Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvoda

Program za kontrolu proizvoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvoda
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole proizvoda neizostavna je pomoć u sustavu upravljanja svake tvrtke ili organizacije. Postoji nekoliko tehničkih propisa i kontrolnih dokumenata državnih kontrolnih i inspekcijskih tijela, koji utvrđuju zahtjeve za poštivanje široke kontrole gotovih proizvoda tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje i skladištenja.

Kontrola gotovih proizvoda u poduzećima polazište je za unapređenje poslovanja poduzeća, izbjegavanje nedosljednosti, poboljšanje kvalitete rada i konkurentnosti industrijskih proizvoda. Naša tvrtka nudi korištenje takvog programa kontrole proizvoda, koji zaista igra značajnu ulogu u upravljanju procesima skladišnog knjigovodstva. U konačnici, ovaj će program osigurati kvalitetne analize i postati važna metoda za postizanje postavljenih ciljeva, ali i ozbiljna poluga u procesu upravljanja organizacijom u cjelini. Potpuna kontrola gotovih proizvoda glavni je cilj našeg programa kontrole proizvoda. Ovaj program je danas vrlo relevantan, budući da se u mnogim tvrtkama kontrola skladišta obavlja ručno, što je vrlo dugotrajan postupak. Istodobno, kasno ispunjavanje obveznih stavki može utjecati na učinkovitost procesa kontrole finalnog proizvoda, što se može izbjeći korištenjem računovodstvenog programa USU Software.

Cilj programa je automatizacija računovodstvenog sustava, smanjenje intenziteta rada procesa kontrole gotovih proizvoda u skladištima i povećanje učinkovitosti ove aktivnosti. Zato što svako skladište treba pažljivu pozornost uprave kako bi učinkovito funkcioniralo. Proces poboljšanja kvalitete upravljanja skladištem dugoročan je problem, ali mu pristupamo iz potpuno različitih kutova. Predstavio najrelevantnije mogućnosti i rješenja za probleme u ovom području. Proces proizvodnje tiskovina je složen zbog velike raznolikosti tehnoloških metoda, kao i vrste tehničke opreme u proizvodnji. Gotovi tiskani proizvodi pokazuju široku raznolikost - prijem ove vrste proizvoda zahtijeva posebnu pozornost.

Kontrola procesa zaprimanja tiskanih proizvoda u skladište također je teška i važna. Softverski program USU također će vam olakšati funkciju prijema. Uostalom, grafička proizvodnja ne prestaje, ona se razvija i modernizira. Redovito se pojavljuju nove tehnologije, što omogućuje povećanje raznolikosti tiskanih proizvoda sa zavidnom postojanošću. Specijalizirani softverski program USU rješava problem prijema, bez obzira na količinu i raznolikost primljenog materijala. Kontrola nad procesom prijema gotovih proizvoda u skladište postat će jednostavno i uzbudljivo iskustvo. Uostalom, sada će se prijem i potrošnja u skladištima raditi automatski.

Za procjenu skladišta u proizvodnoj organizaciji važno je razumjeti diferencijaciju skladišta u sljedeće tri vrste, kao što su zalihe, nedovršeni projekt i gotovi proizvodi. Treba napomenuti da postoji vrsta dionica za trgovačku organizaciju. Postoje robe koje mogu biti predstavljene sirovim proizvodima, gotovim proizvodima, rezervnim dijelovima i tako dalje. Predmeti su proizvodi koje tvrtka dobiva za kasniju preprodaju.

Zalihe uključuju zalihe sirovina, gotovih proizvoda, dobivenih poluproizvoda i sastavnih elemenata, konstrukcija i dijelova, goriva, rezervoara i rezervoarskog materijala, rezervnih dijelova, ostalih zaliha za korištenje u proizvodnji ili proizvodnji dobara i usluga.

Za organiziranje kontrole skladišta u poduzeću važno je klasificirati skladišta prema njihovoj namjeni. Obično se uzastopni klasteri razlikuju u sirovine, glavne proizvode, sekundarne proizvode, dobivene poluproizvode, zaostale ili povratne proizvode, gorivo, rezervoare i proizvode iz rezervoara, rezervne dijelove.

Kontrola gotovih proizvoda komplicirana je napornim protokom dokumenata, velikom količinom informacija i ljudskim faktorom. Trenutno, radi poboljšanja rada poduzeća, mnoge organizacije uvode automatizaciju računovodstvenih i upravljačkih programa. Automatizirani način kontrole gotovih proizvoda podrazumijeva sustavan tijek rada, smanjenje količine ručnog rada, brzu obradu informacija i dobivanje točnih rezultata inventure. Trebate znati da kod automatizacije proizvodnje ručni rad nije u potpunosti isključen, djelomična zamjena radne snage ima za cilj pojednostaviti i olakšati proces rada, zahvaljujući čemu zaposlenici svoje vrijeme i vještine koriste za ispunjavanje i postizanje plana provedbe i ostvarivanje dobiti. .

USU Software je program za automatizaciju računovodstva i upravljanja tvrtkama optimizacijom procesa. Sustav omogućuje pojednostavljenje procesa kontrole i računovodstva gotovih proizvoda, čime se povećava učinkovitost i produktivnost rada, povećava učešće u prodaji, kao i razvija strateški plan razvoja tvrtke.

Softverski program USU može kontrolirati gotove proizvode jednom ili više metoda kontrole, a metodu kontrole možete odabrati. Funkcije popisa i revizije programa pomažu u reviziji gotovog proizvoda u bilo koje vrijeme koje vam odgovara, bez pribjegavanja uslugama angažiranih stručnjaka.