Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stanje zaliha

Program za stanje zaliha • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stanje zaliha
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za stanje skladišnih zaliha tvrtke USU Software pogodan je za korištenje u području trgovine i proizvodnje. Mnoge tvrtke prelaze na automatizirano upravljanje pohranom, odmičući se od održavanja papirnatih verzija časopisa, imenujući ih u tablici Excel formata.

Postoji dovoljno razloga za korištenje automatiziranog softverskog programa USU. Prvo, održavanje online sustava upravljanja s nekoliko skladišta, reorganizacija skladišnog prostora s podjelom na zone i dijelove, ljudski faktor, agilnost u papirologiji, kontrola i transparentnost rada skladišne proizvodnje. Uz pomoć programa na vagi u skladištu možete komunicirati s potrebnim brojem skladišta koristeći zajedničku bazu podataka i Internet. U tom slučaju, skladišta se mogu nalaziti u drugim gradovima. Informacije o stanjima dostupne su rukovoditeljima relevantnih odjela, voditelju u načinu brzog primanja informacija. Računovodstveni program stanja zaliha optimizira proces sintetičkog i analitičkog računovodstva na zalihama organizacije. Sučelje programa je jednostavno za korištenje. Prilikom prvog pokretanja, otvara se prozor za odabir izgleda programa iz niza opcija dizajna.

Softver se sastoji od 3 glavna bloka: moduli, referentne knjige, izvješća. Za početak rada sa sustavom morate jednom ispuniti vodič za postavke. Glavne postavke nalaze se u nomenklaturi, gdje se evidentiraju materijali i roba za koje se vodi skladišno knjigovodstvo. Nomenklatura se formira po skupinama za pregled stanja zaliha za željenu skupinu naziva. Ostaci se drže za bilo koji broj skladišta i odjeljaka. Dodana su zasebna skladišta za prodanu robu, sirovine i gotove proizvode naše proizvodnje. U računovodstvenom programu za stanje zaliha možete preuzeti slike proizvoda. Ostaci u elektroničkom obliku, primjerice u Excel formatu, ne dodaju se ručno, već uvozom. Trebate odabrati datoteku, prikazati podatke za uvoz, roba će biti dodana u sustav što je prije moguće. Kretanje materijala, sirovina, ogleda se u različitim modulima, ovisno o namjeni. Glavni rad s robom provodi se u modulu računovodstvenih blokova, ovdje se bilježi primitak, otpis, prodaja. Program vam omogućuje automatski ponovni izračun stanja. Kao i vidjeti količinu proizvoda na početku dana, ukupni prihod, troškove prodaje, stanje na kraju dana. Stanja programa vizualiziraju se u kvantitativnom i novčanom smislu. Uz pomoć posebnog izvješća prikazuje se stanje robe i proizvoda, što vam omogućuje da radite unaprijed, nadopunjavajući skladište zalihama.

Stanja zaliha koje imaju ulogu predmeta rada u proizvodnom procesu u njemu sudjeluju jednom i svaki put cijelu svoju vrijednost prenose na trošak proizvedene robe. Za odvijanje kontinuiranog tehnološkog procesa proizvodnje poduzeća moraju stvoriti odgovarajuće zalihe materijala, poluproizvoda i goriva u skladištu. Slijedeći ove ciljeve, logičnije je koristiti specijalizirani program. U ovom trenutku tvrtka pridaje veliku važnost pitanjima automatizacije rješenja za računovodstvo, kontrolu, analizu i reviziju zaliha korištenjem USU Software proizvoda za stanja zaliha. Temelji se na izradi i održavanju informacijske baze o raspoloživosti zaliha, formirane iz stanja zaliha. Menadžer, računovođa i revizor mogu analizirati ili dobiti vrijednost bilo kojeg traženog pokazatelja iz informacijske baze za traženo vremensko razdoblje.

Trenutno se posebna važnost pridaje predviđanju korištenja zaliha. Za potrebe predviđanja, računovođa analizira prinos na dionička sredstva za određeno razdoblje i kroz bazu znanja oblikuje prijedloge za upravljanje. S ove točke gledišta posebno su važna pitanja učinkovitog korištenja zaliha kao što su identificiranje nepotrebnih zaliha i pitanja rasta prodaje proizvoda u postojećoj floti zaliha.

Dakle, integrirani pristup računovodstvu, kontroli, analizi i reviziji stanja zaliha omogućuje vam brzo dobivanje svih potrebnih podataka za određeno razdoblje i značajno povećanje razine upravljanja financijskim i ekonomskim aktivnostima tvrtke.

Informatizacija računovodstva dovest će do smanjenja radnog vremena računovodstvenih radnika i osoba materijalno odgovornih za vođenje računovodstva stanja. Trenutno, nedostatak računalnog računovodstva kretanja zaliha od dopuštenja do puštanja i prijema zauzima značajan dio radnog vremena upravitelja za određenu osobu koja proizvodi proizvode. Automatizacija ostataka važan je proces u strukturiranju poslovanja. Što je vaša tvrtka veća, to će vam trebati točniji i sofisticiraniji računovodstveni program za ravnotežu. Sustav za vođenje bilance omogućuje ispunjavanje svih obrazaca i izvoda koji su vam potrebni. Između ostalog, program kontrole ostataka radi sa skenerima barkodova i bilo kojom drugom specijaliziranom skladišnom opremom. Obračunavanje stanja zaliha obavlja se što je brže moguće. Naš specijalizirani USU softverski program za automatizaciju stanja skladišnih zaliha jednostavan je i praktičan program za upravljanje skladišnim stanjima. Upravljanje zalihama treba pojednostaviti, pa je program zaliha dobra opcija.