Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo robe u skladištu

Program za knjigovodstvo robe u skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za knjigovodstvo robe u skladištu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za knjigovodstvo skladišnih zaliha razvijen je na temelju programskog sustava USU. To je jedan od najpotrebnijih programa u skladištu za uspješno poslovanje. Proces evidentiranja proizvoda u skladištu prilično je naporan i dugotrajan. No, aplikacija koju predlaže USU Software taj postupak provodi automatski, odnosno skrupulozno i pažljivo, čime se izbjegavaju troškovi koji su bili neizbježni pri ručnom evidentiranju robe.

Program za računovodstvo skladišne robe može se besplatno preuzeti s web stranice USU Software kao demo verzija cjelovitog programa. Ali njegove mogućnosti su prilično ograničene, možete samo grubo pogoditi koji će posao sustav obavljati. Odnosno, besplatna verzija pokazuje osnovne mogućnosti programa za knjigovodstvo skladišne robe, ali nema dovoljno potencijala da ga otkrije u punom sjaju.

Instaliranjem programa za računovodstvo skladišne robe u vašoj organizaciji, možete dobiti kompetentnog pomoćnika za poslovanje. Prvo, cjelokupni asortiman robe koja stiže u skladište, odmah uz pomoć posebne skladišne opreme dobiva svoj broj, artikl i barkod. Drugo, za računovodstvo proizvoda kreiraju se posebne kartice i dnevnici u kojima se bilježe svi pokreti proizvoda na području skladišta za cijelo razdoblje njihove prisutnosti. Treće, stvarne informacije o stanju proizvoda, njegovoj količini i kvaliteti stalno će se ažurirati, uzimajući u obzir promjene koje se s njim događaju. Skladišni program za računovodstvo robe, besplatno preuzet na web mjestu, nema ove karakteristike. Stoga se isplati jednom potrošiti novac i kupiti gotov proizvod.

Osim toga, njegova instalacija ne oduzima puno vremena i ne zahtijeva posebnu tehničku opremu tvrtke. Da biste naučili kako raditi u programu, ne morate biti IT stručnjak, da shvatite da je to unutar moći osobe, čak i ako je prilično upoznat s računalom. Intuitivno i korisničko sučelje aplikacije može se prilagoditi po želji, a na glavnom zaslonu možete prikazati svoj korporativni logotip i naziv tvrtke. Softverski sustav USU, ako nije besplatno preuzet, pruža osobnu prijavu s lozinkom za svakog zaposlenika. Isključivo putem prijave zaposlenik će moći ući u sustav, označiti u njemu sve radnje provedene u određenom razdoblju i izaći iz njega.

Osim toga, rukovodstvo će, posjedujući te podatke, moći analizirati iste i utvrditi učinak i produktivnost svakog zaposlenika te dodijeliti određenu opciju poticaja. Nadalje, korištenje prijave je potrebno kada je potrebna povjerljivost. Ako zaposlenik treba negdje otići, tada postavljanjem privremenog blokiranja njegove prijave ne možete se bojati curenja informacija.

Koji su zahtjevi za programe računovodstva skladišne robe koje menadžeri često počnu tražiti? Većinu vremena svode se na sljedeće značajke, kao što je mogućnost kontrole jedne ili više skladišnih lokacija, svestranost, praktičnost, jednostavnost upravljanja sustavom, izvršeni i neizvršeni zadaci skladišnih zaposlenika, stanje imovine i povijest zaliha. shopping.

Softver USU omogućuje optimizaciju kontrole robe u skladištu. Funkcional se odlikuje vrlo jednostavnošću, kratkoćom i velikom funkcionalnošću koju poduzetnici toliko cijene. Osim toga, program može spremiti radnje svih zaposlenika, kao i obavijestiti zaposlenike u slučaju da nešto treba hitno učiniti. Samim time raste svijest ljudi, a njihov vlastiti odnos prema poslu postaje odgovorniji.

Prije svega, važno je spomenuti mogućnost vođenja baze podataka protustranaka s neograničenim brojem pozicija. Prema bazi podataka o svakom kupcu i dobavljaču, možete spremiti puno potrebnih informacija o poslu. Po svim partnerima možete voditi ne samo računovodstvo, već i analizu, odrediti stupanj njihove aktivnosti, razinu prihoda koji ostvaruju i još mnogo toga. Izvrsne značajke softvera omogućuju vam da potaknete kupce na dugoročnu suradnju i potaknete ih nuđenjem raznih popusta i bonusa. Zahvaljujući programu USU Software, sva skladišta i roba organizacije se lako kontroliraju uz minimalan napor. Svaki će zaposlenik moći samostalno kontrolirati rezultat svojih postupaka, pravodobno ispravljajući pogreške. Zahtjev menadžera za informacijama od njegovih podređenih neće podrazumijevati mnogo sati čekanja, jer će menadžer moći sam generirati sva izvješća i znati dinamiku potrebnih pokazatelja.

Za procjenu rezultata proizvodnih aktivnosti organizacije važni su i uvjetni prirodni pokazatelji koji se koriste za sažetak obujma proizvodnje. Ovi pokazatelji odražavaju specifičnosti proizvodnih aktivnosti. Za provedbu faza metodologije analize proizvodnje i prodaje proizvoda koristi se cijeli skup metoda i tehnika ekonomske analize. Tradicionalno se koriste analitičke tablice za strukturnu i dinamičku analizu, otkrivanje trendova i procjenu proračunskih izdvajanja. Naš program vam sa zadovoljstvom nudi ovu vrstu mogućnosti, potrčite i isprobajte je!