Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladištenje

Program za skladištenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladištenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladištenja je vrlo važan! U poslovanju je potrebno čuvati i arhivirati, bilo da se radi o dokumentaciji, prometu, materijalnim vrijednostima ili sredstvima i sl. Svaka komercijalna i proizvodna tvrtka treba sustav za pohranu koji joj omogućuje registraciju, kontrolu, spremanje, arhiviranje, distribuciju materijala i još mnogo toga.

Tražite li visokokvalitetno upravljanje zalihama? Kontrola skladištenja važan je dio dobrog poslovanja. Naš softver može automatizirati bilo koju vrstu skladišnog skladištenja.

Koje su prednosti našeg programa kontrole proizvodnje u skladištu? Prvo što je potrebno za skladištenje u skladištu je popis raspoložive robe. Program za pohranu podataka komunicira s mnogo skladišne opreme, što uvelike pojednostavljuje proces registracije i računovodstva robe. Računovodstvo skladištenja provodi se bar kodovima i bez njih. Ali u slučaju korištenja crtičnih kodova, program za računovodstvo skladišta očitava informacije o bilo kojoj stavci. Između ostalog, sinkroniziran je s terminalom za prikupljanje podataka i također vodi evidenciju paleta. Osim toga, program za upravljanje pohranom dijeli sav vaš inventar u različite kategorije, koje je odredio program ili ste ih ručno unijeli. U određenoj mjeri, sustav računovodstva skladištenja možete individualno prilagoditi. Ali ako su Vam potrebne složenije promjene skladišta, uvijek se možete obratiti našoj tvrtki, gdje će stručnjaci prilikom finalizacije programa uzeti u obzir Vaše specifične želje i zahtjeve. Budući da sustav za upravljanje pohranom može imati više korisnika, to znači da i menadžeri na bilo kojoj razini i ljudi u vašoj tvrtki u drugim ulogama, kao što su trgovci ili drugi zaposlenici, mogu upravljati procesima pohrane. Također treba napomenuti da se sustav registracije skladišta provodi u kontekstu različitih skladišta.

Tražite li moderan i automatiziran računovodstveni softver za svoje poslovanje, kontaktirajte nas putem kontakata navedenih na web stranici. Demo verziju programa za automatizaciju možete besplatno preuzeti tako da nam pišete e-poštom s odgovarajućim zahtjevom. Automatizirajte svoje poslovanje na pravi način!

Uvođenje dodatne kontrole nad skladišnim računovodstvom od strane uprave poduzeća je vrlo važno. To je menadžerov pregled knjigovodstvene dokumentacije, njegovo proučavanje propisa koji su na snazi u ovoj oblasti. Ovaj pristup omogućit će racionalnije trošenje sredstava na kupnju skladišta, trošenje manje vremena na uvjeravanje menadžmenta o potrebi kupnje određenog proizvoda i poboljšanje discipline korištenja skladišta od strane zaposlenika tvrtke. Osim toga, potrebno je izvršiti analizu učinkovitosti korištenja skladišta, prema računovodstvenim podacima pod izravnom kontrolom čelnika poduzeća.

Glavni cilj skladišta je koncentriranje skladišta, skladištenje istih te osiguranje nesmetanog i ritmičnog izvršavanja narudžbi.

Moderno skladište mora biti projektirano i izgrađeno tako da svaki kubni metar prostornog volumena i svaki komad opreme za rukovanje materijalom bude iskorišten s najvećom učinkovitošću. Stoga je pri projektiranju potrebno uzeti u obzir tako važne kriterije kao što su racionalnost tokova tereta, shema rukovanja teretom, položaj opreme i mjesta skladištenja robe.

Projektiranje skladišta je složen proces koji se sastoji od više koraka. Izvodi se uzimajući u obzir mnoge parametre u suradnji s naručiteljem i građevinskim projektnim organizacijama.

Svrha projektiranja skladišta je razviti optimalnu tehnološku shemu za rad skladišta na temelju planiranih tokova opterećenja.

Uspjeh skladišta ovisi o tome koliko je dobro organizirana tehnologija skladišnog skladištenja. Izgradnja i opremanje modernih skladišnih kompleksa potrebnom opremom i strojevima zahtijeva značajna ulaganja. Stoga je vrlo važno pravilno projektirati skladište čak i prije početka gradnje.

Program USU Software instaliran u vašoj tvrtki uzet će u obzir sve nijanse rada s otpremnicima, kontrolu i računovodstvo skladištenja, provedbu i kontrolu plaćanja, kao i načine plaćanja. Ovaj program je maksimalno stvoren za detaljnu analizu, kontrolu, računovodstvo i učinkovitost trgovine. Vrlo zgodna programska opcija za barkodove proizvoda omogućuje zaposlenicima jednostavno dobivanje informacija o proizvodu tijekom prodaje, kao i provođenje inventure. Ekonomska učinkovitost tvrtke povećat će se zahvaljujući kompetentnom planiranju rada zaposlenika, pravovremenom podnošenju izvješća upravi i analizi svih tekućih procesa u tvrtki.

Zahvaljujući programu USU Software formirat će se baza kupaca s kontakt podacima. Razine pristupa programu omogućuju svim zaposlenicima tvrtke da rade unutar svojih kompetencija. Ako odlučite organizirati skladištenje adresa na policama, preporučujemo da obratite pozornost na naš moćan, kvalitetan i pristupačan softver. Ukoliko imate pitanja o funkcionalnosti softverskog programa USU, uvijek nam se možete obratiti, a mi ćemo vas informirati kako u što kraćem roku uvesti pohranu adresa i implementirati softver. Također predlažemo da se upoznate s glavnim popisom značajki i funkcija programa USU Software za pohranjivanje adresa na našoj službenoj web stranici.

Nadamo se da će implementacijom USU Software programa za računovodstvo skladišnog poslovanja Vaš rad postati jednostavan, transparentan i učinkovit, što će Vam omogućiti postizanje boljih rezultata.