Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo proizvoda

Program za računovodstvo proizvoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo proizvoda
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kako bi održao uspješno i profitabilno poslovanje, svaki vlasnik tvrtke mora nabaviti automatizirani program za računovodstvo proizvoda. Najbolji program za računovodstvo proizvoda prema mnogim komercijalnim tvrtkama u svijetu je program za računovodstvo proizvoda tvrtke USU Software.

Zašto je najbolja? Zato što se sav posao na njemu obavlja samostalno, te se ne morate stalno upuštati u iste dnevne poslove, a analiza aktivnosti po svim parametrima odvija se automatski. Najbolji program za računovodstvo proizvoda će jednostavno prenijeti sve prošle račune ili stanja proizvoda uvozom. Ovo će početi graditi poslovnu bazu gdje možete dodati sliku svakoj poziciji. Moći ćete izravno iz programa ispisivati barkod naljepnice koje se mogu ispraviti skenerima tijekom popisa i odvoza otpada. Sustav računovodstva robe trebao bi biti relevantan i za malu trgovačku tvrtku, predstavljenu u obliku butika, i za veliki lanac trgovina.

Najbolji program za računovodstvo proizvoda tvrtke USU Software nedvojbeno je upravo to. Može se instalirati na prijenosno računalo i koristiti u malom odjelu ili na bilo kojem uređaju u velikom komercijalnom kompleksu, čije se podružnice mogu nalaziti u različitim gradovima i zemljama. Kupce možete obavijestiti o popustima, atraktivnim akcijama i drugim isplativijim ponudama koristeći najsuvremenije komunikacijske alate: Viber, e-mail, SMS i glasovni poziv iz programa u ime tvrtke. Za ispis fiskalnih i običnih računa zadužen je program za proizvod. Također možete odabrati naplatu bez ikakvog računa. Postoji još jedna zanimljiva funkcija koja je povezana u fazi kupnje: najbolji softver za USU-Soft proizvod može 'odgoditi kupnju'. Ova funkcija je korisna u slučajevima kada je blagajnik već preoteo dio proizvoda, ali se kupac iz vlastitih razloga odlučio vratiti na asortiman. U ovom trenutku vaša kupnja nije otkazana, već odgođena, a blagajnik slobodno poslužuje ostale kupce do vašeg povratka. Najbolji program za računovodstvo proizvoda svakako bi trebao održavati ocjenu proizvoda. Zahvaljujući ocjeni saznat ćete koji je proizvod najtraženiji, što znači da je njegova prisutnost u asortimanu obavezna. No, osim najboljih proizvoda, posvuda ima i najnekvalitetnijih ili uopće nekupljenih. Za te slučajeve sustav bilježi najčešće vraćane pozicije i bilježi detaljna obrazloženja za isporuku. Zahvaljujući ovom programu za računovodstvo saznat ćete koje proizvode ubuduće ne biste trebali kupovati, a s kojim dobavljačima biste trebali potpuno prestati surađivati.

Strategija tržišnog razvoja gospodarstva pretpostavlja ravnomjeran razvoj svih sektora nacionalnog gospodarstva - kako grana materijalne proizvodnje tako i infrastrukture. Infrastrukturni sektori uključuju one sektore koji osiguravaju skladištenje i isporuku proizvoda, kako u proizvodnji tako iu prometu. To su: promet, veze, trgovina, materijalna nabava i tehnička potpora. Materijalno-tehnička osnova za osiguranje proizvoda potrebnim sredstvima je skladište.

Prisutnost dovoljnih dionica poduzeća nužan je preduvjet za njegovo normalno funkcioniranje u tržišnom gospodarstvu.

Neophodan uvjet za ispunjenje planova i nesmetan rad poduzeća za proizvodnju proizvoda, smanjenje njihovih troškova, povećanje dobiti i profitabilnosti je potpuna i pravovremena opskrba poduzeća zalihama.

U procesu proizvodnje zajedno sa sredstvima rada sudjeluju i predmeti rada koji djeluju kao proizvodne zalihe. Za razliku od sredstava rada, predmeti rada sudjeluju u procesu proizvodnje samo jednom, a njihova vrijednost ulazi u trošak proizvodnje, čineći njenu materijalnu osnovu.

Kršenje optimalne razine zaliha dovodi do gubitaka u aktivnostima poduzeća, jer povećava troškove skladištenja tih zaliha, preusmjerava likvidna sredstva iz prometa, povećava rizik amortizacije robe i smanjuje njihovu potrošačku kvalitetu i dovodi do gubitka od klijenata .

Naš softver za računovodstvo proizvoda spasit će vas svega toga. Svi zapisi će se automatski spremiti u bazu podataka. Program također automatski podmiruje novčane transakcije.

Jako vodimo računa o džepovima naših kupaca, pa je naš USU softver po cijeni čak iu najmanjim trgovinama. Osim toga, plaćanje je jednokratno. Ne zahtijevamo dodatna tjedna, mjesečna ili godišnja plaćanja. Jednom kupljeno - koristite neograničeno vrijeme. Besplatni program rijetko uključuje sve potrebne funkcije i nije prikladan za sve tvrtke. Između ostalog, preuzimanjem besplatnog programa sa sumnjivih izvora riskirate zarazu vašeg računala virusima. Dakle, prije nego što tražite "besplatno preuzimanje zaliha robe u trgovini" ili "besplatno preuzimanje bez SMS-a zaliha robe", dobro razmislite želite li doista sve svoje podatke izložiti takvoj prijetnji?

Odaberite siguran i provjeren softverski program. Posjedujemo pečat povjerenja i upisani smo u međunarodni registar tvrtki. Naša tvrtka je pouzdani izdavač i naš je program zaštićen autorskim pravima. Ne morate brinuti o sigurnosti naših programa i zaštiti vaših podataka.