Prijava za obavljanje poslova u pružanju usluga
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Prijava za obavljanje poslova u pružanju usluga

Prijava za obavljanje poslova u pružanju usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Primjena radnog učinka u pružanju usluga - računalna aplikacija razvijena i namijenjena planiranju, računovodstvu, analizi i kontroli proizvodnih aktivnosti vezanih uz izvršenje poslova i pružanje usluga.

Izvedba aplikacije i programa za pružanje aktivnosti ili usluga pomaže u razlikovanju između obavljanja rada kao određenog materijalnog rezultata proizvodne djelatnosti sa svojim atributima u obliku troškova i obračuna troškova i usluga, u pravilu, koje oni nemaju materijalni rezultat. Radom na softveru o obavljanju posla u aplikaciji za isporuku usluga moguće je izraditi aplikaciju kao temeljni dokument koji odražava izvođenje posla i obavlja funkcije aktivnosti različitih dokumenata, kao što su narudžbenica, faktura i zaključni akt.

Automatizirani sustav pružanja usluga u uslužnoj industriji promptno izvještava o tijeku izvršenja, uključujući vrijeme preliminarnog zahtjeva tijekom procesa naručivanja, kada se ne pojavljuje u izvješćima, ne ide na izvršenje i plaćanje kupcima nije moguće zakazati.

Zahvaljujući korištenju programa koji regulira izvršavanje poslova u servisnoj aplikaciji, imate potpunu informaciju o frekvencijama, koje određuju koliko puta se posao izvodi, te koeficijentu ovisno o razini složenosti ili posebnim uvjetima u pružanju usluga. Softverska aplikacija automatski prebacuje aplikaciju u fazu izvedbe nakon njezine preliminarne obrade, imenovanja izvršitelja procesa i potrebnih materijala, te procesa dogovora s naručiteljima o plaćanju i izvršenju rokova aktivnosti.

Automatizirani softver pomaže odrediti redoslijed plaća navodeći samo plaću po radnom mjestu koje je izravno povezano s ovom aplikacijom. Sustav sam unosi ugovornu narudžbu i omogućuje pristup popisu dokumenata, na koje ukazuje na podatke o naručitelju, narudžbi i provedenim aktivnostima te troškovne karakteristike, u obliku cijene i vrijednosti navedene u dokument.

U programu status aplikacije igra važnu ulogu i zapravo određuje što sustav bilježi kada se dokument pokrene, odnosno ako je status otvoren, ništa se ne događa prilikom pokretanja, već se samo aplikacija prikazuje u listi aplikacija. Ukoliko program odredi status dokumenta, npr. na radnom nalogu, rad se planira u rasporedu otpreme proizvodnje, materijal se prenosi iz skladišta i planira plaćanje od kupca, a sam zahtjev se pojavljuje u svim izvještajima. Ako je u stanju izvršenja u sustavu, isto vrijedi i kada se knjiži dokumentacija o opskrbi pošiljke proizvoda plus obračun plaća izvršiteljima na zahtjev.

Pri izradi programa primjene radnog učinka u pružanju usluga vodi se računa o formatu samog dokumenta, što pak podrazumijeva da je naručitelj upoznat s metodama rada, odobrenim pravilima pružanja usluga i ostali parametri transakcije.

S aplikativnim programom za automatizirano izvršavanje aktivnosti točno određujete uvjete svog ugovora o izvršenju, koju vrstu aktivnosti treba osigurati, što povoljno utječe na uštedu vremena prilikom prijave te pridonosi povećanju broja izvršenih naloga i profitabilnost poduzeća.

Aplikacija ima mnogo korisnih alata za pružanje usluga kao što je stvaranje vlastite opsežne baze podataka o zahtjevima i njihovoj povijesti za izvršenje slučajeva u pružanju usluga korisnicima, funkcija aplikacije za izračun plaća za rad, pripremu bilo koje vrste financijskih i poreznih izvješća za sva kretanja i kretanja sredstava u poduzeću, fiksiranje materijala klijenta u programu u obliku onih materijalnih vrijednosti koje klijent osigurava za obavljanje radnih aktivnosti, naznaku iznosa rada, množenje vrijednosti vremenske stope, višestrukosti i koeficijenta rada i obavljenih usluga, fiksiranje uključenih resursa u tablični oblik, pomoću kojih se planiraju resursi za izvršenje naloga, automatski unos podataka o nazivu materijala, njihovu količinu i karakteristike svojih partija u tabelarnom obliku, također popunjavanje podataka potrebnih materijala na temelju specifikacija kao što je dostupnost funkcije rezerve materijala u skladištu.

Utvrđivanje statusa u programu za utrošeni materijal otpisan po cijeni koštanja u izvršenju ugovora i robu prodanu kupcu uz trošak rada. Programsko popunjavanje tabelarnog dijela o plaćama izvođača i upisivanje postotka ako je sustav plaćanja definiran kao plaća plus postotak svake prijave. Razlikovanje prava pristupa programskom sustavu za zaposlenike organizacije, prema opsegu njihovih službenih ovlaštenja. Izrada komparativne analize uspješnosti djelovanja zaposlenika poduzeća. Automatski obračun troškova za rad u svakom retku tabelarnog dijela, ovisno o načinu obračuna. Mogućnost arhiviranja dokumentacije, kao i prijevoda u bilo koji drugi elektronički format. Omogućuje visoku razinu sigurnosti programskih podataka korištenjem zaporke posebne složenosti. Izrada bilo koje vrste analitičkih i usporednih izvješća, kao i mogućnost bilo kakvih izmjena i dopuna, prema željama kupaca.