Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za šivanje

Program za šivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za šivanje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U posljednje vrijeme razvoj tehnologija koje pomažu u kontroli i pojednostavljenju radnih procesa aktivno koriste sve vrste proizvodnih tvrtki i organizacija. Poduzeća u industriji šivanja nisu iznimka. Aktivno koriste poseban računovodstveni program za šivanje kako bi temeljito promijenili organizaciju i mehanizme upravljanja, učinkovito koristili proizvodne resurse, eliminirali nepotrebne troškove i izdatke te poboljšali kvalitetu rada zaposlenika. Ako se korisnici dosad nisu susreli s automatizacijom, ovo se ne bi trebalo pretvoriti u ozbiljan problem. Interaktivno sučelje programa razvijeno je s preciznim proračunom udobnosti svakodnevnog korištenja, bez obzira na vještine i razinu znanja korisnika. Sve je kreirano sa shvaćanjem da je to nešto novo i da možda nije poznato mnogima, ali je u isto vrijeme neophodan program za svakog predstavnika šivaće industrije.

U Univerzalnom računovodstvenom sustavu (USU) posebno su cijenjeni posebni i jedinstveni programi za kontrolu dizajna, šivanja i popravka odjeće, koji tvrtkama u branši omogućuju kontrolu položaja pozadine materijala, bilo koje količine tkanine i dodataka, te automatski obavljati skladišne i trgovinske operacije. Osim toga, program će biti koristan za koordinaciju i raspodjelu ne samo materijala, već i odgovornosti među svim zaposlenicima. Pronalaženje digitalnog mjerenja koje je idealno prilagođeno specifičnim radnim uvjetima i svim potrebama nije tako lako kao što se čini. Program se ne suočava samo sa zadacima upravljanja, već i rješavanjem organizacijskih pitanja, procjenom učinka osoblja, nizom radova za promicanje niza usluga. Ovo nisu jedine funkcije o kojima program brine kako bi atelje ili šivaća radionica radili na višoj razini.

Prije svega, trebali biste obratiti pozornost na logičke komponente programa. Putem administracijske ploče, smještene lijevo od ekrana, izravno se prati izrada i popravak odjeće, narudžbe u tijeku i planirane, raspodjela resursa i potrošnja materijala. Podaci o dovršenim zahtjevima mogu se jednostavno prenijeti u digitalne datoteke programa kako bi se u bilo kojem trenutku podigli statistički sažetci računovodstva za financijske i proizvodne pokazatelje, proučili analitički izračuni, promijenili vektor razvoja poslovanja i prilagodili strategiju poslovanja. Više ne morate trošiti sate na traženje potrebnog dokumenta ili izračunavanje troškova kako biste vidjeli funkcionira li vaša poslovna strategija ispravno. Sve je smješteno na svoje logično mjesto i traženje točno onoga što želite trajat će manje od minute.

Za šivaonicu je također važno ne samo dobro obaviti posao, nego imati dobar kontakt sa svojim trenutnim kupcima i pokušati pridobiti nove. Funkcionalni doseg programa dovoljan je za povećanje produktivnosti kontakata s kupcima, korištenje minimalnog znanja marketinške promocije i slanje newslettera putem Vibera, SMS-a ili E-mail platformi. Program može nazvati ljude da prijave sve informacije vezane uz vašu šivaću radionicu ili radionicu. Ništa se neće sakriti od pozornosti korisnika, bilo da se radi o poslovima vezanim uz skladišno računovodstvo, vremenskom rasporedu šivanja proizvoda, statusu plaćanja određene narudžbe, strukturnim stavkama troškova. Ljudi cijene neprimjeren pristup prema njima. Svaki aspekt upravljanja podložan je programskoj kontroli, što povoljno smanjuje teret odgovornosti za ljudske resurse. Postavke se lako mijenjaju prema vašim željama.

Slike programa jasno pokazuju najvišu razinu implementacije projekta, gdje su kartice s informacijama o prilagođenim proizvodima i trenutnim narudžbama, baza kupaca i njihove narudžbe, dizajner dokumentacije, upravljanje skladištem, kontakti s kupcima, razni katalozi i časopisi s primjerima šivanja prikazani u zasebnom kategorije. Program uključuje sve značajke koje bi vam mogle biti korisne. Ne zaboravite na kvalitetu upravljačkih odluka. Uvijek je teško pronaći probleme u procesu rada šivaće organizacije, ali ako korisnicima pružite nove analitičke izračune, proizvodne i financijske pokazatelje, detaljna izvješća, planove i prognoze za budućnost, bit će puno lakše prilagoditi upravljanje tvrtke u pravom smjeru.

Inovativne računovodstvene tehnike davno su zaživjele u poslovanju. U današnje vrijeme ne postoji način da im se pobjegne, au isto vrijeme postane uspješan natjecatelj među ostalima i pokaže rad na najvišoj razini. Industrija odjeće nije iznimka. Mnoga poduzeća u sektoru šivanja trebaju iznimno precizno regulirati krojenje i popravak odjeće, ostvariti prodaju, povećati kapacitet proizvodnje, biti u tijeku i privući nove ljude da koriste njihove usluge šivanja i racionalno koristiti resurse. Zvuči teško, ali zapravo je izuzetno lako postići kroz program. U ovom slučaju, pravo odabira dodatne funkcionalnosti uvijek ostaje za kupca, raspon izbora je velik. Preporučujemo da potražite odgovarajuća ažuriranja i funkcionalnost te preuzmete namjenske mobilne aplikacije za zaposlenike i kupce.