Program za zahtjeve
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zahtjeve

Program za zahtjeve • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aktivnost između kupca i kupca nije dovoljno laka, čemu može pomoći brzo i učinkovito automatizirani program za upravljanje zahtjevima. USU Software, program za zahtjeve čije recenzije možete pročitati na našim službenim stranicama, zajedno s cjenikom i dodatnim postavkama sustava. Program za obračun IT zahtjeva iz USU softvera omogućuje vam brzo dovršavanje dodijeljenih zadataka. Pokažite se najbolje kontrolirajući zahtjeve, izvode, kontrolirajući preglede kupaca i plaćanja, vodeći evidenciju u svim smjerovima, ne zaboravljajući papirologiju. Računovodstvo i upravljanje narudžbama, narudžbe za narudžbe, bit će sistematizirano, brzim i učinkovitim unosom informacijskih podataka u program, obračunom, obračunom i izračunavanjem potrebnih parametara. Prikladan i lijep sustav programa razlikuje USU Software od sličnih zahtjeva, štedi ne samo vrijeme tijekom rada, već i financijska sredstva, jer se zahtjev razlikuje po niskoj cijeni i potpunom odsutnosti bilo koje vrste mjesečnih naknada, bilo da se radi o naknadama godišnje, mjesečne ili čak akontacije. Također, moguće je razviti dodatne usluge i postavke, što se razlikuje od ostalih programa na tržištu.

Program odgovora na zahtjeve je univerzalan, automatiziran i fleksibilan, prilagođava se svakom korisniku, pojedinačno, kroz personalizirane konfiguracije, uzimajući u obzir djelatnost Vaše tvrtke. Uzimajući u obzir registraciju zahtjeva, program može kombinirati i priložiti izvršene operacije s narednim proizvodnim koracima. Kontrola narudžbi provodi se automatski, što olakšava i kvalitetnije obavlja uobičajene operacije prijema narudžbi, podižući proizvodnju na potpuno novu razinu. Za razliku od našeg programa, drugi sustavi mogu obavljati samo primarne i elementarne operacije i imaju pristup samo ograničenom broju korisnika. Naš program ima ne samo multitasking, već i višekorisnički način rada, istovremeno pristupanje i rad na sustavu, uz osobnu prijavu i lozinku, uz komunikaciju u lokalnoj mreži ili putem Interneta.

Pri radu s narudžbama za robu, u pravilu, rad se obavlja uz održavanje nomenklature, fiksiranje troškova i količine, također nadopunjavanje raznim prilagodbama. Tako će vam biti puno lakše prodavati proizvode i upravljati narudžbama pomoću našeg programa. Po želji, radi praktičnosti, nazivi proizvoda i usluga u narudžbama mogu se podijeliti u skupine i druge karakteristike. Uvezite materijale, dostupne iz više izvora, koristeći više formata dokumenata. U programu se plaćanja mogu prihvatiti na zahtjev, gotovinom ili na drugi način, u bilo kojoj valuti.

U programu se mogu koristiti različite tablice i časopisi, radi veće pogodnosti, dodajući istoj bazi kupaca, prema zahtjevu, nomenklaturu. Operativno pretraživanje omogućuje brzo i učinkovito pronalaženje potrebnih informacija. Program pruža punu funkcionalnost o kojoj možete beskonačno pričati, a instalirajući ga u besplatnoj demo verziji, možete se upoznati. Za dodatna pitanja obratite se našim konzultantima.

Program, za zahtjeve i prijave, brzo hvata različite materijale, informacije se mogu nadopuniti iz različitih izvora koristeći različite formate dokumenata. Brzo popravljanje primljenih informacija. Postoji potpuna kontrola zahtjeva čije se analize uzimaju u obzir u bazi podataka. Napredni proces upravljanja potraživanjima i održavanja je pojednostavljen učinkovitim izvršavanjem dodijeljenih zadataka.

Softver USU, na zahtjev, sposoban je obraditi i pohraniti čak i najveće količine podataka, uz veliku količinu računalne memorije. Pogledajmo neke značajke koje softver USU pruža svojim korisnicima nakon kupnje programa. Narudžbe se vrše brzo i sažeto.

Klasifikacija podataka, uzimajući u obzir različite parametre. Jednostavno i user-friendly sučelje dostupno je svim korisnicima. Svaki korisnik dobiva osobnu prijavu i lozinku. Fleksibilne konfiguracijske postavke prilagođene svakom zaposleniku. Voditelj može pratiti i kontrolirati sve proizvodne procese. Način za više igrača, koristi se za neograničeni broj korisnika. Program pohranjuje sve operacije s recenzijama kupaca. Razlikovanje prava korištenja, omogućuje zaštitu osobnih podataka.

Široke mogućnosti za rad s bazom podataka. Postoji filtriranje i sortiranje materijala, uzimajući u obzir recenzije. Upravljanje potraživanjima, kroz automatizirani program, pojednostavljuje i poboljšava sve procese. Prikladan sustav kontekstualnog pretraživanja olakšava i smanjuje vremenske troškove. Povratne informacije o USU softveru samo su pozitivne i mogu se pronaći na našoj web stranici. U proračunske tablice i računovodstvene dnevnike možete unijeti razne podatke, nadopunjavajući ih pregledom, robom i još mnogo toga. Ako želite procijeniti funkcionalnost aplikacije bez trošenja financijskih sredstava na kupnju aplikacije, probnu verziju aplikacije možete preuzeti s naše službene web stranice. Radit će ograničeno razdoblje od dva tjedna, sa svim osnovnim funkcijama koje se mogu pronaći u punoj verziji programa. Optimizirajte svoje poslovanje bez našeg programa danas!