Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom

Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje šivaćom proizvodnjom
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za upravljanje proizvodnjom šivanja u naprednom programu USU-Soft rješava problem planiranja proizvodnje u proizvodnji odjeće, što je važno u svakoj proizvodnji, a ne samo u šivanju. Proizvodnja šivanja sastoji se od nekoliko faza rada, u kojima sudjeluju različiti odjeli, njihova specijalizacija po vrsti posla i dijeli proces na te faze. Na primjer, rezanje, šivanje i vezenje. U upravljanju ove tri faze razmatramo upravljanje proizvodnjom odjeće i njezinim planom, koji se zahvaljujući suvremenom programu upravljanja proizvodnjom šivanja odvija planski i uz minimiziranje troškova, budući da mu je glavna zadaća ušteda vrijeme. Zahvaljujući automatiziranoj kontroli, proizvodnja odjeće dobiva uravnotežen proizvodni proces u svim parametrima, uključujući materijalne i financijske troškove. Zaposlenici svih odjela mogu raditi u programu automatizacije upravljanja, što je vrlo dobrodošlo - program automatizacije računovodstva je zainteresiran za primanje raznovrsnih informacija iz proizvodnih područja i razina upravljanja kako bi se sačinio najtočniji i potpuniji opis stanja trenutne proizvodnje šivanja. Korisničke vještine zaposlenika nisu važne - program za upravljanje šivaćom proizvodnjom ima jednostavno sučelje, lako se snalazi i stoga je dostupan svima bez iznimke, uključujući i one bez iskustva s računalom. Nakon što se pretpostavi da u sustavu sudjeluje dovoljno velik broj korisnika; pruža kontrolu pristupa kada svatko ima pristup servisnim informacijama u odmjerenom volumenu i daje mu se točno ono što mu je potrebno za učinkovito obavljanje svojih zadataka.

Program za automatizaciju računovodstva upravljanja proizvodnjom šivanja štiti povjerljivost servisnih informacija dodjeljivanjem svake pojedine prijave i zaštitom lozinkom za unos po primitku potrebnih podataka, kao i mogućnošću snimanja njegovog učinka, što Upravljačko računovodstvo proizvodnje šivanja program za automatizaciju čeka da pripremi opis. Kontrola pristupa podrazumijeva da korisnici vode osobne elektroničke obrasce, odnosno obrasci su isti, ali čim korisnik prihvati jedan od njih za rad, on odmah postaje personaliziran - označava se vašom prijavom. Na temelju ovako zabilježene količine naklade, aplikacija za upravljanje odjećom automatski izračunava plaće po komadu za sve zaposlene u tvornici odjeće. To su, da tako kažemo, organizacijska pitanja za sudjelovanje u programu automatizacije računovodstva uprave za šivanje. Vratimo se na plan proizvodnje, a to je raspored dana i sati, podijeljen po radnim koracima, u našem primjeru to je krojenje, šivanje i vezenje. Za prihvaćanje zahtjeva za šivanje u upravljačkom programu formira se baza narudžbi u koju operater unosi podatke što treba sašiti, koliko, od čega, na koji datum. Program upravljanja proizvodnjom šivanja pretpostavlja da narudžba ne uključuje jednu količinu proizvoda, već više ili manje masovnih proizvoda.

Prilikom narudžbe program dobiva detaljne informacije o njoj - naziv, tkanina, pribor, količina i rok. Sve ove mogućnosti su detaljizirane prema broju operacija koje treba izvršiti, prema potrošnji tkanina i dodataka, prema dokumentaciji sektora uključenoj u program upravljanja. Operater koji je prihvatio narudžbu ne treba je slikati - program za upravljanje šivanjem odjeće sam daje potrebne naglaske, koristeći referentnu bazu podataka koja sadrži detaljan opis šivanja bilo kojeg proizvoda, uključujući potrošnju tkanina. Ukratko, narudžba je prihvaćena, cijena je određena i narudžba je prihvaćena za posao. Nakon potvrde, informacija se automatski šalje u plan proizvodnje, odnosno fazni plan izvođenja radova. Narudžbom, koja je prema standardima šivanja podijeljena u faze, dobivamo automatsku raspodjelu poslova po rokovima koji su poznati iz regulatorne i referentne baze podataka.

Vaša organizacija zahtijeva multimodalni instrument koji je sposoban kontrolirati procese tvrtke, kao i raditi s klijentima na najbolji način. Kako to možete implementirati u svoju tvrtku? Pa, ništa nije nemoguće s programom USU-Soft koji ima brojne alate za optimizaciju rada vašeg poslovanja. Program prati vaše zaposlenike, proizvodne cikluse, kao i plaće i skladišne zalihe. Kada je riječ o poslovnim subjektima, opće je poznato da oni moraju sačiniti određene dokumentacijske izvještaje koje zahtijeva nadležno tijelo. Često se susrećemo s brojnim poteškoćama pri izradi takvih dokumenata. Također, potrebno je dosta vremena da se naprave na tradicionalan način - od strane ljudi. Sa sustavom USU-Soft sve je jednostavnije jer to može učiniti brže. Sve što je potrebno je odabrati potrebna podešavanja u modulu postavki. Kao rezultat toga, dobivate izvješća koja su vam potrebna kad god su vam potrebna, ili alternativno, možete imati izvješća koja se redovito pripremaju.