Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za vođenje krojačke radnje

Program za vođenje krojačke radnje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za vođenje krojačke radnje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Besplatan program za upravljanje krojenjem bio bi vrlo tražen među vlasnicima šivaćih tvrtki, kada bi doista postojao. Ali vi i ja razumijemo da stvaranje visokokvalitetnog programa zahtijeva sudjelovanje kvalificiranog osoblja i financijska ulaganja. Uostalom, ne nudite svoje proizvode uzalud, zar ne? Nitko ne daje nešto u što je uložio puno truda, profesionalnosti autora i financijskih sredstava. Na internetu nikada nećete naći ništa besplatno, osim onog što vam donosi samo muku: ili preuzimate takav softver iza čije se maske zapravo kriju virusi, ili se suočite s činjenicom da je samo preuzimanje besplatno, a tijekom instalacije čekaju vas mnoga iznenađenja u obliku ograničene funkcionalnosti i opcija koje se plaćaju. Neki proizvođači uvijek nude demo verziju, koja je iznimno kratka. Govoreći o našem programu za upravljanje krojenjem, važno je spomenuti da nudimo demo verziju za preuzimanje, koja bi trebala u potpunosti prikazati mogućnosti programa za upravljanje krojenjem. Ne mamimo potencijalnog kupca besplatnim sirom, ali želimo da cijenite punu funkcionalnost programa za upravljanje krojenjem u njegovoj pravoj vrijednosti i dajemo vam cijeli mjesec da to učinite.

Nadalje, uvjeti kupnje programa za upravljanje potpuno su transparentni: provjereni softver visoke kvalitete plaćate jednom i bez skrivenih uvjeta poput mjesečnih plaćanja. Sve dodatne troškove snosite samo kada kontaktirate naše programere za kupnju određenog broja funkcija (mobilna aplikacija ili spajanje naplatnih terminala) i samo ako ih trebate. Ne vršimo nikakva plaćanja za održavanje programa kontrole krojenja. Program je namijenjen korisniku bilo koje razine i razumljiv je za korištenje, stoga ne predviđa posebnu (pa čak i više plaćenu) obuku. Naši stručnjaci rado će vas uputiti, savjetovati i pomoći pri montaži. U program kontrole krojenja uključili smo optimalan skup mogućnosti upravljanja u krojačkoj radnji, tako da ne morate posezati za korištenjem dodatnih programa i aplikacija. Radite u jednom programu upravljanja, jer su njegove mogućnosti neograničene.

Aplikacija vam nedvojbeno pomaže da podignete svoje poslovanje na novu razinu vrhunske kvalitete samo uz pomoć kompetentne računovodstvene organizacije u vašoj krojačkoj radnji. Automatizacija procesa utječe na sve razine rada i omogućuje vam da učinkovitije radite s narudžbama, vidite cjelovitu sliku proizvodnje, produktivno surađujete s dobavljačima i kupcima, proširite i optimizirate bazu kupaca, vodite evidenciju o materijalima i gotovim proizvodima, utječete na performanse osoblje, analizirati profitabilnost ateljea, učinkovitost marketinških akcija. Kupnjom programa za upravljanje jamčimo da vas tijekom razdoblja korištenja vaši jedinstveni alati neće koštati ništa, kao i podršku naših stručnjaka, održavanje i redovita ažuriranja. Računovodstveni program krojačke radnje pomaže u potpunoj automatizaciji upravljanja u krojačkoj radnji, sistematizaciji rada zaposlenika, povećanju njihove učinkovitosti, poboljšanju interakcije s kupcima i povećanju profitabilnosti poduzeća.

Menadžment po mjeri je ono što treba raditi na najvišoj razini. Razlog leži u ideji da je potrebno postići značajne rezultate u upravljanju krojenjem. Sustav kontrolira sve sfere vaših programskih aktivnosti. To može biti raznoliko - monetarno računovodstvo, kao i kadrovsko računovodstvo, i još mnogo toga. To je način za postizanje kontrole i produktivnosti. Ako želite na najbolji način voditi računovodstvo svojih novčanih sredstava, tada morate stalno pratiti sva kretanja i sve transakcije. Pa, s programom možete premjestiti svoje financije kad god zatrebate - prema potrebi. Aplikacija je brza i točna. Tako je dobra potrošnja zajamčena na najbolji mogući način. U slučaju da trebate znati može li aplikacija nadzirati skladišno knjigovodstvo, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da vas softver obavještava o količini materijala koji je tamo pohranjen, kao io tome jesu li potrebne ponovne narudžbe. To vam omogućuje da nikada ne prekidate svoju organizaciju i proizvodne cikluse.

Uspjeli smo stvoriti instrument da budemo svjesni svih procesa koji uključuju aktivnost svojih zaposlenika. Usput, dajete im vlastitu lozinku i prijavu koja im omogućuje analizu podataka koji su im potrebni u procesu ispunjavanja njihovih izravnih zadataka. Ni više ni manje. To znači da kada se dogodi pogreška - znate tko ju je napravio i možete pratiti rezultate kako biste ih ispravili kada situacija nije tako teška. Budući da se smatra važnim, mnogi ovaj resurs smatraju korisnim u kontekstu otklanjanja grešaka i neugodnih situacija. Ponekad se može reći da je nemoguće moći se boriti u današnjim tržišnim uvjetima. Mnogo je rivala koji čine sve kako bi privukli kupce i otežali vam povećanje broja kupaca u vašoj organizaciji. No, USU-Soft priskače u pomoć i olakšava proces privlačenja kupaca, kao i pravi smjer razvoja organizacije.