Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za atelje

Program za atelje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za atelje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ateljeski program zahtijeva pažljiv i strog nadzor. Softver USU-Soft atelier uključuje širok raspon funkcionalnih značajki. Atelierov napredni računovodstveni program omogućuje kvalitetno vođenje računovodstva, analizu, dokumentaciju i kontrolu nad radom radnika radionice. Računalni program ateljea omogućuje brzo i učinkovito uvođenje dostupnih podataka i pojednostavljenje rutinskih procesa ateljea. Atelier managerski računovodstveni program omogućuje potpunu automatizaciju i optimizaciju proizvodnje, povećanje profitabilnosti, statusa, učinkovitosti, prilagođavanje računovodstva, uštedu vremena i novca. Recenzije o programu automatizacije računovodstva ateljea samo su pozitivne; nema niti jednog ravnodušnog kupca. Dakle, pogledajmo naš automatizirani poslovni softver, posebno kontrolu trgovine po narudžbi. Program automatizacije USU-Soft zauzima vodeću poziciju na tržištu i razlikuje se od sličnih proizvoda svojom svestranošću, lakoćom, kompaktnošću, ali u isto vrijeme i svojom ljestvicom u smislu modularnosti. Treba napomenuti da program za upravljanje ne nudi mjesečnu pretplatu za razliku od drugog softvera. Toliko je višenamjenski da ga pri promjeni djelatnosti možete koristiti i po vlastitom nahođenju i ne morate ništa plaćati, a još više bez potrebe za kupnjom drugog proizvodnog programa. Ovo je glavna razlika od sličnih programa.

Softver za rad ateljea nudi mogućnost odabira jednog ili više jezika, što vam omogućuje trenutni početak obavljanja poslova, kao i potpisivanje obostrano korisnih ugovora i suradnju sa stranim klijentima. Lagano i nekomplicirano sučelje programa za upravljanje i kontrolu studija omogućuje vam obavljanje posla u ugodnom okruženju. Kako je softver fleksibilan i prilagođava se svakom klijentu pojedinačno, sve možete samostalno instalirati na svoju radnu površinu. Opća tablica poslovnih knjigovodstvenih klijenata u ateljeu omogućuje unos osobnih podataka klijenata, kao i tekućih radnji (prijave, faze obrade narudžbe, kalkulacije, dugovanja, popusti, bonusi itd.). Putem podataka o kupčevom ugovoru moguće je slati poruke, glasovne i tekstualne. Poruke su informativnog karaktera, tako da kupce možete obavijestiti o popustima koji su na snazi u ateljeu, novom proizvodu ili opremi. Osim toga, putem mailing liste možete dobiti ocjenu kvalitete usluga vašeg ateliera. Tako možete postići povećanje razine u svim područjima svog poslovanja. Vaše će poslovanje napredovati zahvaljujući najnovijim tehnologijama uređaja.

Održavanje cjelokupnog tijeka rada i poslovnih aktivnosti u elektroničkom obliku omogućuje automatski unos podataka u program automatizacije nadzora kvalitete. Također možete koristiti uvoz podataka iz gotovih dokumenata u različitim formatima. Na ovaj način podaci se unose trenutno i točno, za razliku od ručnog unosa gdje se ponekad upisuje tipfeler. Brzo pretraživanje pomaže vam da brzo dođete do dokumenata i podataka koji su vam potrebni. Plaćanje se vrši na način koji Vama najviše odgovara putem platnih kartica, terminala, blagajne ili s Vašeg osobnog računa na web stranici ateljea. Na bilo koji od dostupnih načina, plaćanje se trenutno bilježi u bazi podataka vaše tvrtke i automatski pridružuje određenom kupcu u bazi podataka kupaca. Softverska sigurnosna kopija omogućuje čuvanje dokumentacije u izvornom obliku dugi niz godina. Inventura u računalnim programima, koja se provodi uz pomoć visokotehnološke opreme, omogućuje brže, lakše i bolje provođenje postupka. Nadalje, ako program za nadzor kvalitete otkrije nedostatak bilo koje pozicije, računovodstveni program automatski kreira narudžbenicu za materijal koji nedostaje, kako bi se zajamčilo pravilno funkcioniranje vaše radionice. Za pronalazak pravog alata ili materijala koristite barcode skener koji u nekoliko sekundi određuje mjesto u radionici i točnu količinu zadanog proizvoda i alata.

Program je pun dodatnih funkcija koje pridonose izgradnji kvalitetne strukture praćenja i promatranja. Međutim, za osiguranje informacijske sigurnosti nužno je uvesti podjelu prava pristupa za ulazak u program i korištenje njegovih mogućnosti od strane običnih zaposlenika. Zašto sigurnost podataka ovisi o uvođenju podjele ovlasti? Razlog je što u vašem ateljeu ima mnogo radnika, kao i stvari koje treba pratiti. Kao primjer možemo reći sljedeće. Zaposlenik koji rukuje materijalima u vašim skladištima ne mora vidjeti vaše podatke o kupcima. Stoga baza podataka kupaca s osobnim podacima nije dostupna za ovog radnika. Ili prodavač vaših proizvoda nikada nema pristup financijskim podacima, jer mu jednostavno nisu potrebni da ispuni svoje obveze. Ovi podaci su vidljivi samo računovođi i voditelju. Ovo nije samo da se zaposlenicima pomogne da se usredotoče na svoje zadatke. To smo učinili kako bismo pružili najvišu razinu informacijske sigurnosti. Još jedna pogodnost je što se uz program upoznaje s količinom posla svakog pojedinog zaposlenika.