Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu ateljea

Program za kontrolu ateljea • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu ateljea
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Predstavljen je novi sustav USU-Soft. Program kontrole radionice poseban je model upravljanja u radionicama za restauraciju odjeće, tvornicama obuće za šivanje, odjeći, trgovini i drugim proizvodnim poduzećima. Računovodstvo proizvodnje je mukotrpan i težak proces za svakog menadžera koji treba organizirati i prilagoditi planiranom tempu bez posebnog programa za upravljanje studijom. Program kontrole računovodstvenog ateljea u ateljeu nudi automatizaciju i kontrolu procesa, razmatraju se nijanse kompletnog procesa, pokriva cijeli ciklus od posjeta kupca do isporuke gotovih proizvoda. Po otvaranju programa za upravljanje atelierom dočekuje vas jednostavno sučelje s brojnim funkcijama i velikim brojem mogućnosti upravljanja. Ruska verzija sučelja može se lako automatski prebaciti na bilo koji drugi jezik. Ne morate pozvati posebnog instruktora za obuku osoblja u postavkama. Sustav je dizajniran za obične korisnike, s dostupnim funkcijama upravljanja. Onemogućena prava su dodijeljena svakom korisniku, s pristupom u okviru svojih stručnih područja, što u budućnosti pomaže u izbjegavanju netočnog slanja dokumenata u module drugih stručnjaka, kao i očuvanju intelektualnih podataka kontrole poslovanja. Pristup proizvodnim procesima konfiguriran je za menadžere uprave i financija.

Na temelju stacionarne verzije programa za upravljanje studijom razvijena je i uspješno radi mobilna verzija. Menadžeri i zaposlenici, kod kuće, u pokretu ili na poslovnom putu, mogu raditi u studijskom programu upravljanja s jednim dokumentom za nekoliko stručnjaka odjednom. Sinkronizacija i kontrola računovodstvenog programa studija odvija se u realnom vremenu. Radionica za upravljanje programom upravljanja omogućuje rad u različitim poslovnicama tvrtke, sistematizirajući sve podatke u jedinstveni poslovni mehanizam. Ova vam značajka omogućuje kontrolu proizvodnog ciklusa u različitim zemljama, održavanje detaljne funkcionalnosti različitih podružnica i uvođenje novih ažuriranja proizvodnih tehnologija tvrtke. Zbog činjenice da su programeri uzeli u obzir sve aspekte proizvodnog poslovanja, sustav kontrole brzog pokretanja uveden je u program automatizacije ateljea. Postoje opcije za učitavanje podataka iz prethodne baze podataka u različitim programskim formatima. Izbjegavate ručnu poštarinu i počinjete raditi na tome od prvog dana kupnje.

Sve narudžbe kupaca i posjeti mogu se jednostavno unijeti u modul za planiranje. Podaci uneseni u modul se spremaju i služe kao osnova za izradu drugih dokumenata. U planeru možete voditi raspored posjeta kupaca; izvršiti proizvodno planiranje projekta, zamjenu dijelova, montažu i isporuku narudžbe. Baza podataka vas obavještava o posjeti i podsjeća vas na datum, vrijeme i svrhu. Program za automatizaciju studija kontrolira studio, automatizira dokumente potrebne za rad. Narudžbe, cjenici, ugovori izrađeni su s prekrasnim dizajnom logotipa. Nakon izvršene narudžbe automatski kreirate troškovnik, a program za automatizaciju ateliera na temelju narudžbe i cjenika obračunava utrošeni materijal, preuzima ga sa skladišta za šivanje proizvoda, ispisuje iznos isplate na osoblja za utrošeno vrijeme, obračunava amortizaciju proizvodne opreme i električne energije, radi predračun i ispisuje protuvrijednost cijene. Nakon što s potrošačem odobrite cijenu i parametre narudžbe, sastavljate ugovor o pružanju usluga, program sam popunjava podatke o kupcu, cijenu proizvoda i uvjete plaćanja.

Za cijeli proces isporuke upravljačkog programa u radionici potrebno je minimalno vrijeme; povećavate broj kupaca racionalnim timom. Postoji nekoliko stvari koje naš softver čine posebnim. Uvijek kažemo da je bitno i ugodno raditi s automatiziranim pomagačem kako bismo osigurali da se sve aktivnosti izvode bez pogrešaka. Pa, iskreno govoreći, nije zločin koristiti zaposlenike za obavljanje ovog posla. Ali budite spremni na neke nedostatke u ovom slučaju. Na primjer, ljudi ne mogu a da ne pogriješe, čak i ako su najiskusniji radnici, jer mi nismo roboti i ponekad smo ometeni. Nadalje, nije učinkovit u kontekstu financijske potrošnje. Varijable su uvijek iste: što više radnika zaposlite, to više troškova morate imati da biste izračunali i isplatili plaće svih svojih radnika. Možemo nastaviti s nabrajanjem ovog popisa prednosti sustava USU-Soft u odnosu na ručno računovodstvo. No, sada bi već trebalo biti jasno da je pobjednik po svim točkama! Program karakterizira pouzdanost i točnost rada. Možete pronaći mnogo primjera tvrtki u kojima je ovaj sustav instaliran i koristan je u poslovanju!

Nismo novi na tržištu i znamo kako osigurati produktivnost aplikacija. Kada odlučite instalirati program, prvo ćemo dogovoriti sastanak i detaljno razgovarati o tome koje mogućnosti biste željeli vidjeti u aplikaciji. Kao rezultat toga, uvjereni ste da je sustav u potpunosti prikladan za instaliranje u vašoj organizaciji.