnije tržišne pozicije i zadržavajući ih na najduži rok. Ovaj softverski program razvili su naši iskusni stručnjaci i može raditi čak iu uvjetima koji su prilično teški za softver. Program se može instalirati na jedinicu sustava koja je zastarjela u pogledu hardverskih parametara, kao i na njega spojiti monitor male dijagonale. Ovo ni na koji način ne može utjecati na performanse procesa zbog nevjerojatne optimizacije koju su stručnjaci USU Software ugradili u ovaj računalni proizvod.

Naš program za računovodstvo trgovina ili skladišta radi brzo i učinkovito i ispunjava sve zadatke s kojima se poslovanje suočava. Dug možete kontrolirati s korporacijom, što znači da sva stečena financijska sredstva možete prebaciti u kategoriju koju želite. Smanjuje se razina potraživanja, tvrtka može raspolagati svim novcem koji joj po pravu pripada. Upotrijebite naš program za praćenje depozita u trgovini i tada ćete moći razlikovati razinu duga svakog pojedinog korisničkog računa. Ako zaduženje premaši kritičnu vrijednost, boja ćelija će postati crvena, ako je i dalje beznačajna, boja će se promijeniti u zelenu. Ovo je vrlo zgodno, jer mogućnost pregleda statističkih pokazatelja omogućuje zaposlenicima brzu navigaciju u trenutnoj situaciji. Koristite napredni program za praćenje trgovina i skladišta za popis.

Također, za provedbu ovog procesa predviđen je sličan proces vizualizacije kao kod kontrole duga. Ako ima viška materijala, boja će biti zelena, a crvena će biti potrebna kada tvrtka hitno treba dodatne narudžbe. Lista zaliha će prikazati trenutno važeće zalihe. Ovo je vrlo zgodno jer ne morate ručno izvoditi mnogo različitih operacija. Softver vam omogućuje rad u automatiziranom načinu upravljanja, što vam daje neospornu prednost nad vašim konkurentima. Koristeći naš program za računovodstvo trgovina i skladišta, imat ćete najbolju funkcionalnost obrade narudžbi. Najvažnije i statusne aplikacije mogu se premjestiti u odgovarajuću kategoriju i označiti bojama i ikonama. Zaposlenici će se uglavnom baviti tim aplikacijama, što će pozitivno utjecati na brzinu tvrtke.

Osiguranje potpune sigurnosti svojstava robe također je jedno od najvažnijih načela racionalne organizacije tehnološkog procesa skladišta. To se postiže stvaranjem pogodnog hidrotermalnog režima za skladištenje robe, pogodnim sustavom za skladištenje i smještaj te organiziranjem stalnog nadzora tijekom skladištenja.

Jedan od uvjeta za racionalnu organizaciju tehnološkog procesa skladišta je jasna raspodjela odgovornosti između zaposlenika koji obavljaju odgovarajuće poslove. Učinkovitost organizacije skladišnog gospodarstva poduzeća osigurava se njegovom racionalnom konstrukcijom, odnosno jasnom i dosljednom provedbom skladišnog poslovanja. Vrste skladišnog poslovanja i njihov sadržaj ovise prije svega o prirodi funkcija koje skladište obavlja i asortimanu robe koja se u njemu skladišti. Osim toga, mnogi uvjeti i čimbenici utječu na konstrukciju skladišnog procesa.

Trenutno niti jedno poduzeće poput proizvodnog ili trgovačkog poduzeća ne može normalno funkcionirati bez skladišta. Velika potreba za skladištima objašnjava se činjenicom da ona služe ne samo za skladištenje i gomilanje zaliha robe, već i za prevladavanje vremenske i prostorne razlike između proizvodnje i potrošnje proizvoda, kao i za jamstvo kontinuiranog i nesmetanog rada proizvodnje. poduzeća u cjelini. Svi ti procesi jedni su od najodgovornijih i najsloženijih u aktivnostima svake tvrtke. Unatoč svoj svojoj važnosti, skriveni su od očiju potrošača, za koje se na kraju pojavljuje samo gotov proizvod djelatnosti trgovine. Bez obzira na temu i veličinu trgovine, skladištenje oduzima veliku količinu vaših snaga i resursa.

Na primjer, rad cvjećarnice, nažalost, nije tako svijetao kao njegov proizvod. Računovodstvo za cvijeće mora se obavljati vrlo pažljivo, ne zaboravljajući na kratke rokove i automatizaciju cvjećarstva.

Naš program za cvjećarski računovodstveni softver je jednostavan za korištenje, tako da možete jednostavno raditi sa svakim detaljem cvjećarskog računovodstva. Možete naznačiti datume kupnje i naručiti unaprijed, raditi ne samo sa svojom organizacijom, već i obavljati međunarodne kupnje. Radite sa svakim kupcem i dobavljačem zasebno. Ovo je korisno za kontrolu cvjećarnice.

Cvjetni računovodstveni program ima važnu funkciju praćenja ne samo vaših prihoda, već i vaših rashoda, rada sa sredstvima za financijske stavke, koje možete unijeti u poseban modul.

Ako imate više odjela, u cvjećarskom računovodstvenom programu možete voditi evidenciju cvjećarnice za svaki odjel posebno, a voditelj će vidjeti sumarna izvješća za sve odjele.

Obavljati kvalitetno upravljanje cvjećarstvom. Za tako briljantnu tvrtku kao što je vaša, osmislili smo visokokvalitetni cvjetni računovodstveni program!