Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu šivaće proizvodnje

Program za kontrolu šivaće proizvodnje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu šivaće proizvodnje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za kontrolu proizvodnje šivanja jedinstven je softver prikladan za automatizaciju kontrole proizvodnje odjeće, bilo da se radi o malom ateljeu ili velikoj organizaciji proizvodnje šivanja s mnogo podružnica u različitim regijama. Bez programiranja u modernom svijetu koji se brzo mijenja, nemoguće je ostati na vrhu uspjeha. U sustavu se odvija automatsko računovodstvo kojim se kontrolira rad cijele šivaće proizvodnje. Računovodstveni program za kontrolu proizvodnje šivanja USU-Soft pomaže vam u kontroli procesa proizvodnje odjevnih predmeta, u svim područjima vašeg poslovanja. Kao rezultat, dobivate poslovni mehanizam koji radi bolje od švicarskog sata. Program za upravljanje proizvodnjom šivanja sadrži bazu podataka o proizvodima koje tvrtka proizvodi. Tijekom razgovora s kupcem postoji prilika da mu se demonstrira bilo koji proizvod. U procesu prihvaćanja narudžbe može se uzeti u obzir svaka želja kupca, što pridonosi poboljšanju imidža ateliera. Program upravljanja proizvodnjom prati faze tehnološkog procesa. Proizvodnja u konfekciji podijeljena je u faze: odabir tkanine, mjerenje kupca, krojenje, priprema, montaža, završno šivanje. Ovisno o fazi ispunjenja narudžbe, narudžba se boji različitim bojama na monitoru računala. I ovo je jedna od opcija kontrole.

Više zaposlenika može istovremeno koristiti napredni program za kontrolu proizvodnje šivanja, direktor, računovođa ili krojačica. Prilikom kreiranja korisničkih računa konfiguriraju se prijave, lozinke i stupanj pristupa. Direktor ima potpuni pristup informacijama, a krojačica ne mora znati kontakt podatke dobavljača - pristup je ograničen. Pristup korisničkim profilima moguće je organizirati putem lokalne mreže, au slučaju velikih tvrtki komunikacija se odvija putem interneta. Glavni prozor naprednog programa koji upravlja vašom radionicom iznimno je jednostavan. Ovaj prozor uključuje samo tri elementa: module, direktorije i izvješća. U procesu stalnog rada potrebni su moduli. Imenici su stvoreni za ispravnu konfiguraciju programa. Prilagođeni su vašim interesima ili identitetu vaše šivaće proizvodnje. Izvješća pomažu u analizi i kontroli rezultata rada u bilo kojem vremenskom razdoblju. Nadalje, zahvaljujući mapi izvješća, upravitelj može ispisati ili poslati bilo koju vrstu izvješća putem Interneta u bilo kojem trenutku. Na primjer, o potraživanjima. Pododjeljak imenika sadrži mapu novca. Pomoću ove programske stavke direktor ili vlasnik šivaće proizvodnje može definirati financijske postavke - vrstu valute, načine plaćanja, cjenike. U USU-Soft programu koji kontrolira vašu šivaću proizvodnju možete uvažavati različite želje kupaca, bilježiti podatke odakle su saznali za vašu tvrtku.

Ove vam informacije pomažu u pružanju učinkovitih promocija. Zahvaljujući ovom računovodstvu, u potpunosti prilagođavate i vodite pristojan marketing svoje proizvodnje šivanja. Glavna stvar koju program treba kontrolirati nalazi se u mapi skladišta. Ovdje možete pronaći cijeli popis proizvoda, gotovih i šivanih po narudžbi. Ovdje su označeni svi pokreti potrošnog materijala i pribora. Slike se mogu učitati u program kontrole proizvodnje šivanja radi jasnoće. U nastavku na stranici pronaći ćete poveznicu za preuzimanje probne verzije aplikacije za kontrolu proizvodnje odjeće. Demo verzija ne ispunjava sve funkcije osnovne verzije. Ali za tri tjedna shvatit ćete koliko je lakše kontrolirati proizvodnju šivanja. U slučaju vaših želja ili sugestija, možete kontaktirati tehničku podršku i dodati funkcije koje su vam potrebne u USU-Soft program. Napredna aplikacija USU-Soft uključuje širok raspon funkcionalnih značajki!

Ukoliko postoje sumnje u pouzdanost programa, provjerite njegovu funkcionalnost u kontekstu primjenjivosti u vašoj organizaciji uz pomoć demo verzije aplikacije. Samo nam pišite ili slijedite upute za preuzimanje sustava. Kada vidite značajke i skup mogućnosti koje nudi, sigurno ćete biti sigurni u pouzdanost softvera. Nekoliko tjedana više je nego dovoljno da pregledate značajke i steknete dojam o proizvodu koji nudimo.

Što se tiče njegovih zaposlenika, svaki od njih dobiva lozinku za rad u aplikaciji za upravljanje. Zahvaljujući odvajanju prava pristupa, on ili ona ima samo one informacije koje su mu potrebne za rad u kontekstu zadataka za koje je odgovoran. Razlog primjene takvog pravila je zaštita podataka. Puna prava pristupa možete dodijeliti nekome ili zaposleniku. Ova osoba će upravljati svim podacima i analizirati rezultate različite izvještajne dokumentacije, kao i izabrati razvojni put na temelju rezultata tih informacija. Svakom dokumentu može se dodijeliti logotip vaše organizacije. Osim toga, sustav je moguće povezati s bilo kojom opremom koju imate (printer, blagajna i skener) čime se ubrzava rad. Ovo je primjenjivo u slučaju da posjedujete trgovinu u kojoj prodajete svoje proizvode, kao i komunicirate s kupcima.