Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za tvornicu odjeće

Program za tvornicu odjeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za tvornicu odjeće
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao šivanja postaje sve popularniji jer možete uložiti malo kapitala i zaraditi u kratkom vremenu. Ali postoji pravi problem, oštra konkurencija na tržištu prodaje, uglavnom s uvoznim dobavljačima, čije su cijene znatno niže od onih rezidenata u zemlji, ta činjenica ih tjera da neopravdano snižavaju troškove proizvoda, ili čak sklapaju posao. Robu široke potrošnje počeo je zamjenjivati inozemni asortiman, a za istu cijenu kupac se najčešće odlučuje za uvoznu robu, povećavajući profitabilnost višim cijenama odjeće. Nažalost, to je gotovo nemoguće. Da bi se problem riješio, potrebno je revidirati troškove upravljanja i ukloniti nepotrebne troškove kako bi se smanjila cijena robe. Najbolji izlaz je stalno upravljanje i kontrola, predviđanje produktivnih aktivnosti i korištenje novih učinkovitih metoda za privlačenje kupaca. Potreban vam je program kontrole tvornice odjeće koji se prilagođava tvornici. Na primjer, takva industrija uključuje atelje, modnu kuću, šivaću radionicu, tvornicu odjeće.

Računovodstvo za ovu vrstu industrije mora se pomno pratiti kroz program upravljanja odjećom, jer se u nekim tvrtkama zbirke stalno ažuriraju. Kupuju različite vrste tkanina i sklapaju sezonske ugovore, primjerice za šivanje školskih uniformi u jesen. Industrija trikotaže najviše obećava među ostalim industrijama. Upravljanje i izvješćivanje o trikotaži najčešće se vrši putem automatiziranog programa za upravljanje odjećom koji izračunava broj i predviđa određene izglede. Zadovoljstvo nam je podijeliti ovaj program kontrole tvornice odjeće s vama. USU-Soft je program nove generacije čije se postavke stalno nadopunjuju i ažuriraju. Sada je računovodstvo i izvješćivanje u tvornici odjeće, gdje postoji neprekidan i konstantan ciklus proizvodnje, dopunjen novim modernim tehnologijama, ugodno olakšano i pojednostavljeno.

Kako zaobići teške konkurente na tržištu prodaje? Kao što je gore navedeno, potrebno je strogo smanjiti i kontrolirati troškove. Kako se ne bi izgubili detalji proizvodnje, tvornički računovodstveni program USU-Soft, opremljen inteligentnom bazom podataka, predviđa i izračunava ostatak sastavnih dijelova (konci, tkanine, kože itd.) ugodno iznenađuje korisnika. USU-Soft nije samo računovodstveni program u kojem se održava upravljanje; idealno kombinira računovodstvo i program odnosa s klijentima. Kupnjom programa ubijate dvije muhe jednim udarcem. Obavlja računovodstvene poslove i rad s klijentima. Upravljanje tvornicom odjeće znatno je olakšano i pojednostavljeno.

Uz pomoć sustava USU-Soft uvijek ste u tijeku s događajima putem raznih izvješća. Softver je konfiguriran tako da korisniku pruža potrebna i, po potrebi, izvješća uskog profila: rangiranje najprodavanijih proizvoda i najboljih zaposlenika mjeseca. Velike radionice, popularne modne kuće i tvornice trikotaže bilo koje veličine i složenosti mogu se osloniti na program. Sada je upravljanje tvornicama odjeće optimizirano s automatiziranim programom. Kontrola potrošnog materijala i predviđanje buduće proizvodnje proizvoda temelje se na kvantitativnim podacima iz baze podataka. Program USU-Soft je univerzalan jer omogućuje sve vrste računovodstva i izvješćivanja. U odjevnim predmetima posebna se pažnja pridaje izradi plana proizvodnje. Sada znate koliko je tkanina, niti i drugih materijala potrebno u proizvodnji. Postavljanje videonadzora putem baze podataka dostupno je u dodatnim postavkama. Sustav se temelji na principu upravljanja odnosima. U stanju ste izraditi plan rada s ciljevima i obvezama za podređene. Tvornički radnici uvijek paze na planirane aktivnosti. Sada putem izvješća kontrolirate rad svojih zaposlenika.

Vitalni proces kontrole i manipulacije ako posjedujete tvrtku je mogućnost pronalaženja novih kupaca. Postoji alat koji uvelike olakšava ovaj proces – CRM sustav. Koristi se za što ugodniju suradnju s kupcima. Aplikacija za naprednu automatizaciju može se pohvaliti da ima ovu funkciju. Pa, iskreno govoreći - to je samo dio stvari koje sustav može učiniti. Ali vrlo važno! Osim toga, sustav kontrolira procese u koje su uključeni vaši zaposlenici. Ovo je ključno kako bi se osigurala kontrola i osiguralo da se procesi nikad ne zaustave. Funkcija izvještavanja u kontekstu bilo koje sfere rada u vašoj organizaciji prilika je za razumijevanje situacije u poduzeću sa svim dobrim i lošim razvojnim posljedicama. Značenje je da kada ste toga svjesni, odaberete pravi smjer razvoja poslovanja, čak i kada se situacija čini beznadežnom. Ne treba zanemariti ni sferu marketinga. Ovo je područje djelovanja koje vam donosi najveću dobit, iako to možda ne primjećujete. Instrumenti ugrađeni u aplikaciju omogućuju vam da iskoristite prednosti različitih izvora oglašavanja i stoga više ulažete u one koji vam pomažu da steknete više kupaca i prihoda.