Program za računovodstvo klijenata i naloga
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo klijenata i naloga

Program za računovodstvo klijenata i naloga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za obračun kupaca i narudžbi je automatizirani program namijenjen učinkovitijoj organizaciji procesa upravljanja kupcima i operativnog računovodstva i obrade narudžbi. S programom za računovodstvene klijente izradit ćete udoban popis svojih klijenata i njihovih kontakata, kao i informacijske kartice sa svim podacima o potrošačima, od povijesti narudžbi i prosječnog čeka, pa sve do iznosa kupnje ostvareni i broj ostvarenih prodaja.

Pomoću programa za računovodstvo kupaca i narudžbi moći ćete kompetentno i unaprijed planirati svoje kupnje, zahvaljujući narudžbama dobavljača i narudžbama kupaca, kao i automatskom nadopunjavanju skladišta za nepropadajuća stanja i pridržavanje statistike prodaje. Zahvaljujući programu koji se odnosi na obračun zahtjeva kupaca, kuriru ćete izračunati naknadu ovisno o količini i vrijednosti isporučene robe, duljini rute i cijeni usluge dostave.

Automatizirani računovodstveni sustav koji regulira suradnju s kupcima, svi vaši pozivi, pisma i prijave trebali bi se automatski spremati u program, što neće dopustiti da se kontakti izgube i odmah šalju podsjetnike o propuštenim pozivima menadžerima. Programom za računovodstvo kupaca i naloga uvelike ćete si pojednostaviti tijek rada implementacijom predložaka za standardne poslovne procese, poslovna pisma, poslovne ponude i fakture, kao i odobravanje postupaka obrade zahtjeva, izradu dokumentacije te izradu statističkih i analitičkih izvješća.

Razvijeni računovodstveni program u potpunosti je usklađen s glavnim ciljevima automatizacije proizvodnih procesa u okviru računovodstva i interakcije s kupcima, a to su povećanje razine prodaje, optimizacija svih pruženih usluga i svih marketinških usluga, kao i unapređenje cjelokupnog proizvodnog modela.

Automatizirani softver za računovodstvo klijenata nudi bogat izbor opcija i praktičnih univerzalnih obrazaca i funkcija koji su usko međusobno povezani, što vam omogućuje rad bez prebacivanja između različitih usluga. Uz pomoć računovodstvenog programa kreiranog za kupce i njihove aplikacije, ne samo da možete pratiti izvršenje zahtjeva i izvršenje transakcija, već i održavati katalog ponuđenih dobara i usluga, kao i provoditi analize za formiranje kompetencija u upravljačke odluke..

Pomoću softverske računovodstvene aplikacije osigurat ćete ne samo kontrolu vremena, sigurnost i radnu mobilnost svojih zaposlenika, već i računovodstvo nabave, financije i analizu prodaje s mogućnošću rezerviranja i distribucije robe, praćenja statusa i ispisa potrebnih dokumenata.

Odabirom automatiziranog programa za praćenje kupaca i narudžbi možete jasno ocrtati svoju poslovnu strategiju, koja jača vaša partnerstva s klijentima, pomaže vam zadržati stare klijente, a ne izgubiti nove.

Štedeći vrijeme koje ste prethodno potrošili na rutinske proizvodne operacije, program vam omogućuje kontrolu zaposlenika, striktno poštivanje svih proizvodnih procedura i donošenje ispravnih analitičkih odluka, što u konačnici dovodi do toga da postanete zrela tvrtka uspjeha. Automatsko određivanje parametara narudžbe, od statusa i načina plaćanja do isporuke. Utvrđivanje točnih podataka o stanju proizvoda na skladištu prilikom uvoza robe i knjiženja po narudžbi kupca.

Računovodstveno i automatizirano održavanje baze kupaca, povećanje broja kontakata, evidentiranje narudžbi, slanje komercijalnih ponuda i obrada zahtjeva. Mogućnost korištenja bar kodova pri radu s čitačima, generiranje i ispis naljepnica i cjenika. Softver za učitavanje podataka na račun za izradu poreznih izvješća. Mogućnost povezivanja poreznog referenta za ispis blagajničkih računa kupcima. Mogućnost rada u različitim sustavima oporezivanja u jednoj kutiji. Realizacija planiranih i neplaniranih zaliha proizvoda u skladištima, uzimajući u obzir podatke o njihovim preostalim pokazateljima. Integracija s uslugama e-pošte, SMS poruka i telefonije za upravljanje upraviteljima prilikom postavljanja zadataka i podsjetnika, kao i obavijesti o statusu zahtjeva i drugih komentara.

Automatska obrada narudžbe kupca, od imenovanja prijevoznika i voditelja do promjene statusa i organizacije pošiljke. Automatizirana kontrola obračuna s kurirskim i poštanskim službama, kao i ispis skripti narudžbe za dostavnu službu. Diferencijacija prava pristupa programu, sukladno opsegu službenih ovlaštenja zaposlenika. Brzo, automatizirano označavanje otpada ili povrata, kao i ponovno označavanje robe ako je kod oštećen ili ga je nemoguće pročitati. Mogućnost ispisa blagajničkih računa za dostavljače na povezanu fiskalnu kasu ili daljinski. Pravovremena obavijest programa o podacima o odabiru proizvoda, nedostatku zaliha i kasnim isporukama. Rad po narudžbi i sa skladišta, uz prethodnu najavu i plaćanje unaprijed. Automatsko numeriranje, masovni ispis i arhiviranje svih informacijskih podataka. Pružite programerima mogućnost izmjena i dopuna prema potrebama naručitelja.