Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u skladištu

Program za računovodstvo u skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u skladištu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tražite program za skladišno knjigovodstvo? Možda vam treba program za praćenje robe u trgovini?

Pronašli ste ono što ste tražili - USU softver. Knjigovodstveni program automatizira cijeli proces knjiženja robe u trgovini. Nema više debelih i glomaznih knjiga, ručnih unosa i prebrojavanja. Od svega toga spasit će vas program USU Software. Svi zapisi će se elektronički voditi u bazi podataka. Program će također automatski izvršiti poravnanja novčanih transakcija.

Vrlo smo oprezni s proračunima naših kupaca i stoga je cijena našeg softvera pristupačna čak i za najmanje trgovine. Osim toga, plaćanje je jednokratno. Nema dodatnih tjednih, mjesečnih ili godišnjih plaćanja. Jednom kupljeno i može se koristiti neograničeno vrijeme. Besplatni programi rijetko imaju sve potrebne funkcije i nisu prikladni za sve trgovine. Također, preuzimanjem mnogih besplatnih programa iz sumnjivih izvora riskirate zaraziti svoje računalo virusima. Dakle, prije nego što potražite "besplatno preuzimanje zaliha robe iz trgovine" ili "besplatno preuzimanje zaliha robe bez SMS-a", razmislite želite li sve svoje podatke izložiti takvoj prijetnji.

Odaberite pouzdan i provjeren softver. Posjedujemo pečat povjerenja i upisani smo u međunarodni registar tvrtki. Naša je tvrtka pouzdani izdavač i naš je softver zaštićen autorskim pravima. Možete biti sigurni u sigurnost naših programa i ne brinuti o sigurnosti svojih podataka. Ako i dalje imate pitanja, na našoj službenoj web stranici možete pročitati recenzije o nama, pogledati prezentacije ili videozapise o programu. U odjeljku s programima nalazi se demo verzija i tamo je možete preuzeti. Računovodstvo robe u skladištu trgovine više vam neće biti teško.

S vremenom je većina skladištara shvatila da je organizacija skladišnog upravljanja najvažnija karika u proizvodnoj strukturi i da ima značajan utjecaj na proizvodne rezultate.

U današnje vrijeme dobrobit i poslovni uspjeh trgovačkog poduzeća uvelike ovisi o učinkovitosti njegovih aktivnosti. Ova aktivnost treba biti usmjerena samo na profitabilno i pismeno upravljanje, budući da tvrtka snosi punu ekonomsku odgovornost za svoje odluke i postupke. Skladišno računovodstvo nalazi se u svim funkcionalnim područjima logistike kao što su nabava, proizvodnja, distribucija. U svakom od njih rad skladišta povezan je sa specijalizacijama i specifičnim namjenama. Također ima svoje karakteristike, koje uvelike određuju politiku tehničke opremljenosti skladišta. Skladišno računovodstvo ima vrlo važnu ulogu za bilo koje trgovačko poduzeće, budući da o njemu u konačnici ovise i količine opskrbe i sustav upravljanja zalihama. Konačno, ovo je značajna stavka u troškovima projekta.

Dakle, u svakom komercijalnom skladištu treba raditi na proučavanju učinkovitosti organiziranja skladišta.

Skladišno knjigovodstvo je najvažnija jedinica svakog skladišta, jer ima značajan utjecaj na tijek proizvodnih procesa. Većina materijalne imovine tvrtke prolazi kroz skladišta, od toga, oni zauzimaju najveći dio teritorija tvornice. Skladišno računovodstvo je skup zgrada i građevina namijenjenih skladištenju, smještaju, prijemu bilo kojih proizvoda, kao i alata i radnih predmeta. Oni uključuju dio materijalno-tehničke baze koja osigurava sigurnost proizvoda od područja proizvodnje do područja potrošnje, kao i unutar proizvodnog područja, kao i nužne uvjete za prihvatljiv promet sirovina, goriva ili gotovog proizvoda. proizvoda.

Skladište poduzeća sastoji se od nekoliko skladišta i skladišta, koji se mogu klasificirati prema karakteristikama namjene i podređenosti. To su skladišta materijala, prodaje, proizvodnje, instrumenata i rezervnih dijelova. Odjel materijalno-tehničke opskrbe, preuzima i skladišti materijal koji se koristi u proizvodnji i predaje ga u proizvodnju. Odjel prodaje skladišti i otprema gotove proizvode iz tvornice za prodaju. Odjeli kao što su proizvodnja i otprema su sve vrste skladišta u tvornici i tvornici općenito koja opskrbljuju proizvodni proces artiklima i sredstvima za rad.

Skladište rezervnih dijelova, u vlasništvu odjela glavnog mehaničara, mora primati, skladištiti i otpuštati dijelove i druge vrijednosti materijala za obavljanje svih vrsta popravaka opreme i drugih vrsta proizvodnih sredstava. Skladište alata pripada odjelu alata, čiji su zadaci prijem, skladištenje i otpuštanje svih vrsta alata i uređaja. Ostala skladišta također se mogu razlikovati prema opsegu rada kao što su skladišta u cijelom pogonu, središnja skladišta, pogoni i radionice.

Zamislite koliko je teško obračunati sva ta skladišta bez ijednog automatiziranog skladišnog knjigovodstvenog programa. Zato vam nudimo pametni program za upravljanje skladištem tvrtke USU Software. Program USU-Soft automatizira sve važne procese trgovačkog knjigovodstva kao što su računi u trgovini, kao i blagajničko računovodstvo. Između ostalog, možete kontrolirati nekoliko depozita odjednom! Obratite pozornost na softverski program USU za računovodstvo u skladištu.

Isprobavanjem demo verzije samo jednom, vidjet ćete koliko brz i jednostavan može biti proces upravljanja skladištem u poduzeću.