Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za skladište materijala

Program za skladište materijala • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za skladište materijala
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladišta materijala od programera USU Software je ono što je potrebno svakom menadžeru tvrtke za upravljanje radnim procesom pod njegovim osjetljivim vodstvom, bez nepotrebnog moralnog, emocionalnog stresa i bez povećanja broja zaposlenih.

Skladišni program tvrtke je potpuno automatizirani softver za upravljanje skladištem. Organizacija sučelja prikazana je u prozorima. Način rada s više prozora omogućuje strukturiranje informacija na takav način da svaki prosječni korisnik računala može brzo navigirati i naučiti značajke upravljanja skladištem u našem sustavu. Skladište materijala obično je zatvorena prostorija u kojoj se čuvaju različiti materijali, građevinski materijali, alati i još mnogo toga. U krugu se nalaze skladišta, bazirana na točkama posebne namjene, kao i skladišta posebne namjene za skladištenje artikala. Postoji i mješoviti tip skladišta materijala. Za kontrolu kretanja materijala u skladištu, prijema i otpuštanja materijala u inozemstvo, potrebno je organizirati jedinstveni algoritam za radnje zaposlenika tvrtke. Ranije se smatralo da to mogu činiti dugačke papirnate upute ili su se čak usmeno prenosile od iskusnijeg zaposlenika početniku. Automatizacija ima niz apsolutnih prednosti poput spašavanja gradilišta. Nema potrebe za ormarićima, mapama, držačima za papir koji će u velikim količinama godinama skupljati prašinu i zauzimati prostor. Ušteda papira nedvojbeno će imati pozitivan učinak na našu ekologiju jer se hektari zelenih šuma sijeku za proizvodnju papira. Osim toga, program za upravljanje skladišnim materijalom i računovodstvo u poduzeću pomaže prikupiti sve postojeće informacije u vašem poduzeću u jednu kocku. Moći ćete filtrirati, uspoređivati, analizirati tijek podataka i istovremeno biti svjesni svih aktualnih promjena u tvrtki.

Program za skladišni materijal tvrtke je sučelje s više prozora s radnim područjima, s poljem za pretraživanje, filterima, radnim alatima. Sučelje je odabrano i razvijeno kako bi što više pojednostavilo razvoj programa u procesu učenja njegovih mogućnosti i opcija. Posebni algoritmi pomažu brzo i udobno kontrolirati materijale u skladištu, izvršiti inventuru ureda ili skladišta te kontrolirati kretanje materijala. Prilikom instalacije glavnog softvera dajemo licencu koja jamči jedinstvenost našeg programa. Sustav omogućuje očitavanje, pohranu i kontrolu tijeka rada, budući da će se svaka promjena u procesu rada odmah reflektirati u računovodstvu sustava.

Udobno upravljanje skladištem poboljšava emocionalnu atmosferu tima. Nudimo velik izbor različitih softverskih tema. Program je razvijen kao jedinstven alat za vođenje evidencije u bilo kojoj organizaciji. Tijekom instalacije, stručnjaci USU-Soft-a će uzeti u obzir osobitost vaše djelatnosti i pružiti dodatne mogućnosti na vaš zahtjev. Na službenoj web stranici pronaći ćete nekoliko recenzija kupaca koji već koriste naš sustav u svom radu. Između ostalog, naši kupci uživaju u visokokvalitetnoj tehničkoj podršci, kompetentnoj usluzi i pažljivim zaposlenicima. Naći ćete detaljan opis glavnih značajki našeg programa. Trudimo se stvoriti najudobnije uvjete za suradnju s kupcima. Kako bi naši korisnici bolje upoznali naš program, predlažemo da zatraže demo verziju.

Možete ga naručiti s naše službene web stranice. Demo verzija je potpuno besplatna i radi ograničeno. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na bilo koji način koji vam odgovara, koristeći kontakte navedene na našoj službenoj web stranici USU Software.

Skladišno računovodstvo gotovih proizvoda u pravilu se provodi prema vrstama, razredima i mjestima skladištenja prema prirodnim, uvjetno prirodnim i troškovnim pokazateljima. U velikim poduzećima za svaki naziv proizvoda računovodstvo otvara skladišnu knjigovodstvenu karticu i izdaje je skladišnom djelatniku uz potvrdu u kartoteci. Kartice se stavljaju u skladišnu datoteku prema brojevima nomenklature proizvoda. Materijalno odgovorna osoba vrši knjiženje kartice za svaki račun i izdatak u posebnom retku. Nakon svakog unosa obračunava se stanje gotovih proizvoda i upisuje u pripadajući stupac. Računovođa povremeno provjerava ispravnost isprava o primitku i izdatku i knjiženja na skladišnim knjigovodstvenim karticama. Ovjera se obavlja u prisustvu materijalno odgovorne osobe. Računovođa potvrđuje istinitost unosa na karticama svojim potpisom u kontrolnom stupcu s naznakom datuma provjere.

Sve je to vrlo zamorno i nepouzdano, jer svatko može napraviti malu grešku koja će katalizirati druge ozbiljne posljedice za tvrtku.

Zato, radije, proučite sve vrste dodatnih opcija i funkcija programa USU Software, proučite načelo njegovog rada, a također procijenite kvalitetu drugih usluga koje pruža razvoj. Kasnije možete odabrati najprikladniji program za obračun materijala u skladištu. Ako smatrate da su potrebna neka poboljšanja, rado ćemo podržati svaku vašu odluku i provesti je u stvarnost!