Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za malo skladište

Program za malo skladište • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za malo skladište
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako vam je potreban program za malo skladište, obratite se prodajnom centru organizacije USU Software. Ovaj program u potpunosti pokriva potrebe korporacije i višenamjenski je proizvod koji radi čak i pod strogim uvjetima.

Najbolji program za mala skladišta iz tima programera USU softvera pomoći će vašoj tvrtki da preuzme vodeće pozicije i zadrži ih dugoročno. Temelji se na najproduktivnijoj platformi pete generacije i radi bez ikakvih problema, čak i ako je računalo na kojem je instaliran beznadno zastarjelo u moralnom smislu. Iskoristite naš program malih skladišta i doživite značajan uspjeh. U usporedbi s konkurentima koji još uvijek koriste očajno zastarjele metode ručnog upravljanja ili upravljaju starijim softverom, postat ćete pravi lider i moći ćete se probiti u prvi plan, osvajajući nove tržišne niše.

Iskoristite naš najbolji program malih skladišta i postignite uspjeh uz snažnu konkurentsku prednost. Sastojat će se u tome da vaša tvrtka posluje sigurno, imajući na raspolaganju dobro razvijen softver. Pruža najtočnije i provjerene podatke za korporativne rukovoditelje. Na temelju toga tvrtka će moći djelovati u skladu s tim, a menadžeri donositi najispravnije upravljačke odluke. Koristite naš najbolji softver za mala skladišta i moći ćete odmah upravljati ogromnim brojem korisničkih računa.

Usput, naš softver ima nevjerojatnu razinu performansi i brze funkcije, čak i ako računalo nije najmodernije i novo. Najbolji program za malo skladište tvrtke USU Software ima vrlo dobro razvijenu tražilicu. Kriterije pretraživanja možete promijeniti jednim klikom računalnog miša. To je vrlo zgodno jer štedi radna sredstva i vrijeme zaposlenika. Tražilica ugrađena u program malih depozita ima širok raspon filtera. Uz njihovu pomoć, zaposlenik pojašnjava zahtjev i dobiva najtočniji odgovor. Ovo također štedi resurse radne snage i vrijeme koje se može potrošiti na budući rad i koje će koristiti tvrtki. Malo skladište će biti provjereno na vrijeme s našim najboljim programom. Program za mala skladišta tvrtke USU Software ima dobro razvijen alat za pronalaženje materijala. Uvjete pretraživanja možete poništiti klikom na crveni križ. Općenito, tražilica je značajka programa USU-Soft za mali depozit. Dobro je dizajniran i radi besprijekorno.

Postoje univerzalna i specijalna skladišta, prema prirodi i namjeni uskladištenog materijala. Univerzalna skladišta namijenjena su skladištenju raznih materijalnih vrijednosti. Potrebna su posebna skladišta za skladištenje homogenih materijala kao što su željezni i obojeni metali, kao i zapaljivi materijali. Prema tehničkom uređenju i ovisno o svojstvima materijala, skladišta mogu biti otvorena, poluzatvorena i zatvorena. Osim toga, skladišta su opremljena raznim standardiziranim spremnicima, regalima i mjernom opremom. Potrebna je prisutnost regala u skladištima. Oni skladište materijale, alate i druge gotove proizvode u posebno označenim ćelijama. Pravilna organizacija skladišta daje menadžmentu poduzeća potrebne informacije o raspoloživosti zaliha u skladištu te mogućnost pravovremenog donošenja odluka o njihovoj nadopuni i neometanoj podršci proizvodnji. Organizacija skladišnog poslovanja uključuje sljedeće glavne elemente kao što su skladištenje, prihvat, obračun i kontrola izdavanja materijalnih vrijednosti.

Bez obzira na funkciju koju obavlja, svako skladište obavlja prijem, skladištenje, obradu robe, njihovo računovodstvo, kretanje i održavanje sigurnosnih uvjeta komercijalnih vrijednosti.

Položaj skladišta u logističkom sustavu i funkcije koje obavlja izravno utječu na njegovu tehničku opremljenost.

Skladišta sirovina i gotovih materijala rade s homogenim opterećenjem, velikim isporučnim šaržama i relativno stalnim prometom, što omogućuje potpunu mehanizaciju svih operacija i postavlja pitanje automatiziranog rukovanja u teretnom skladištu.

Skladišta industrijskih proizvoda u pravilu zahtijevaju visoku razinu mehanizacije i automatizacije skladišnog poslovanja. Rade s konstantnom nomenklaturom i određenom učestalošću.

Glavni cilj distribucijskih logističkih skladišta je transformacija asortimana iz proizvodnje u maloprodaju, kao i nesmetana opskrba različitih potrošača, uključujući i maloprodajnu mrežu.

Veleprodajno skladište gotove hrane služi uglavnom maloprodajnom lancu i malim potrošačima. Ovakva skladišta, po svojoj namjeni, koncentriraju zalihe s vrlo širokim asortimanom robe i neravnomjernim prometom robe koja se prodaje po različitim isporučnim serijama.

Veličina Vašeg skladišta nije bitna za naš program! Svim našim korisnicima osiguravamo jednako dobro osmišljen i optimiziran računalni program.

Upravljajte malim depozitom uz najbolji softver i ne gubite vrijeme na sitnice. Čak i male uštede na softveru rezultirat će velikim gubicima za vaše poslovanje. Stoga morate odabrati najbolji program za malo skladište. Individualno se bavimo potrebama svakog klijenta i poboljšavamo softver programa. Možete koristiti gotov program ili zatražiti reviziju ili izradu novog.