Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu šivaće radionice

Program za kontrolu šivaće radionice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu šivaće radionice
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina sve je traženiji specijalizirani kontrolni program za šivaću radionicu, koji tvrtkama u industriji omogućuje uspješnu primjenu inovativnih metoda organizacije i upravljanja, automatsku kontrolu dokumenata i kontrolu resursa. Optimizacija je vrlo velik korak za bolje funkcioniranje organizacije, rast profita i istovremeno kontrolu nad svim procesima klikom miša. To je izvrsna prilika da proces rada učinite lakšim i učinkovitijim. Čak i ako korisnici nikada prije nisu imali posla s programom za automatizaciju, ta činjenica neće biti veliki problem. Sučelje za podršku dizajnirano je u strogom skladu sa standardima radnog okruženja. Nadalje, jednostavnost i udobnost svakodnevne uporabe stavljeni su na vrh važnosti.

U skladu s Univerzalnim računovodstvenim sustavom (USU), posebni programi za praćenje rada ateljea, šivaćih radionica, salona ili proizvodnih radionica odlikuju se jedinstvenim funkcionalnim karakteristikama, pri čemu je učinkovitost od posebnog značaja. Pronalaženje programa koji je optimalan za sve parametre nije lak zadatak. Međutim, USU nudi sve potrebne funkcije u bilo kojoj vrsti šivaće radionice ili radionice. Ponekad ni ne znate koja sfera nije dobro kontrolirana, ali program će vam pokazati ono na što niste ni obraćali pozornost. Važno je ne samo steći potpunu kontrolu nad glavnim procesima organizacije i upravljanja, već i pomno pratiti korištenje resursa, formirati dokumente i bilježiti učinak strukture kako bi se pronašli načini poboljšanja procesa rada i kontrole nad njim.

Logičke komponente programa predstavljaju interaktivnu administrativnu ploču, koja je izravno odgovorna za različite parametre koje svaka šivaća radionica treba ispravno kontrolirati. Dizajn ploče se može mijenjati za više užitka u radu u programu prema želji kupca, kao i postaviti logo radionice na glavni prozor. Uz pomoć panela, koji je također maksimalno pojednostavljen, moguće je promatrati, kontrolirati i provoditi niz operacija: kontrola materijala, utroška tkanina i pribora, predračuni, kontrola radnika, kalkulacije njihove plaće i još mnogo više.više. Korištenje programa pomoći će promijeniti, pa čak i poboljšati temeljni aspekt rada, naime kontakte s kupcima. Program omogućuje izradu različitih lista kupaca - s kojima je teško raditi ili koji najviše koriste uslugu šivaće radionice. Za bolji kontakt s kupcem implementirani su posebni alati za masovno slanje obavijesti o informacijama (npr. ima li sniženja ili za čestitke za određene praznike), gdje možete odabrati e-mail, Viber i SMS poruke. Osim toga, program može obavljati pozive.

Nije tajna da program utječe ne samo na položaj kontrole nad radom proizvodne radionice, već i prati prodaju asortimana odjeće, automatski priprema dokumente, izračunava troškove robe, troškove proizvodnog materijala. Radionica će imati jedinstvenu priliku za proaktivan rad, unaprijed izračunati korake oglašavanja, privući nove kupce, povećati pokazatelje produktivnosti, razviti nova prodajna tržišta, pažljivo proučiti raspon usluga i riješiti se neprofitabilnih pozicija asortimana. Program može raditi na višoj razini u usporedbi s ljudima koji obavljaju dokumentaciju za te zadatke. Ušteda vremena je ogromna, što omogućava kvalitetniji proces rada u šivaćoj radionici. Ne trebate trošiti sate na ovo, program će to učiniti za manje od minute.

Vrhunac programa je ugrađeni dizajner dokumentacije. Niti jedna šivaonica nije oslobođena potrebe za održavanjem protoka regulatornih dokumenata, gdje je potrebne obrasce za prihvaćanje narudžbi, izjave i ugovore lakše pripremiti automatski nego gubiti radno vrijeme. Svi dokumenti se brzo pronađu, čak i ako želite provjeriti nešto od prošle godine. Ako pažljivo proučite snimke zaslona postavki, ne možete ne primijetiti najvišu kvalitetu implementacije digitalnog projekta, kada se kontrola provodi ne radi kontrole, već podrazumijeva optimizaciju rada trgovine, povećanje profita, i finiju razinu menadžerske organizacije. Program se može smatrati savjetnikom, koji pomaže pronaći slabosti (stvari, kupci, cijene, troškovi itd.) i na taj način neće biti problem popraviti ili promijeniti nešto.

S vremenom niti jedna poslovna struktura ne može izbjeći automatizaciju. Nije važno radi li se o radionici za šivanje, ateljeu, specijaliziranom butiku, salonu za popravak i šivanje odjeće. U osnovi se metode i mehanizmi upravljanja ne mijenjaju mnogo. Ostaje samo odabrati funkcionalnost programa koja je prikladna i potrebna točno za ovu ili onu organizaciju. Osim toga, postoji veliki popis dodatnih opcija za narudžbu. Neki od njih su - mogućnost korištenja vanjskih uređaja, povezivanje PBX-a ili terminala za plaćanje, promjena općeg ili vanjskog dizajna projekta, dodavanje određenih elemenata, proširenje granica standardnog funkcionalnog raspona.