Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za točku razmjene

Softver za točku razmjene • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za točku razmjene
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za kupnju valuta primarna je potreba za ovu vrstu organizacije. Bez vaše pomoći nemoguće je pravilno poslovati. Iskusni tim programera koji rade pod robnom markom USU Software vam skreće pažnju na kompleks uslužnih programa koji zadovoljavaju najstrože zahtjeve kvalitete. Kreiramo razvoj sustava koristeći tehnologije stečene u najnaprednijim zemljama svijeta. Zatim lokaliziramo i optimiziramo stečene informacijske tehnologije te iz njih stvaramo univerzalnu platformu koja služi za ubrzavanje procesa razvoja softverskih proizvoda visoke kvalitete i punog spektra funkcija potrebnih za dobro obavljanje određenog poslovanja.

Pravilno razvijen softver iz mjenjačnice naše organizacije oduševljava oči korisnika dobro razrađenim dizajnom. Nadalje, sučelje aplikacije je jednostavno za korištenje. Čak i manje iskusni korisnici mogu se brzo uhvatiti u koštac sa skupom osnovnih naredbi i funkcija. Nadalje, napredni razvoj softvera USU radi u multitasking modu i paralelno izvodi mnogo različitih radnji. Možete obavljati rezervnu funkciju i zaposlenici nisu prisiljeni zaustaviti radni proces. Vrlo je praktičan jer štedi novac tvrtki i vrijeme zaposlenika. Nijedna sekunda nije izgubljena i može se iskoristiti za dobrobit organizacije. Osim toga, softver će obavljati veliku većinu procesa povezanih s aktivnostima točke razmjene, čime se štedi vrijeme i radni napor, koji se mogu koristiti za druge složene svrhe.

Uvođenje softvera point of exchange prvi je korak prema postizanju značajnih rezultata u ostvarivanju još veće dobiti. Moguće je smanjiti gubitke i nepotrebne troškove, pretvarajući ih u dobit poduzeća. Uz sve to, kroz specijalizirani servis osiguran je sustav za prepoznavanje karata svijeta. Osim toga, nudi besplatne usluge, što pozitivno utječe na konačnu cijenu predloženog proizvoda. Sve ključne točke možete postaviti na karte kako biste izvršili aktivnosti upravljanja na najzorniji način. Možete objaviti kupce i konkurente kako biste ih detaljnije pratili. Osim toga, podružnice su prikladno smještene na karti, tako da možete pratiti razinu dobiti od svake strukturne jedinice. Osim toga, možete usporediti performanse marketinških aktivnosti koristeći uslugu karata. Dakle, izradite izvješća i na temelju njih predvidite i planirajte buduće aktivnosti za razvoj cjelokupnog poslovanja.

Izrađujemo softver za mjenjačnice od temeljne važnosti u procesu upravljanja ovom vrstom poslovanja. Samo uz pomoć našeg složenog uslužnog programa moći ćete ispravno izvršiti potrebne aktivnosti i kontrolirati ih s nevjerojatnom točnošću. Također, softver vam pomaže samostalno, jer postoji ugrađeni elektronički planer. Uz pomoć takvog planera ne samo da možete kontrolirati osoblje na odgovarajućoj razini, već i pristupiti kvaliteti obavljanja svojih izravnih službenih dužnosti. Što je najvažnije, to se može učiniti na daljinu putem internetske veze, što je također korisno za menadžerski tim.

Također je moguće svoje zadatke povjeriti planeru koji se automatski izvršavaju. Planer se može programirati za backup informacija u određeno vrijeme, za slanje informativnih poruka određenim kategorijama pravnih ili fizičkih osoba, za izradu i slanje elektroničkih izvješća čelniku organizacije. Planer radi 24 sata dnevno na poslužitelju i pruža najrelevantnije proceduralne informacije.

Softver na mjestu mjenjačnice, zauzet kupnjom sredstava, obavlja mnogo različitih zadataka puno bolje od upravitelja uživo. Ova visoka izvedba rezultat je činjenice da kompleks radi pomoću računalnih metoda i nije podložan ljudskim slabostima. Ne morate plaćati plaće za softver, pustiti ga na godišnji odmor ili uzeti pauzu za ručak.

Softver mjenjačke točke radi 24 sata dnevno i ne podliježe zamoru. Nadalje, važno je istaknuti da USU Software ne naplaćuje pretplatu za korištenje programa koji kontrolira otkup deviznih rezervi od stanovništva. Plaćate samo jednom, izravno pri kupnji višenamjenskog kompleksa. Ostala plaćanja su automatski i potpuno eliminirana. Također, ne osjećate fatalni učinak takozvanih kritičnih ažuriranja. Uostalom, mi takvu praksu apsolutno odbijamo. USU Software daje kupcima pravo da izaberu žele li kupiti novo izdanje softvera za razmjenu ili će radije koristiti stare, ali provjerene proizvode.

Mjenjačka valuta se prodaje i izračunava najtočnijom metodom. Softver se brine za to. U funkcionalnost aplikacije ugradili smo širok raspon opcija koje vam omogućuju generiranje izvješća izravno Poreznoj službi. Nije potrebno ručno stvarati veliki izbor dokumenata, jer već postoje ugrađeni predlošci, uz pomoć kojih softver samostalno stvara potrebne dokumente. Osim toga, samo pošaljite već formiranu dokumentaciju poreznoj upravi i uživajte u rezultatu.

USU Software je univerzalni pomoćnik koji će vam pomoći da postignete visok rezultat i razvijete svoje mjesto razmjene!