Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za proizvodnju konfekcije

Crm za proizvodnju konfekcije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za proizvodnju konfekcije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav za proizvodnju odjeće neophodan je u svakom ateljeu. USU-Softov CRM sustav za šivaću proizvodnju razlikuje se od drugih aplikacija ove vrste ponajprije jednostavnošću korištenja i prilagodbom potrebama korisnika. Često, proizvodnje odjeće (osobito male) smatraju da nemaju dovoljno mogućnosti Excela ili čak jednostavnih unosa u tekstualni dokument. Čini se da je CRM sustav nešto jako teško za naučiti i potpuno nepotrebno. To vrijedi ako proizvodnja odjeće radi samo za jednog kupca. Ako ima više kupaca, tada prisutnost pravog i dobro prilagođenog CRM programa za proizvodnju odjeće pomaže ateljeu (ili drugoj organizaciji za proizvodnju odjeće) da izbjegne mnoge probleme, uštedi novac tvrtke i optimizira prodaju.

Prednosti korištenja CRM aplikacije leže uglavnom u dva područja: izravan rad s kupcima proizvodnje odjeće i kontrolni menadžeri. Neposredan rad s kupcima proizvodnje odjeće sastoji se od tri glavna elementa: traženja kupaca, prodaje i postprodajne usluge. CRM aplikacija vam omogućuje da zabilježite maksimalnu količinu informacija iz svakog od koraka i učinkovitije ih koristite kada je to potrebno. U procesu traženja svakog potencijalnog kupca prikuplja se mnoštvo podataka: adresa, kontakti, puna imena kontakt osoba, područje djelovanja organizacije itd. Nadalje, ponekad je teško razdvojiti što treba snimiti, a što ne. Kao rezultat toga, baza podataka o kupcima postaje pretrpana, a vitalne informacije ostaju na komadima papira. CRM program za upravljanje odjećom omogućuje dobro strukturiranje dostupnih materijala i jednostavno pronalaženje potrebnih informacija za učinkovit kontakt s potrošačem.

U procesu prodaje ponovno je potrebno zabilježiti veliku količinu informacija. Potrebno je uzeti u obzir raspon proizvoda, njihovu količinu, kompletan set, stanje njihove proizvodnje i prijenosa i mnoge druge dijelove. A ako postoji više naloga od organizacije (ili osobe), ti se podaci također moraju grupirati zajedno u kontekstu naloga i uvjeta njihovog izvršenja. Korištenje CRM aplikacije lako rješava ove probleme i omogućuje proizvodnji odjeće učinkovito upravljanje procesom prodaje. Kontrola nad radom menadžera također postaje učinkovitija u implementaciji CRM sustava. Inače, u proizvodnji odjeće nema puno ljudi koji su izravno uključeni u prodaju. Ako postoji samo jedan takav stručnjak, u nedostatku CRM okvira, menadžment često postaje talac njegove dobre volje. Svi kontakti s kupcima i podaci o odnosima s kupcima vezani su uz zaposlenika. Ako odu na godišnji odmor ili bolovanje, rad s klijentima se stvarno zamrzne i jako ih je teško zamijeniti u tom razdoblju. A ako taj zaposlenik ode, često sa sobom povede mnogo kupaca.

Implementacija CRM sustava čini procese transparentnijima i omogućuje upravitelju da jasno razumije koliko kupaca ima tvrtka koja se bavi proizvodnjom odjeće, kakav je status prodaje i što točno upravitelj radi u bilo kojem trenutku. Ispod je kratak popis USU-Soft značajki. Popis mogućnosti može varirati ovisno o konfiguraciji razvijenog softvera. CRM aplikacija za proizvodnju odjeće poboljšava prodaju gotovih proizvoda i pronalaženje narudžbi te osigurava učinkovitost procesa upravljanja potražnjom kupaca. Automatizirana aplikacija podržava funkcije kontrole u procesu ispunjavanja narudžbi i računovodstva. CRM za proizvodnju odjeće ima jednostavno i intuitivno sučelje. Kontrola nad procesom industrije odjeće je olakšana mehanizmom podsjetnika i upozorenja. CRM ima učinkovit navigacijski mehanizam. Može se lako prilagoditi svakom modelu organizacije proizvodnje odjeće. USU-Soft CRM sustav kompatibilan je sa svim komunikacijskim kanalima: SMS mailing, voice mailing, e-mail, Viber.

Softver olakšava rad s velikom količinom informacija i multitasking te učinkovito osigurava kontrolu narudžbi i plaćanja. Podržava funkciju provjere roka narudžbe. Sustav ima funkciju prikaza izvješća o pokazateljima uspješnosti prodajnog procesa u nekoliko aspekata. Sve potrebne podatke u sustavu možete brzo pronaći pomoću navedenih parametara ili pomoću funkcije pretraživanja konteksta. Učinkovite postavke omogućuju potpunu prilagodbu CRM-a zahtjevima određene tvrtke. Značajke uključuju funkcionalnost koja vam omogućuje jednostavno povezivanje s drugim sustavima za pohranu i obradu podataka. Moguće je podijeliti prava pristupa prema odgovornostima korisnika. Pruža mogućnost za nekoliko stručnjaka da rade istovremeno sa zajedničkom bazom podataka o klijentima i čini rad menadžera transparentnim i učinkovito upravljanim, kao i poboljšanje procesa lociranja i računovodstva za klijente, optimizirajući ga.

Mnogo je načina za povećanje učinkovitosti poslovanja. Međutim, nijedna od njih nije tako dobra kao strategija automatizacije proizvodnje. To znači da je s aplikacijom USU-Soft moguće kontrolirati ne samo kako se vaša odjeća proizvodi, već i financijski tok, skladišta i materijale, zaposlenike, plaće, marketing i tako dalje. Raspon mogućnosti je gotovo beskrajan!