Računovodstvo izvršenja naloga
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo izvršenja naloga

Računovodstvo izvršenja naloga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki menadžer koji brine o svojoj tvrtki kontrolira sve proizvodne procese, prati ispunjenje naloga, pojednostavljuje i poboljšava rad organizacije i zaposlenika, smanjuje troškove. Samo uz potpunu i stalnu kontrolu, upravljanje i poštivanje računovodstva svih naloga, moguće je ostvariti postavljene ciljeve i povećati produktivnost, a ujedno i profitabilnost. U ovoj fazi tehnološke evolucije, uzimajući u obzir sve veću konkurenciju, potrebno je uvesti automatizirani program ispunjavanja narudžbi, smanjujući utrošeno vrijeme i financijska sredstva. No, budite krajnje oprezni pri odabiru računovodstvenog sustava, ne samo da bi trebao biti brz, već i kvalitetan, automatiziran, multitasking i multi-korisnički, a pritom ne precijenjen i po mogućnosti bez mjesečne naknade. Mislite li da je nemoguće pronaći takav računovodstveni sustav? krivo Naš jedinstveni USU Software program ispunjava zahtjeve i najzahtjevnijeg korisnika s osnovnim softverskim znanjem, uz minimalna ulaganja. Računovodstveni sustav se brzo prilagođava svakom zaposleniku, uzimajući u obzir osobne želje i pozicije. Način rada za više igrača također vas ne tjera da čekate i omogućuje vam uštedu novca na dodatnim aplikacijama. Niska cijena, u nedostatku mjesečne naknade, također razlikuje naš program od sličnih računovodstvenih programa za ispunjenje narudžbi.

Glavni zadatak u radu svake tvrtke je računovodstvo i kontrola naloga. Pravodobno izvršenje i kontrola preplata temelj je i jačanje odnosa povjerenja s klijentima, a to je ključ uspjeha. Naš automatizirani program omogućuje vam automatizaciju svih proizvodnih procesa, analizu i učinkovito izvršavanje zadataka obavljenih na vrijeme, uzimajući u obzir prethodno primljene obavijesti, zbog računovodstva u planeru zadataka. Tako je, zahvaljujući informatiziranom računovodstvenom sustavu, izvršenje zadataka zaposlenika svedeno na minimum, uzimajući u obzir ljudski faktor (nemar, umor i sl.). Obračunom radnog vremena ne samo da kontrolirate aktivnosti zaposlenika na temelju kojih se obračunavaju plaće, već ih i disciplinirate.

Održavanje više tablica omogućuje vam unos informacija visoke kvalitete i njihovo spremanje dugi niz godina. Uvoz podataka provodi se iz različitih medija, koji ne samo da unose informacije trenutno, već i kvalitativno. To se posebno odnosi na rad s elektroničkim nalozima, koji se automatski distribuiraju u potrebne tablice i dnevnike, omogućujući zaposlenicima pristup na temelju njihovog radnog mjesta. Sada vam neće trebati puno vremena i truda da pronađete materijale koji su vam potrebni, uzimajući u obzir korištenje kontekstualne tražilice.

Zapravo, USU softver je multitasking i može se na Vaš zahtjev nadopuniti raznim modulima koji se nalaze na našoj web stranici. Osim toga, tu je i cjenik i opis sustava, s recenzijama kupaca. U slučaju dodatnih nedoumica, naši konzultanti rado će Vas savjetovati na navedene brojeve telefona.

Računovodstvo izvršenja rasporeda narudžbi osigurava pouzdanu sigurnost i kontrolu cjelokupnog poslovanja. Automatizirano izvršavanje rada s aplikacijskim sustavom omogućuje multitasking. Ispunjavanje raznih računovodstvenih zahtjeva, uzimajući u obzir održavanje tablica u različitim formatima. Računovodstveni sustav ima brojne specifičnosti kao što su obavijesti i podsjetnici, ispunjavanje naloga, na račun planera zadataka, automatski unos i uvoz podataka, depozitno i financijsko računovodstvo, rad na daljinu pomoću mobilne aplikacije, razlikovanje korisničkih prava, pohrana i obrada podataka na udaljenom poslužitelju, prikladno i kamforno u svakom smislu sučelje, razumljivo svakom korisniku, rad s elektroničkim nalozima i operativno izvršenje, praćenje statusa obrade, višekorisnički pristupni kanal pri davanju logina i lozinke. Poboljšajte disciplinu stalnim praćenjem i vođenjem računa o aktivnostima zaposlenika kroz praćenje radnog vremena i integraciju s video kamerama.

Uslužni program ima prikladno računovodstvo i navigaciju. Analiza i statistika generiraju se automatski. Uplate se mogu primati u gotovini i bezgotovinski. Prema rezultatima rada zaposlenika obračunavaju se plaće. Možete brzo pronaći informacije, uzimajući u obzir kontekstualnu tražilicu.

Trenutno učinkovito upravljanje odnosima s kupcima postupno postaje strategija uspješnog postojanja i daljnjeg razvoja modernih tvrtki. Usmjerenost tvrtki na poboljšanje odnosa s kupcem posljedica je nekoliko trendova, a to su porast konkurencije, porast zahtjeva kupaca u pogledu kvalitete ponuđenih proizvoda i razine usluge, smanjenje učinkovitosti tradicionalnih alata marketing, kao i pojava novih tehnologija za interakciju s kupcima i funkcioniranje odjela tvrtke. Zato je problem organiziranja i osiguravanja učinkovitog rada s klijentima toliko hitan. To nameće svoje zahtjeve na kvalitetu usluge i, na prvom mjestu, na aspekte kao što su brzina pružanja usluga korisnicima, odsutnost grešaka i dostupnost informacija o prethodnom kontaktu korisnika. Ovi zahtjevi mogu se ispuniti samo korištenjem automatiziranog sustava za obradu podataka. Na suvremenom tržištu softvera postoji ogroman broj sustava za evidentiranje ispunjenja narudžbi, izračunavanje broja popusta i pogodnosti, ali većina njih je usmjerena na vrlo široko tematsko područje i ne uzimaju u obzir specifičnosti određenog poduzeća. . Neki od njih nemaju potrebne funkcionalnosti, neki imaju dodatne funkcije koje se ne isplati platiti, a sve to zahtijeva individualni razvoj softvera za potrebe organizacije. Međutim, u posebno dizajniranom kompleksu USU Softwarea pronaći ćete samo ono najpotrebnije i najkorisnije za vas i vaše kupce.