Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za materijalno knjigovodstvo

Program za materijalno knjigovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za materijalno knjigovodstvo
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program materijalnog knjigovodstva USU Software pomaže u sistematizaciji i optimizaciji rada svake tvrtke, što čini poslovanje upravljivijim i stabilnijim, donosi još veću dobit i smanjuje troškove. Jedna od brojnih mogućnosti ovog sustava je poboljšanje kontrole kretanja robe u skladištu i kontrole rada koji tamo obavlja osobno voditelj tvrtke. S predloženim programom moći ćete razmotriti sve aspekte poduzeća, otkloniti nedostatke na vrijeme i bez gubitaka.

U današnje vrijeme, kada se mnogi gospodarstvenici prebacuju na automatsku kontrolu proizvodnje što je više moguće, program materijalnog računovodstva poduzeća bit će samo izvrsno rješenje za vaše poslovanje. Ako imate malu tvrtku, za instalaciju programa bit će vam dovoljno i obično prijenosno računalo. Ali program za materijalno knjigovodstvo vrlo dobro radi u općem informacijskom sustavu lokalne mreže poduzeća. Osim što možete prilagoditi programsko sučelje kako želite, na njega možete instalirati svoj korporativni logotip. Također možete raditi s kartama, označavajući i analizirajući na njima pokrivenost mreže tvrtke i lokaciju konkurentskih tvrtki. Posjedovanjem programa materijalnog knjigovodstva tvrtke moguće je optimizirati rad zaposlenika, voditi evidenciju fakturiranja roba i usluga. U ovom projektu možete registrirati neograničen broj naziva proizvoda i pratiti njihovo kretanje u skladištu.

Zahvaljujući računovodstvu proizvoda tvrtke i njihovoj podjeli u kategorije, moguće je brzo pronaći potreban materijal prema nazivu ili bar kodu. Često je, donekle, i zbog ljudskog faktora, kontrola proizvoda potpuno nelogična i nefunkcionalna. To poduzeću može donijeti određene gubitke. U takvoj situaciji preporučljivo je kupiti program za računovodstvene materijale. Omogućuje uvoz podataka iz MS Excela. USU softver također podržava mnoge druge formate dokumenata.

Zahvaljujući dobro promišljenom sadržaju i najnovijim dostignućima, ovaj projekt omogućuje vam vizualno demonstriranje kompetentnog upravljanja poslovanjem i pravovremeno uklanjanje nedostataka. Ova platforma omogućuje održavanje stalnih kontakata sa svim dobavljačima potrebnih proizvoda, kao i dugotrajnu pohranu svih potrebnih podataka o bilo kojem dobavljaču ili kupcu. Kada kupac postavi upit za određeni proizvod, koji trenutno nije u bazi, program ga također obavještava o tome. Ukoliko dođe do kraja određenog materijala, stiže novi ili obrnuto, velika količina stare ili nelikvidne robe, postoji obavijest za to odgovornog djelatnika u funkcijama programa materijalnog knjigovodstva za tvrtku.

Zahvaljujući ovom projektu moguće je u svakom trenutku izvršiti inventuru skladišta utovarom planirane količine proizvoda i usporedbom sa stvarnom raspoloživošću. Uz pomoć terminala za prikupljanje podataka, inventar na velikim i udaljenim lokacijama postaje mobilniji. To vam omogućuje i praćenje nepoštenosti i zlouporabe položaja osoblja.

Vođenje skladišta nije samo učinkovito i isplativo, već je i jedan od parametara za uspješno poslovanje u praktičnom formatu. Kupnjom programa za knjigovodstvene materijale imate priliku poboljšati kvalitetu poslovanja općenito, a posebno obračuna skladišnog obračuna. Program materijalnog knjigovodstva svojim kvalitetama omogućuje vam da unaprijedite svoje poslovanje, čineći proces upravljanja ugodnijim.

Materijalne zalihe, kao predmeti rada, opskrbljuju, zajedno sa sredstvima rada i radnom snagom, proizvodni proces poduzeća, u kojem se jednokratno koriste. U industriji potrošnja robe u proizvodnji stalno raste. To je zbog širenja proizvodnje, značajnog udjela materijalnih troškova u troškovima proizvodnje i porasta cijena resursa. Kontinuitet proizvodnje zahtijeva da u skladištima uvijek postoji dovoljna količina sirovina i gotovih materijala za potpuno zadovoljenje proizvodnih potreba u svakom trenutku njihove upotrebe. Dakle, potreba za nesmetanom opskrbom proizvodnje u uvjetima kontinuirane potražnje i diskretne ponude uvjetuje formiranje zaliha u poduzećima, odnosno zaliha.

Naknadno obračunavanje sirovina i gotovih materijala čini najveći dio troškova u trošku proizvodnje. Dakle, njegova učinkovita uporaba u poduzeću djeluje kao glavni čimbenik smanjenja troškova proizvodnje i povećanja dobiti poduzeća. Kompetentno korištenje sirovina i gotovih materijala također se osigurava stvaranjem računovodstva i organiziranjem analitičkog rada. Kako je računovodstvo blisko međunarodnim standardima, važno je napomenuti veliku potrebu za računovodstvom gotovih materijala i sirovina. Ne čudi da skladišne djelatnosti sve više prati i digitalno računovodstvo. Srećom, imamo izvrstan program materijalnog računovodstva, USU-Soft. Automatiziranjem svih navedenih procesa pomoću programa materijalnog knjigovodstva USU Software osigurava se njegova točnost i pravovremenost te jednostavnost korištenja. U automatizaciji, gdje je teško odrediti glavnu prednost, svaka će tvrtka sigurno pronaći nešto za sebe.