Računovodstvo zahtjeva
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo zahtjeva

Računovodstvo zahtjeva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom narudžbe potrebno je voditi evidenciju o zahtjevu kupca, jer o tome ovisi kvaliteta rada i vrijeme njegove izvedbe, kao i uspjeh poduzeća. Nije uvijek zgodno, brzo i učinkovito primati i bilježiti prijave na papiru. Uostalom, to je već zastarjela računovodstvena opcija, jer je danas sve automatizirano elektronički. Korištenjem automatiziranih elektroničkih programa ne samo da automatizirate proizvodne procese, smanjujete financijske i vremenske troškove, već i proširujete bazu kupaca, povećavate profitabilnost i produktivnost. Nemojte odgađati implementaciju automatizirane aplikacije, a također budite oprezni pri odabiru, s obzirom na veliki izbor i raznolikost, kako konfiguracija tako i cijena. Ne zaboravite da računovodstvo na zahtjev treba biti ne samo jednostavno, već i svestrano, optimizirajući proizvodne procese, kao i praktično i brzo. Na tržištu postoji ogroman izbor, ali jedan od najboljih ostaje naš automatizirani uslužni softverski sustav USU, s jednostavnim sučeljem i cijenom. Politika niskih cijena naše tvrtke nije sve ušteda, jer nema pretplate, koju ne može ponuditi svaki programer visokotehnološkog uslužnog programa. Osim toga, naš razvoj je višekorisnički, omogućava zaposlenicima jedinstven pristup iz različitih odjela i podružnica, pristup potrebnim materijalima, na temelju diferenciranih prava, za pouzdanu zaštitu informacijskih podataka pohranjenih u jedinstvenom računovodstvenom sustavu. Također je važno napomenuti da više ne morate gubiti puno vremena na traženje datoteka i informacija koje su vam potrebne, jer se sve automatski sprema na udaljeni poslužitelj, a možete ih pronaći putem kontekstualne tražilice. Podaci se redovito ažuriraju kako bi se izbjegle zabune i pogreške. Usput, što se tiče grešaka. Više ne morate brinuti o kvaliteti informacija koje unosite jer postoji uvoz podataka iz više izvora. Osim toga, uvoz minimizira vrijeme i trud zaposlenika, što je, opet, korisno za organizaciju. Menadžer može povećati učinkovitost, pratiti rad zaposlenika i uspješnost poduzeća, primajući izvješća o praćenju radnog dana i statističke podatke o zahtjevima za narudžbama i profitabilnosti poduzeća, analizirajući zahtjeve kupaca i njihov rast. Prihvaćanje plaćanja, radi praktičnosti i učinkovitosti, može se izvršiti u gotovini i na druge načine. Možete beskrajno nabrajati prednosti USU Software zahtjeva za računovodstvo, ali zašto trošiti toliko vremena, jer možete samostalno testirati uslužni program i pobliže se upoznati s modulima i mogućnostima, i to potpuno besplatno, instaliranjem demo verzije. U slučaju dodatnih pitanja, naši stručnjaci rado će vas savjetovati ili slijedite poveznicu na našu web stranicu i dobit ćete detaljne informacije o željenim pitanjima.

Automatizacija obračuna poziva uz pomoć našeg univerzalnog sustava postaje lakša i brža, jasnija i bolja. Obrada podataka zahtjeva za informacijama je automatizirana, a radno vrijeme pojednostavljeno. Računovodstveni sustav zahtjeva za elektroničku registraciju omogućuje vam praktičan i trajan unos i spremanje informacijskih podataka. Materijali se mogu automatski spremati u željene tablice. Korištenje više formata dokumenata također vam omogućuje preuzimanje podataka iz različitih izvora. Trenutačni zahtjev za pretraživanje ili druge informacije pomoću kontekstualne tražilice. Automatski unos podataka optimizira radno vrijeme zaposlenika. Sustav obavijesti omogućuje vam da na vrijeme podsjetite na važne događaje. Praćenje radnog vremena omogućuje koordiniranje i discipliniranje zaposlenika analizom kvalitete i vremena rada te obračunom plaća. SMS poruke služe ne samo za informiranje, već i za primanje povratnih informacija, povratnih informacija o kvaliteti rada, u trenutku kontakta, vođenje računovodstvenih evidencija u posebnim dnevnicima. Automatska raspodjela uloga među zaposlenicima, uzimajući u obzir primljeni zahtjev. Zahtjev se može mijenjati, uzimajući u obzir vođenje elektroničkih dnevnika, prateći napredak u njegovom izvršenju.

U računovodstvenom programu možete pohraniti podatke u neograničenim količinama. Aplikacija omogućuje razlikovanje korisničkih prava. Personalizacija i privatnost osigurani su svakom korisniku. Praktične konfiguracijske postavke. Korištenje praktičnih sustava plaćanja, gotovinskih i bezgotovinskih. Dostupna je besplatna demo verzija. Ugodno i prijateljsko sučelje, lako prilagodljivo i prilagodljivo svakom korisniku.

U današnje vrijeme učinkovito računovodstvo odnosa s kupcima postupno postaje uspjeh i sve veći rast strategije modernih tvrtki. Fokus tvrtki na poboljšanje komunikacije s kupcima posljedica je brojnih trendova, posebice povećanog rivalstva, povećanih zahtjeva kupaca za vlasništvom nad ponuđenim materijalima i stupnjem usluge, smanjenjem učinkovitosti marketinških opcija kao i pojavom novih tehnologija za interakciju s kupcima i upravljanje odjelima tvrtke. Zato je posao organizacije i osiguravanja učinkovitog rada s klijentima tako neposredan. To postavlja svoje zahtjeve na uslužnost i, prije svega, na aspekte kao što su brzina usluge, odsutnost grešaka i dostupnost podataka o prethodnom kontaktu korisnika. Ovi se zahtjevi mogu ispuniti samo putem računovodstvene aplikacije za automatiziranu obradu informacija. Na tržištu suvremenih računovodstvenih sustava postoji ogroman broj programa za evidentiranje zahtjeva korisnika, izračun broja naknada i naknada, no većina se fokusira na vrlo široku temu i ne uzima u obzir specifikacije pojedinog tvrtka . Neki od njih nemaju potrebne funkcionalnosti, neki imaju čudne opcije koje se ne isplati platiti, sve to zahtijeva individualni rast sustava za potrebe tvrtke. Ali u posebno dizajniranom proizvodu USU Softwarea, koristit ćete samo najkorisnije i najpotrebnije računovodstvene funkcije za vas i vaše klijente.