Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za valutne transakcije

Program za valutne transakcije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za valutne transakcije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve operacije koje se provode s valutom zahtijevaju posebnu pozornost, pažljivu kontrolu od strane vlasnika mjenjačnica i njihovih zaposlenika. Nije uzalud novčane transakcije često nazivane cjelovitom umjetnošću, a da bi se njome potpuno ovladalo, da bi se postigao uspjeh u ovom području, potrebno je koristiti samo suvremene tehnologije i programe automatizacije. Program za devizni promet je idealno rješenje za evidentiranje i obračunavanje trenutaka vezanih uz rad mjenjača.

Glavne transakcije primjenjive na novčane vrijednosti su kupnja i prodaja. U ovoj transakciji sudjeluju dvije strane, naručitelj i izvođač, svaka sa svojim obrascima dokumenata i propisima za radnje koje se provode. Korisnik mjenjačke usluge određuje jedinicu valute, iznos, račun i druge parametre, a izvršitelj, kojeg predstavlja blagajnik, evidentira deklarirane potrebe, izračunava konačni rezultat mjenjačke transakcije, proviziju, način prijenosa valute, priprema potvrdu i ostala popratna dokumentacija. Sve radnje potkrijepljene su ugovornim klauzulama čije poštivanje prate nadzorna tijela. A ako je previše problematično pratiti ispunjavanje obveza na staromodan način, onda za programe automatizacije to postaje elementarni standardni zadatak. Program za snimanje novčanih transakcija može zamijeniti cijeli tim stručnjaka i spasiti vas od pohranjivanja hrpe papirnatih dokumenata.

Poduzetnici na mjenjačkim mjestima također se suočavaju s ovisnošću o vanjskim čimbenicima povezanim s gospodarskom situacijom u zemlji i stalnom korekcijom nacionalne valute. To zauzvrat stvara probleme sa stalnom promjenom indikatora na informacijskoj ploči, koja se sama stabilizira pri prelasku na automatizaciju, instaliranju specijaliziranog programa. Ovaj softver može bilježiti sve varijacije tečaja, automatski mijenjati pokazatelje kako u sustavu tako iu elektroničkom tabloidu, koji se može integrirati, sve dok se primjenjuje USU program. Aplikacija USU posebno je razvijena za rješavanje problema kontrole valutnih transakcija prema uvjetima mjenjača ili drugih organizacija gdje je potrebno slično računovodstvo.

Naš se program pokazao produktivnim u računovodstvu prihoda, planiranju dobiti, troškova, jer ti procesi zahtijevaju rigoroznu obradu i registraciju na deviznim računima. Budući da se u jednom danu rada mjenjačkih mjesta može obaviti veliki broj deviznih transakcija, koristan je program za evidentiranje deviznih transakcija. Softver pomaže u izbjegavanju problema s računovodstvom, preuzimajući svu odgovornost za pripremu dokumenata i izvješća. Automatizacija čini transakcije učinkovitijima i preciznijima, što se može vidjeti na generiranim računima. U vezi sa suvremenim tempom života, povećanjem količine informacija, potrebama korisnika za boljim uvjetima usluge i željom gospodarstvenika da sudjeluju u konkurenciji, jasno je da sve veća primjena i implementacija programa postaje sve jasnija. .

U aplikaciji USU možete unijeti standardne valute kao što su dolar, euro, rublja ili dodati puno više ako je aktivnost šira. Glavna poteškoća u monetarnim transakcijama leži u njihovoj stalnoj dinamici, koja je pod velikim utjecajem čimbenika tržišnog gospodarskog sustava. Program pomaže administraciji da uspostavi kontrolu nad radnjama koje se provode s valutom, uzimajući u obzir ovisnost pokazatelja o fluktuacijama tečajeva između nacionalne i strane valute. Organizacija rada mjenjača, stalno i ažurno računovodstvo doprinosi pravovremenoj izradi podataka o financijskim izvještajima u okviru pojedinog odjela ili po vrstama fondova. Sustav bilježi ukupan promet prodanih ili stečenih novčanih vrijednosti. Sve informacije imaju opću strukturu, koja se analizira i prikazuje u obliku gotovih izvješća, što je za menadžment najznačajnija opcija konfiguracije USU-a, jer je na temelju tih informacija lako procijeniti izglede i napraviti kompetentno upravljanje odluke.

Ako vaša tvrtka ima nekoliko geografski različitih točaka mjenjačkog poslovanja, pomoću interneta možemo stvoriti jedinstvenu informacijsku mrežu. No, ono što je bitno, pristup informacijama je razgraničen, nijedna točka ne može vidjeti informacije drugoga, imajući samo ono što je potrebno za obavljanje radnih procesa. Zauzvrat, menadžment je u mogućnosti temeljito nadzirati sve odjele, uspoređujući njihovu učinkovitost. Osnovna verzija našeg programa razmjene USU inicijalno sadrži popis funkcija potrebnih za poslovanje. Ali, osim standardnog oblika sustava, možete razviti pojedinačni set. Kao rezultat implementacije softverske platforme optimizirani su izračuni i koraci međubankovnih transakcija i povećana brzina isporuke usluga. U samo nekoliko dana zaposlenici cijene jednostavnost svakodnevnog poslovanja, eliminaciju papirologije i korištenje primitivne opreme za izračun. Za prebacivanje i pripremu dokumentacije dovoljno je nekoliko klikova. Jednostavno sučelje, pouzdan i jasan kontrolni mehanizam pomažu u razvoju vašeg poslovanja skokovima i granicama, a naši stručnjaci uvijek su u kontaktu i rado će vam pomoći!