Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za šivanje

Program za šivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za šivanje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program poslovnog šivanja omogućuje kontrolu procesa koji se odvijaju u tvrtki. Postoji ogroman broj različitih načina obračunavanja tvrtki uključenih u posao šivanja. Poslovni čovjek najčešće bira između papirnog računovodstva i automatiziranog sustava za kontrolu rada. Suvremeno društvo zahtijeva informatizaciju i informatizaciju poslovanja. To je potrebno kako bi razvili konkurentnost i imali priliku šokirati i privući kupce. Posao šivanja trebao bi biti drugačiji i zanimljiv. Često čovjek jednom odabere šivaću tvrtku i ne želi mijenjati usluge ako spadaju u omjer kvalitete-cijene-brzine.

Voditelj šivaćeg posla trebao bi obratiti pozornost ne samo na kontrolu nad bazom podataka o kupcima, već i na kvalitetnu uslugu, aktivnosti zaposlenika, ispunjavanje narudžbi i pravovremenu dostavu izvješća. Ponekad je to nemoguće kontrolirati sam, pogotovo ako se dnevno prima velik broj narudžbi, što se mora rješavati davanjem naloga zaposlenicima. U velikoj tvrtki jednostavno ne možete bez naprednog poslovnog programa šivanja. Pomaže kontrolirati i optimizirati aktivnosti zaposlenika, uštedjeti vrijeme i trud, pa čak i privući nove klijente u posao šivanja koji donosi profit. Treba napomenuti da je program automatizacije šivanja računovodstva i upravljanja univerzalan, što mu omogućuje da bude idealan savjetnik ne samo za velike radionice, već i za mala šivaća poduzeća.

Lider koji dobro poznaje svoj posao, uvijek prati trendove u razvoju poslovanja i financijska kretanja koja doprinose rastu krojaštva. To može biti vrlo teško učiniti bez vizualizacije i posebnog programa za kontrolu automatizacije šivanja. Sada nije svaki softver opremljen funkcijom vizualizacije podataka, ali ne i program programera USU-Soft. U njemu poslovni čovjek ne samo da može analizirati financijska kretanja, već ih i vizualizirati, koristeći tablice i grafikone koje nudi moderan i napredan program kontrole računovodstva i šivanja. Nakon kvalitativne analize, menadžment može donijeti najbolje odluke o izradi strategije i utvrđivanju ciljeva i zadataka organizacije s daljnjim razvojem. Napredni program računovodstva i upravljanja prati gotove i proizvedene proizvode. U tom smislu, važno je ispravno klasificirati proizvode, uzimajući u obzir sve karakteristike. Ova je funkcija univerzalna i nužna za svaki posao šivanja, jer kada je riječ o računovodstvu, svaki posao mora zadovoljiti i standarde i zahtjeve društva i kupaca. Da bi se kontrola provodila na najvišoj razini, papirnato računovodstvo nije dovoljno. Problem kontrole nad proizvedenim proizvodima rješava napredni poslovni program za šivanje programera USU-Soft.

Program pomaže u oslobađanju od rutine, štedi vrijeme i trud radnicima, kontrolira financijske transakcije, dokumentaciju i kupce, a to je samo mali dio mogućnosti koje pruža automatizirani sustav. Bez praktičnog pomoćnika poslovanje više nije tako zanimljivo i učinkovito, pa poslovni čovjek koji je već jednom isprobao program iz programa USU-Soft ne može živjeti ni dana bez njega. Program možete besplatno isprobati preuzimanjem demo verzije na službenoj web stranici razvojnog programera uz naknadnu kupnju pune verzije s naprednom funkcionalnošću.

Naš zadatak je instalirati aplikaciju i pokazati vam kako radi. Nakon toga koristite program za dobrobit tvrtke. Nakon kupnje licenciranog proizvoda postoji samo jedan trenutak plaćanja - naša tehnička podrška nije besplatna. Dakle, kada trebate pomoć, samo nas kontaktirajte i mi ćemo dogovoriti konzultacije i detaljno objasniti kako riješiti problem ili ga riješiti umjesto vas i pokazati vam kako ga izbjeći sljedeći put. Međutim, nemojte misliti da ćete stalno trebati tehničku podršku. Iskreno govoreći, rijetki su slučajevi da su naši korisnici zbunjeni i ne mogu upravljati sustavom. Budući da je sve jednostavno i jasno, možete se osloniti na svoje poznavanje računala, kao i na intuiciju kako biste sve poteškoće mogli sami riješiti. Većinu vremena tehnička podrška je potrebna samo kada odlučite instalirati dodatnu funkcionalnost na svoj sustav. Kao što je jasno, ponuda je jedinstvena i izgleda privlačno. Zahvaljujući ovoj cjenovnoj politici sigurno ćete smanjiti troškove i povećati svoju dobit. Budite i Vi jedan od naših kupaca, zadovoljan ponudom i funkcionalnostima koje nudimo!

Svima je poznata činjenica - što više kupaca uspijete privući, to će vam biti veći prihod. Nažalost, s povećanjem broja klijenata, prisiljeni ste raditi s više dokumenata i datoteka kako biste ih mogli analizirati. Čini se nemogućim te teške procese izvesti ručno. Aplikacija USU-Soft dijete je moderne tehnološke industrije i sposobna je sve aktivnosti držati pod strogom kontrolom kako bi se zajamčio stabilan rast i pozitivan razvoj organizacije. Vrijeme je za djelovanje - odabrati pravi put i prava sredstva za pomicanje vaše tvrtke u budućnost. Ne želite da vas suparnici zaobiđu? Pa, razumljivo je. Međutim, vaš uspjeh neće se dogoditi niotkuda. Kako biste ostvarili svoje ciljeve, krećite se i donosite ispravne odluke.