Automatizirani informacijski sustav po narudžbi
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizirani informacijski sustav po narudžbi

Automatizirani informacijski sustav po narudžbi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani informacijski sustav na zahtjev realizira se prema potrebama pojedinog korisnika. U tržišnom gospodarstvu automatizirani informacijski sustavi postali su relevantni. Kako je automatizirani informacijski sustav koristan?

Prvo, stvaranje automatiziranih proizvoda usmjereno je na automatizaciju aktivnosti tvrtke, kao i na konsolidaciju, transformaciju, obradu, pohranjivanje, prijenos informacija. Automatizirani informacijski sustav uključuje platforme za bankarstvo, željeznicu, zrakoplovstvo i korporativno upravljanje. Glavne funkcije automatiziranog informacijskog sustava: povećati produktivnost osoblja, poboljšati uslugu, pojednostaviti i smanjiti intenzitet rada tijeka rada, minimizirajući broj pogrešaka. Automatizirani informacijski sustav za narudžbe tvrtke USU Software moderna je automatizirana platforma putem koje možete učinkovito upravljati svojim poslovanjem.

U radu s kupcima naši programeri uzimaju u obzir sve nijanse aktivnosti tvrtke. Da bi vodila ispravno računovodstvo, svaka tvrtka mora stvoriti bazu podataka o ugovornim stranama, izgraditi interakciju s pravilima kupaca, ispraviti narudžbe, pratiti zaposlenike, obavljati usluge ili prodavati robu. Sve te funkcije nalaze se u USU softverskom automatiziranom proizvodu. Osim toga, možete učinkovito raditi s raznim dokumentima, obrascima. Radi uštede vremena, punjenje se vrši automatski. Softverski sustav USU pomaže u kontroli važnih stvari, u planiranju rada za svakog pojedinog stručnjaka, osim toga, automatizirana platforma nudi mogućnost automatskog slanja SMS poruka, koje se provode grupno i pojedinačno. Ako vaša tvrtka koristi oglašavanje za promociju vašeg proizvoda, putem softvera možete izvršiti učinkovitu analizu marketinških odluka u smislu dovođenja novih kupaca i primanja plaćanja. U aplikaciji je konfigurirana financijska kontrola, program prikazuje statistiku plaćanja, potraživanja i obveze, izdatke za željene stavke. Program vam omogućuje analizu rada zaposlenika, uz mogućnost usporedbe postignuća vaših zaposlenika prema različitim kriterijima: prema narudžbi, dobiti ili drugim pokazateljima koji su važni za vašu tvrtku. Naručivanje proizvoda integrira se s najnovijim tehnologijama, na primjer Telegram Bot, telefonija, različita skladišna oprema, dostupna je integracija web stranice. Također možete povezati procjenu kvalitete za pruženu uslugu, konfigurirati rad s terminalima za plaćanje i tako dalje. Platforma se odlikuje lijepim dizajnom i jednostavnošću rada. Vaš tim se brzo navikava na rad u novom formatu. Na zahtjev, naši programeri spremni su ponuditi sve ostale funkcije, a sve želje su uzete u obzir. Probna verzija proizvoda dostupna je na našoj web stranici. Automatizirani informacijski sustav za narudžbu od softverske tvrtke USU možete kupiti slanjem prijave na e-mail adresu ili pozivom na navedene kontakt brojeve. Pratite napredak pomoću automatiziranog informacijskog sustava USU Software.

Informacijski sustav proizvoda USU Software omogućuje održavanje baze podataka o ugovornim stranama, čime se formira jedinstveni račun kupaca i dobavljača. Sve informacije o drugoj strani unesene u automatiziranu bazu podataka. Za svakog kupca možete označiti sve planirane aktivnosti kao i izvršene akcije. Za svaki nalog možete kontrolirati fazno izvršenje. U slučaju postupnog izvršenja narudžbe, možete organizirati raspodjelu zadataka među zaposlenicima. Za uključene zaposlenike možete pratiti faze napretka dodijeljenih zadataka za svaku narudžbu. Na automatiziranoj platformi možete voditi evidenciju svih usluga i radova, prodane robe. Dostupno je detaljno skladišno računovodstvo, može se raditi s bilo kojim brojem odjela, skladišta i podružnica, dostupna je integracija u jedinstvenu bazu podataka. Automatizirani proizvod konfiguriran za automatsko ispunjavanje ugovora, obrazaca i druge dokumentacije. U softveru možete voditi statistiku aplikacija. Dostupna je kontrola interakcije dobavljača. Detaljna financijska evidencija može se voditi u softveru. Prihodi i rashodi vaše tvrtke pod potpunom kontrolom. Za kupce možete pratiti potraživanja. Aktivnosti svakog zaposlenika pod vašom potpunom kontrolom. Automatizacija se može podesiti da vas podsjeća na važne stvari. U programu možete napraviti kompletan izgled po datumima, po zadacima zaposlenicima.

Putem automatizirane značajke možete organizirati skupne i pojedinačne SMS poruke. Moguće je prilagoditi izvješća za direktora, značajke vam omogućuju da pružite analizu aktivnosti s različitih strana. Automatizirani informacijski sustav integrira se s telefonijom.

Putem softvera moguće je konfigurirati ocjenu kvalitete pružene usluge. Sustav se integrira s terminalima za plaćanje. Automatizacija se može zaštititi sigurnosnom kopijom podataka. Automatizirana platforma je dobro dizajnirana i lagana. Dostupna je integracija s telegram botom. Softverski sustav USU je najautomatiziraniji informacijski program za poslovanje. Postoje mnoge vrste proizvoda za naručivanje računovodstvenih korisničkih narudžbi, izračunavanje popusta i besplatnih narudžbi, ali većina njih žonglira u širokom području naručivanja i ne mare za specifikacije posebne organizacije. Nekima od njih nedostaje osnovna funkcionalnost, a drugima beskorisne značajke. Softverski sustav USU zahtijeva individualnu kreativnost proizvoda sustava za potrebe vašeg proizvodnog naloga.