Automatizirani sustavi kontrole izvršenja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizirani sustavi kontrole izvršenja

Automatizirani sustavi kontrole izvršenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani sustavi kontrole izvršenja omogućuju svakoj tvrtki da dosegne novu razinu razvoja. Automatizirane mogućnosti takvih sustava daleko nadmašuju čak i najstrožu ručnu kontrolu. Svaki menadžer zna koliko je teško upravljati čak i malim timom i koliko težak zadatak postaje u velikim tvrtkama. Informacijski sustavi mogu uspostaviti automatizirani nadzor svake faze prijave, narudžbe, zbog čega je izvršenje točno, jasno, rokovima regulirano.

Uvođenje automatizirane kontrole omogućuje postizanje visokog stupnja timske discipline. Tijekom izvršenja zaposlenici rade manje grešaka, troše manje vremena na rutinu, jer protok dokumenata, prebacivanje aplikacija, distribucija naloga slobodnim zaposlenicima postaju automatizirani.

Uz pomoć takvih sustava, nema potrebe za zapošljavanjem stručnjaka za kontrolu. Program pamti vrijeme, hitnost i status svakog zahtjeva kako zaposlenici ne bi pogriješili, ne zaborave na važne stvari, možda automatski podsjetnik tijekom izvršenja, kao i automatsku promjenu statusa kada je narudžba završena.

Softver omogućuje konfiguriranje za automatsku kontrolu ne samo dokumenata registriranih u sustavima, već i usmenih uputa i naloga šefa. Tijekom njegove izvedbe također nije bilo ozbiljnih pogrešaka, nemara ili netočnosti.

Sustavi informacijske automatizacije omogućuju potpunu optimizaciju rada tvrtke, povećavaju agilnost i produktivnost tima, smanjuju troškove, jamče visoku preciznost u uslugama kupcima, narudžbama, isporukama, proizvodnji, logistici, financijama, skladištima. Sve je to važno i ne može postojati bez kontrole. Automatizirane značajke omogućit će vam kontrolu nad svime u isto vrijeme, bez ikakvih nadljudskih napora. Puno preciznija izvedba nego prije, kada su nadzornici koristili oznake crvenom olovkom u dokumentaciji ili jaku riječ u usmenim uputama kako bi privukli pažnju izvođača. Automatizirani sustavi omogućuju vam stalnu kontrolu nad svim nalozima, radnjama, operacijama, dokumentima za koje su rokovi prikladni. Voditelj u dva klika može dobiti sve informacije o važnosti projekata koji se izvode, koliko je zadataka i zahtjeva već realizirano, koji su pred istekom, kao i zadatke koji nisu realizirani. zaposlenici, čak i ako su upozoreni na takvu potrebu.

Upravitelj može primati automatska izvješća. Kontrolni sustavi ih sami sastavljaju prema rasporedu ili u bilo kojem trenutku kada su potrebne analitičke informacije. Neki moderni redatelji radna jutra započinju upravo s tim podacima na računalu, nakon čega imaju temu za jutarnji susret s umjetnicima. Izvješća o učinku pomažu u rješavanju složenih i osjetljivih pitanja vezanih uz ljudske resurse, pokazuju zaposlenike koji su dostojni unapređenja i nagrada, a zaposlenike s lošim učinkom tvrtka može otpustiti.

Automatizirani pristup sustavima rada tvrtke omogućuje stjecanje podrške i poštovanja kupaca i poslovnih partnera. Ako je sve u vezi tvrtke jasno, nepogrešivo, na vrijeme i po ugovorima, tada ta tvrtka postaje vjerodostojnija, u nju dovode svoja poznanstva i preporučuju je drugim kolegama. Automatizirana kontrola nad izvođenjem radi za vas i vaš ugled 24 sata dnevno, omogućujući vam da dobijete značajne konkurentske prednosti bez dodatnih troškova. Automatizirani sustavi rješavaju problem interakcije, tim brže i točnije komunicira o poslovnim problemima, isključujući situacije poput 'pogrešno sam razumio' ili 'pogrešno ste rekli'. Kontrola je uspostavljena u financijama, skladištima, transportnoj floti, proizvodnji, prodaji kao i ostalim odjelima i podružnicama tvrtke. Otkad su ovakvi sustavi uvedeni, svi dobro znaju da se izvršenje posla ne može odgoditi, niti gurati kolegi, niti ignorirati.

Automatizirane tvornice i tvrtke rješavaju ne samo hitne probleme upravljanja, već i sigurnosna pitanja. Sustavi štite informacije, eliminiraju neugodne situacije u kojima podaci o kupcima, ugovori cure u ruke konkurentskih tvrtki ili padaju u ruke prevarantima. Ako trebate brzo i točno izvršiti automatizaciju, trebali biste odabrati program koji nudi sustav USU Software. USU Software je snažan industrijski kompleks sposoban za sve oblike računovodstvenih aktivnosti, uključujući kontrolu nad izvršenjem aplikacija, naloga i uputa.

