Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište gotovih proizvoda

Program za skladište gotovih proizvoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladište gotovih proizvoda
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Skladišni program gotove robe tvrtke USU Software višenamjenski je program s izvrsnom razinom performansi. Ovaj računalni program može se instalirati na gotovo bilo koji hardver, čak i ako je prilično zastario u moralnom smislu. Dovoljno je imati instaliran i ispravno raditi Windows operativni sustav, ostalo je stvar tehnologije. Suvremeni program skladištenja gotovih proizvoda naše projektne organizacije omogućit će tvrtki da izračuna stvarnu učinkovitost osoblja. Softverski program bilježi dolazne pozive i uspoređuje ih s brojem kupnji. Tako je moguće utvrditi stvarnu produktivnost menadžmenta korporacije.

Dizajn našeg programa izgrađen je na modularnom sustavu koji pruža nevjerojatne razine performansi. Upotrijebite program USU Software Finished Goods Warehouse i imat ćete pristup raznim naredbama, grupiranim prema vrsti i stoga intuitivno dostupnima za korištenje. Koristite prilagodljivi program za skladište gotovih proizvoda organiziran za dobrobit tvrtke, postignite značajan uspjeh. Program ima ugrađenu štopericu za snimanje radnji. Mjeri vrijeme potrebno stručnjacima da izvrše određene radnje. Ovo je vrlo zgodno, jer se statistika pohranjuje u memoriju računala i možete ih proučavati u bilo kojem trenutku, ovisno o dostupnosti odgovarajuće razine pristupa. Skladište organizacije bit će nadzirano na vrijeme ako naš opsežni program krene s radom. Radnici će moći adaptivno mijenjati algoritme izračuna, što je vrlo ugodno. Često je dovoljno samo povući određeni red tablice na drugo mjesto i algoritam ili formula će se dramatično promijeniti. To štedi vrijeme osoblja i omogućuje vam preraspodjelu napora u korist značajnijih aktivnosti.

Upravljajte svojim skladištem pomoću našeg softverskog programa sve u jednom. Za menadžere poduzeća dostupne su funkcije za provođenje analize potpunosti radnji. Dakle, prilikom računovodstva skladišta, stručnjak će moći dobiti pomoć od umjetne inteligencije koja će pomoći prilagoditi radnje koje se poduzimaju. Računalni program prati točnost operacija i govori zaposleniku da je možda pogriješio. Potrebne prilagodbe izvršit će se pravodobno, proračun korporacije ostat će netaknut, a slika neće trpjeti. Dodatno, kroz naš program za upravljanje skladištem, možete ispuniti zahtjeve za kupnju dodatnog skupa resursa. Softver će vam pomoći da ispravno ispunite prijavu i izbjegnete netočnosti. To je vrlo važno jer su u pitanju financijski resursi korporacije.

Gotovi proizvodi dio su skladišta namijenjenog prodaji. Drugim riječima, to je rezultat proizvodnog ciklusa. Gotovi proizvodi u računovodstvu mogu se vrednovati prema jednoj od sljedećih opcija. Na stvarni trošak proizvodnje robe, koji je, odnosno, jednak zbroju svih troškova njezine proizvodnje. Ova metoda vrednovanja koristi se relativno rijetko, uglavnom u pojedinačnim proizvodnim poduzećima koja proizvode velike komade unikatne opreme i vozila. Na planiranu ili namjeravanu vrijednost proizvodnje. Pritom se posebno utvrđuju i razmatraju odstupanja stvarne vrijednosti proizvodnje za izvještajni mjesec u odnosu na planirani trošak. Po knjigovodstvenim cijenama, kada se uzme u obzir razlika između stvarne i knjigovodstvene cijene. Donedavno je ova opcija za ocjenjivanje gotovih proizvoda bila najčešća. Njegova se prednost očituje u mogućnosti usporedbe procjene proizvoda u tekućem računovodstvu i u izvješću, što je važno za kontrolu pravilnog obračuna količine proizvedene robe. Po prodajnim cijenama i tarifama, bez poreza na dodanu vrijednost. Ova vrsta procjene sada postaje sve raširenija. Koristi se za obračun izvršenih narudžbi, proizvoda i radova čija se cijena usklađenja temelji na unaprijed sastavljenoj procjeni vrijednosti dogovorenoj s kupcem. Za izračune se koriste unaprijed dogovorene pojedinačne cijene ili se proizvodi isporučuju po stabilnim tržišnim cijenama.

Gotovi proizvodi čine dio radnog kapitala i stoga se moraju voditi u bilanci po stvarnom trošku proizvodnje, jednakom zbroju svih troškova robe u skladištu. Riječ je o troškovima materijala, amortizaciji proizvodne opreme, plaćama proizvodnih radnika, kao io dijelu općeproizvodnih i općeposlovnih troškova koji se mogu pripisati gotovim proizvodima. Stvarni troškovi proizvodnje mogu se izračunati tek na kraju izvještajnog razdoblja. Kretanje robe u poduzeću događa se svakodnevno, stoga se za tekuće računovodstvo koristi uvjetna procjena proizvoda. Tekući dnevni obračun kretanja gotovih proizvoda provodi se po diskontnim cijenama. Organizacija skladišta razvija ciljnu jediničnu cijenu. Na kraju mjeseca potrebno je planirani trošak dovesti do stvarnog troška, uz obračun iznosa i postotnih odstupanja za grupe gotovih proizvoda. Vrijednosti i postoci odstupanja izračunati su na temelju bilance proizvodnje na početku mjeseca i odgovarajućih prihoda za mjesec. Odstupanja ukazuju na uštede ili prekoračenja troškova i tako karakteriziraju učinak organizacije u procesu proizvodnje.