Program za rad sa zahtjevima
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad sa zahtjevima

Program za rad sa zahtjevima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Rad s resursima, bez greške, trebao bi se provoditi u bilo kojoj tvrtki, uvijek uspješno pružajući svoje usluge i robu svojim kupcima. Optimizirati rad s klijentima bez automatiziranog računalnog programa prilično je teško, uzimajući u obzir mnoge čimbenike i radeći s različitim izvorima informacija. Dobiveni podaci omogućuju poboljšanje kvalitete rada sa zahtjevima, širenje baze kupaca, poboljšanje proizvoda, bez gubitka produktivnosti i zahtjeva kupaca. Za postizanje učinkovitosti nije dovoljno prihvatiti zahtjev, potrebno je poduzeti potrebne mjere u skladu s radom poduzeća. Za rad s građanima i zahtjevima, idealan je automatizirani program USU Software sa pristupačnom cijenom, bez mjesečne naknade, naprednim postavkama, neograničenom memorijom i višekorisničkim načinom rada.

Praćenje i analiziranje aktivnosti bit će božji dar za menadžerski tim vašeg poduzeća, jer ova značajka našeg programa uzima u obzir sigurnost svih operacija, automatsko generiranje dokumentacije i izvješća, statističke podatke, korištenje predložaka u upravljanju dokumentima, uštede i optimizaciju fizička snaga djelatnika pri radu u razglasu. Radni nalog u aplikaciji je vrlo jednostavan i koncizan, uzimajući u obzir korištenje multifunkcionalnog korisničkog sučelja, lijepog izgleda, lako dostupnog svakom korisniku, individualno računajući preferencije svakog klijenta.

Prilikom registracije svaki korisnik dobiva prijavu i lozinku, osobni kod i razinu pristupa na temelju njegovog službenog položaja u tvrtki, što vam omogućuje sigurno spremanje svih informacijskih podataka, štiteći ih od vanjskih osoba. Naš univerzalni program omogućuje vam da optimizirate rad i izvedbu svake uloge, bez kvarova i pogrešaka, ispunjavajući svaki zahtjev, ne ostavljajući ga bez nadzora, brzo ga distribuirajući zaposlenicima, popravljajući zadatke u specijaliziranom dnevnom redu.

Zaprimanje i evidentiranje zahtjeva omogućuje zaposlenicima brzo izvršavanje dodijeljenih zadataka, uz minimalno ulaganje vremena i truda, automatizirajući uobičajene poslove, posvećujući više pažnje važnim stvarima. Sustavnim prikupljanjem podataka osigurat će se jedinstvena baza podataka za analizu rada po zahtjevima, što je važan faktor. Uz pomoć našeg programa ne samo da automatizirate proizvodne procese, već i privlačite više kupaca, nećete ostaviti nijednog kupca ravnodušnim, povećavate produktivnost i profitabilnost vašeg poduzeća. Kontekstualna tražilica omogućuje pronalaženje potrebnog dokumenta ili informacije u nekoliko minuta, bez napora i gubljenja vremena na traženje arhiva, budući da je cijeli tijek dokumenata pouzdano pohranjen na udaljenom poslužitelju, čime je zajamčena pouzdana sigurnost materijala. Elektronički oblik zaprimanja prijava građana je najučinkovitiji i najproduktivniji način koji utječe na uspješnost poduzeća.

Kako biste se upoznali s dodatnim alatima i značajkama programa, posjetite našu službenu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju programa. U slučaju daljnjih pitanja, naši stručnjaci rado će vam pomoći, savjetujući vas sa svime što trebate znati. Automatizacija rada sa zahtjevima građana, ubrzava obradu informativnih materijala, uz potpunu optimizaciju radnog vremena zaposlenika. Uz digitalni rad zahtjeva zajamčena je optimizacija i kontrola svih proizvodnih procesa. Program USU može raditi u višekorisničkom načinu rada.

Upravljanje dokumentima, uz uvođenje točnih informacija, korištenjem uvoza informativnih materijala, iz bilo koje vrste izvora. Korištenje različitih formata općih računovodstvenih sustava, vodeći računa o optimizaciji radnog vremena. Rad sa zahtjevima možete analizirati generiranjem izvješća pomoću predložaka dokumenata i predložaka koje ste sami izradili ili preuzeli s interneta. Automatski program koji može raditi s velikom količinom informativnih podataka, uzimajući u obzir operativni sustav i memoriju. Kontekstualna tražilica omogućuje točnu i brzu pretragu potrebnih materijala, uzimajući u obzir optimizaciju vremena i truda. Pogledajmo što još USU Software nudi svojim korisnicima.

Prijava i lozinka su osigurani za svakog zaposlenika. Pristup jedinstvenoj bazi podataka omogućen je na temelju radnih obveza. Moguća je interakcija s različitim alatima, aplikacijama i uređajima. Voditelj ne samo da može kontrolirati proizvodne procese, već i davati upute svojim podređenima, vidjeti dinamiku razvoja tvrtke, uspješno obraditi svaku narudžbu, primati statističke podatke. Instalirajte demo verziju kako biste optimizirali utrošeno vrijeme, kao i za potrebe procjene. USU Software uz potpunu optimizaciju radnog vremena, financijskih izdataka i ostalih važnih stvari omogućuje višestruko povećanje produktivnosti i povećanje potencijala tvrtke, bez potrebe za trošenjem dodatnih financijskih sredstava tvrtke na funkcionalnosti koje možda niste trebate ili nemate nikakve naknade, budući da naš napredni program za računovodstvo i upravljanje dolazi kao prikladna jednokratna kupnja, nakon koje ne morate platiti nikakav iznos da biste ga nastavili koristiti.