Automatizirani proces općenito je takav. Zaposlenik prihvaća zahtjev, brzo ga obrađuje, koordinira kroz sustave i prenosi u druge odjele. Vrhunski stručnjaci mogu vidjeti sve tekuće naloge, njihov status i tempo izvršenja. Možete pratiti popunjenost redova i osoblja u stvarnom vremenu kako biste regulirali nove narudžbe, distribuirajući ih onima koji su već ispražnjeni ili će uskoro biti ispražnjeni.

Što na kraju daje? Povećane narudžbe, povećana proizvodnja, povećani profiti. To nije to. Automatizirane mogućnosti USU softvera šire su nego što se čini na prvi pogled. Sustave možete isprobati u praksi i prije kupnje licence. Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati besplatnu demo verziju. Ako se kontrolne funkcije čine nedovoljnima ili tvrtka ima vlastitu shemu procjene učinka, programeri mogu ponuditi stvaranje jedinstvenih automatiziranih sustava. Program lako radi na bilo kojem jeziku, generira dokumente, automatizirane izračune u različitim valutama, što je vrlo važno pri kontroli međunarodnih naloga. Jednostavno korisničko sučelje automatiziranih sustava ne dovodi osoblje u težak položaj i usporava rad. Automatizirani računovodstveni softver ne mora plaćati pretplatu. Automatizirano upravljanje svim procesima postaje moguće u jedinstvenoj informacijskoj mreži koju sustavi tvore iz različitih odjela, službi, blokova i podružnica organizacije. Voditelj može kontrolirati sve s jednog monitora, mobilnog uređaja daleko od radnog mjesta.

Svaka prijava prolazi kroz nekoliko faza kontrole. U programu se mogu vizualizirati izvješća o izvršenju, promjena stanja, završetak aplikacije, sastaviti statistika i izvješća. Mogućnosti automatizirane kontrole postaju sveobuhvatnije ako su sustavi integrirani s internetskom stranicom i telefonijom, video kamerama, skenerima i blagajnama. Prijave, zahtjevi, isporuke i distribucija resursa, novčane transakcije prikupljene u softveru u stvarnom vremenu. Ugrađeni planer pomaže vam da prihvatite planove i razbijete ih na manje zadatke, rasporedite zadatke među izvršiteljima ovisno o njihovoj stvarnoj zaposlenosti, postavite rokove za obavijesti i pratite izvršenje. Osim toga, planer postaje profesionalni pomoćnik u proračunu, izradi prognoza.

U automatiziranom načinu rada sustavi izrađuju sve dokumente, potvrde, aplikacije potrebne za rad. Za to su u sustav postavljeni potrebni predlošci za ugovore, fakture, akte i druge obrasce. Možete ih promijeniti u bilo kojem trenutku uvozom novih uzoraka. Softver će vam omogućiti ispravno rješavanje radnih problema s kupcima i dobavljačima. Za pouzdanu kontrolu formiraju se detaljne evidencije u kojima je za svaku osobu ili organizaciju moguće pratiti sve odnose i obračune, izvršene narudžbe i one u tijeku. Automatizirani proizvod USU Software omogućuje vam rad bez ograničenja s datotekama bilo kojeg formata i vrste. Mogu se dodati kao prilozi osobnim karticama kupaca, robnim i materijalnim karticama, za tehnološke proizvodne zadatke. Time se povećava točnost izvođenja. Kontrolu mogu uspostaviti ili odjeli ili stručnjaci osobno. Sustavi prikazuju raspon obavljenog posla, odrađeno vrijeme, poštivanje interne discipline i automatski izračunavaju iznos plaće ovisno o količini obavljenog posla.

Na automatiziran način, sustavi sastavljaju bilo koja izvješća, radeći ne samo s brojevima i zapisima, već i s grafikonima, tablicama i dijagramima. U grafičkom obliku, složenije pokazatelje uvijek je lakše procijeniti. Pouzdana kontrola olakšana sustavima elektroničkih referentnih knjiga, u koje je moguće unijeti tehnološke standarde, GOST-ove, karakteristike koje su važne za izvođenje, ali ih je teško zapamtiti i ručnim izračunima. Program automatski šalje oglase i biltene putem SMS-a, e-pošte ili glasnika. Tako je moguće obavijestiti kupce o dostupnosti narudžbi, o novim zanimljivim i atraktivnim ponudama.

USU Software pomaže regulirati i kontrolirati sva financijska pitanja i pitanja skladištenja, osiguravajući pouzdanu kontrolu svake transakcije, isključujući bilo kakvu zlouporabu ili prijevaru i pogrešne odluke tijekom izvršenja. Za zaposlenike tvrtke i stalne kupce, kao nadopunu automatiziranim sustavima, USU Software je razvio službene mobilne aplikacije. Uz njihovu pomoć daljinsko upravljanje je jednostavno, a komunikacija postaje učinkovitija i produktivnija. Organizacija može organizirati prikupljanje recenzija kupaca, što može ocijeniti izvršenje njihovih narudžbi putem SMS-a. Zahvaljujući tome moguće je stalno pratiti uslugu i kvalitetu. Automatizirane funkcije softvera USU najučinkovitije su ako upravitelj provodi upravljačku kontrolu s korisnim savjetima iz Biblije modernog vođe.