Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za atelier

Crm za atelier • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za atelier
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas mnogi poduzetnici koji razvijaju vlastitu šivaonicu i male šivaonice razmišljaju o implementaciji atelier CRM sustava u svoju tvrtku. No, krivo razumijevanje ove kratice izaziva brojne nedoumice i onemogućuje ih da učine važan korak na putu stvaranja najuspješnijeg studija na tržištu. Pokušajmo shvatiti što je CRM sustav? Akronim CRM je kratica za Customer Relationship Management. Zašto je do toga došlo i zašto postoji tako velika potražnja za CRM uslugama u svijetu? Svaki se poslovni čovjek na početku svog puta susreće sa sličnim problemima: voditelj zbog velikog opterećenja, ili lošeg osjećanja, zaboravi zapisati ime ili broj telefona klijenta. Negdje se ispod hrpe dokumenata izgubio unaprijed plaćeni ček, a jedina potvrda o uplati iz nekog je razloga završila u istom folderu sa skicama odjeće. Krojačice su pobrkale materijal za narudžbu, jer je naljepnicu na kojoj je pisalo odgovorna čistačica bacila. I još jedna velika narudžba otišla je na pogrešnu adresu i ljuti kupac raskinuo je jednogodišnji ugovor s njegovom tvrtkom.

Deseci tih malih problema šalju tvrtku prvo u stanje tjeskobe, a zatim u polagani, epski kolaps. U najboljem slučaju, atelje je cijelo vrijeme prisiljen biti u poziciji krivog djeteta, a ne pouzdanog i pouzdanog partnera. Nacrtana slika nije ugodna. Upravo ovo poduzetničko iskustvo i želja poslovnih lidera da postanu prvi u svom području tjeraju desetke iskusnih programera i poslovnih tehnologa u USU-Softu da svakodnevno rade na stvaranju usluge koja izbjegava takve poteškoće. Rezultat njihovog rada je najbolji CRM sustav u studiju. U prvim danima korištenja našeg atelier CRM programa omogućuje vam strukturiranje informacija o kupcima koje ste prikupili tijekom rada. A udobno i ugodno sučelje najboljeg CRM programa za računovodstvo ateljea tvrtke USU-Soft omogućuje vam vrlo brzo stvaranje baze podataka s kontaktima kupaca, karakteristikama svake narudžbe i rezultatima transakcija za svako izvještajno razdoblje ateljea. Time se dobiva detaljan i objektivan uvid u stanje tvrtke u cjelini, kao i prilika da se uoče slabosti u poslovanju pod njezinom kontrolom, a koje su prethodno bile skrivene.

Nakon završetka početne analize, imate najzanimljiviji i najfascinantniji dio rada s Atelier CRM softverom: počinjete podizati svoje poslovanje na novu razinu. CRM softver ateliera ima veliki broj alata i intuitivnih funkcija koje omogućuju bolju kontrolu cjelokupnog spektra poslova u šivačkoj radionici, štede vrijeme i financijska sredstva. Sada vaša pozornost nije usmjerena samo na trenutno stanje narudžbe, već i na sve njezine nijanse: vrijeme zaposlenika koje je tome posvetilo, korištene materijale (dodaci, tkanina), ostatke i trenutnu cijenu koštanja. Podatke potrebne za praćenje možete unijeti u CRM sustav ateljea sami ili uz pomoć djelatnika USU-Softa, na temelju Vaših osobnih strateških zamisli i zadataka. Danas je ovo najbolja prilika na tržištu za takve usluge za vlasnike studija. Zahvaljujući optimizaciji vašeg poslovnog CRM-a i jednostavnoj kontroli kvalitete, možete proširiti raspon usluga po mjeri i razmišljati o otvaranju podružnica. Ako svoju odjeću niste dali na popravak ili kemijsko čišćenje, sada to možete jednostavno učiniti i kontrolirati potrebne procese. Ili ste se zbog nagomilanog kaosa bojali otvoriti novo prodajno mjesto, pa je to sada, zahvaljujući najboljoj atelier CRM usluzi, izvodljiv zadatak. Ovo nije sve! Najbolje informatičko rješenje osoblja USU-Softa sadrži mnogo ugodnih iznenađenja.

Što više govorimo o CRM sustavu, to više imamo za objasniti. To je paradoks. No, mi znamo kako riješiti ovu dilemu - jednostavno trebate isprobati ovaj atelje računovodstveni CRM program na svom računalu. Naši stručnjaci mogu instalirati demo verziju, tako da možete raditi neko vrijeme i vlastitim očima vidjeti njegove značajke, perspektive i mogućnosti. Ako želite da vam sve pokažemo (u slučaju da ne želite gubiti vrijeme pokušavajući sve razumjeti sami), možemo dogovoriti sastanak preko interneta, tijekom kojeg vam naši programeri detaljno pokažu što je ovaj ili onaj odjeljak aplikacija radi.

Sigurnost CRM programa za upravljanje studijom je ono na što smo ponosni. Uz sustav zaštite lozinkom, nema šanse da vaši podaci budu izgubljeni ili ukradeni. Čak i ako napustite radno mjesto na neko vrijeme, softver je zatvoren i nitko tko prolazi neće moći vidjeti vaš rad ovdje. Dodajući tome, uspjeli smo spojiti ovu značajku s još jednom korisnom. Odnosno, to je funkcija spremanja svega što zaposlenik radi u aplikaciji. Stoga ovdje imate nekoliko prednosti. Prvo, pratite radno vrijeme i možete koristiti sustav za akumulaciju plaća. Drugo, uspostavljate kontrolu i jasan plan posla koji treba obaviti svaki pojedini zaposlenik. Kako su dijelovi aplikacije međusobno povezani, moguće je provjeriti podatke putem softvera. Kada se pojavi pogreška, aplikacija o tome obavještava upravitelja zahvaljujući značajci koja sustavu omogućuje provjeru podataka unesenih iz različitih izvora. USU-Soft je pouzdan partner za organizaciju vašeg studija!