Automatizacija obrade zahtjeva
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija obrade zahtjeva

Automatizacija obrade zahtjeva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas, kada nema oskudice, već naprotiv, tržište je obilato ispunjeno raznim proizvodima, uređajima i objektima, uslugama, svaka organizacija treba automatizaciju obrade aplikacija kako bi kupcima svoje usluge i robu pružila brzo i na najvišoj razini. , jer će inače vaša konkurencija to učiniti umjesto vas, s obzirom na široku ponudu alternativnih ponuda. Čak i malim poduzećima potrebni su sustavi za obradu aplikacija i automatizaciju poslovnih procesa. Pogledajmo prvo zašto je potrebna automatizacija prihvaćanja i obrade narudžbe, jer, čini se, prihvatio je na obradu, ispravio narudžbu, izdao proizvod ili pružio uslugu i to je to. Ali ne. U praksi se otkrivaju praznine, aplikacija se gubi, čak i tijekom obrade, ljuti kupci ne ostavljaju najbolje recenzije, a baza kupaca gubi na težini, zajedno s profitom. Zato je toliko važno uvesti program automatizacije čak i za male tvrtke, uzimajući u obzir politiku cijena naše tvrtke USU Software System, koja prije svega brine o svojim kupcima. Naš sustav obrade zahtjeva, vrlo povoljna ponuda u odnosu cijene i kvalitete jer je cijena niža od tržišne, a kvaliteta i učinkovitost veća s obzirom na nepostojanje pretplate. Automatizacija aplikacije štedi vrijeme i radne resurse, povećava produktivnost tvrtke, brzo i učinkovito izvršava dodijeljene zadatke, povećava razinu i kvalitetu obostrano korisne suradnje s kupcima.

Već sada je teško zamisliti računovodstvene aktivnosti koje se izvode ručno na papiru ili u improviziranim formatima Excel proračunskih tablica jer si u ovoj fazi tehnološkog razvoja nijedna organizacija ne može priuštiti gubljenje vremena ili pogreške. Svi procesi u našoj aplikaciji provode se automatizirano, uvidom u stvarne efektivne pokazatelje i planirani opseg poduzeća, sa svim proizašlim podacima, uz obradu obrazaca za registraciju i obračun. Automatizacija aplikacije omogućuje obradu kreiranje kratkoročnih i dugoročnih podataka za analizu, sumiranje statističkih pokazatelja i obrazac aktivnosti ponude i pružanja usluga. Automatizacija pružanja kvalitetnih usluga i aktivnosti omogućuje povećanje mogućnosti privlačenja većeg protoka kupaca i njihovo zadržavanje, čime se povećava profitabilnost i preporučljivost tvrtke. Uvijek, kupci, dolaze do onih dobavljača robe i usluga, čija se usluga odlikuje pravovremenom i kvalitetnom uslugom, počevši od obrade zahtjeva, jer je to svojevrsni marketinški manevar, oglašavanje, podizanje statusa organizacije.

Naša je aplikacija multitasking i obavlja različite operacije uključujući upravljanje dokumentima, sortiranje podataka kroz filtriranje prema određenim kriterijima. Osim toga, automatizacija je moguća u generiranju izvještaja i dokumentacije (porezna, izvještajna, statistička, analitička, računovodstvena), iz predložaka i uzoraka dokumenata koji se nalaze u sustavu, sami ste ih razvili ili instalirali s interneta. U trenutku izračuna možete odabrati automatiziranje izvršenja za sve klijente ili selektivno, navodeći određenu drugu ugovornu stranu, putem cjenika, uzimajući u obzir tekuće promocije, bonuse i druge događaje. Možete dugo pričati o beskrajnim mogućnostima automatiziranog programa, ali zašto gubiti dragocjeni resurs kada upravo u ovom trenutku možete samostalno analizirati, testirati aplikaciju, u privremenom načinu rada, demo verzija, potpuno besplatno. Ako je potrebno, naši stručnjaci pomažu Vašim zaposlenicima u instalaciji i razumijevanju aplikacije te provode kratku obuku, što u principu i nije toliko potrebno, s obzirom na dostupnost upravljanja i rada na sustavu čak i početniku.

Automatizirani program za automatizaciju aplikacija omogućuje brzu obradu informacija. Automatizacija kontrole nad kozacima omogućuje vođenje stalne i potpune evidencije akcija. Prilikom izvođenja automatizacije, funkcija popunjavanja dokumenata i polja iz postojećih baza podataka, omogućuje točno, kvalitetno i brzo izvršavanje zadataka. Automatizacijom postavki programa moguće je pretvoriti dokumente u različite elektroničke formate. Veliki izbor stranih jezika korisnicima nudi produktivnu suradnju s pružateljima stranih jezika. Uvoz materijala jamči optimizaciju radnog vremena. Dobro osmišljen navigacijski sustav. Daljinsko upravljanje procesiranjem više procesa, u integraciji sustava putem interneta. Prisutnost kontekstualnog pretraživanja pojednostavljuje rad tražilica, pružajući informacije za nekoliko minuta. Automatizacija aplikacija pojednostavljuje i ubrzava obradu aplikacija, povećavajući rangiranje. Jednostavno, udobno i razumljivo sučelje pruža korisnicima brze i produktivne aktivnosti i obradu. Pojedinačni dokumenti pod pouzdanom zaštitom s automatskom bravom. Svaki zaposlenik ima osobni login i lozinku, s očitavanjem prava korištenja, temeljem službenog položaja. Aplikacija može komunicirati s različitim instalacijama i sustavima. Može raditi u višekorisničkom načinu rada, za opći unos svih zaposlenika, iz svih odjela i podružnica, vodeći računa o njegovoj konsolidaciji u jednom sustavu. Automatizacija spremanja povijesti odnosa. Stroga kontrola poštivanja rokova, diferencijacija rada prema radnim zadacima zaposlenika, optimizacija vremena i procesa rada, daljinsko upravljanje. Uz video kamere moguće je i daljinsko upravljanje.