Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za prodaju valuta

Softver za prodaju valuta



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za prodaju valuta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Obavljanje valutnih operacija zahtijeva posebnu razinu računovodstva, u kojoj se poštuju zahtjevi važećeg monetarnog zakonodavstva i isključuju se bilo kakve, čak i manje pogreške. Kako bi se postigla maksimalna učinkovitost i preciznost u radu mjenjačnice, potrebno je automatizirati procese i obračune, a to je moguće samo uz korištenje odgovarajućeg softvera. To je zbog glavnog uzroka pogrešaka: ljudskog faktora. Tvrtke ne mogu jamčiti otklanjanje grešaka koje su počinili zaposlenici. Jedino što mogu učiniti jest optimizirati sustav rada uvođenjem računalnog softvera koji će automatizirati sve procese i olakšati prodaju novca.

Računalni sustav odabran za prodaju valute mora uvažavati specifičnosti ove vrste djelatnosti i ispunjavati uvjete za obavljanje poslova u ovom području. Kako bismo olakšali težak zadatak odabira pravog programa, osmislili smo USU Software koji se ističe mnoštvom različitih prednosti i uspješno postiže najviše ciljeve. Na raspolaganju vam je kompletan set alata za sistematizaciju operativnih i upravljačkih procesa, kontrolu u stvarnom vremenu, analizu dobivenih rezultata i mnoge druge. Njegova glavna funkcija je računovodstvo, no zahvaljujući visokoj kvaliteti našeg stručnjaka, razvili smo ga na način da softver može provoditi gotovo sve procese u mjenjačkom poslovanju. Postoji nekoliko alata i dodatnih resursa koji olakšavaju cijeli proces i pomažu radnicima. Jedan od alata je podsjetnik koji vam pomaže da ne propustite ažuriranja tečajnih razlika. Ovo je vrlo važno jer se svaka financijska transakcija mora izvršiti u skladu s ovim stopama. Stoga ne bi trebalo biti pogrešaka, a softver će to osigurati.

Računalni program koji nudimo dizajniran je u skladu sa svim karakteristikama prodaje i kupnje valuta, a istovremeno se ističe svojom svestranošću jer je istovremeno sveobuhvatan informacijski resurs, prikladan automatiziran radni prostor i snažna analitička funkcionalnost. Softver za prodaju valuta je organizacija svih područja poslovanja tvrtke pomoću računalne tehnologije. Stoga mora biti pouzdan i osigurati radnu učinkovitost. Takav program je USU Software uz pomoć kojeg možete povećati učinkovitost i profitabilnost cijele mreže coin prodajnih mjesta i uvijek dobiti najbolje rezultate. To je moguće zahvaljujući pažljivoj i kvalitetnoj izradi sustava. Prisutnost različitih algoritama omogućuje izračun složenih problema i transakcija bez pomoći drugih revizijskih usluga. Drugim riječima, USU softver za prodaju valute je univerzalni pomoćnik, tako da nema potrebe za kupnjom drugih programa ili aplikacija, sve što vam je potrebno nalazi se u jednom sustavu koji nudimo mi.

Fleksibilnost softverskih konfiguracija omogućuje vam da razvijete različite konfiguracije koje odgovaraju vašim individualnim poslovnim potrebama, tako da ne morate sumnjati hoće li USU softver raditi za vas. Naš program mogu koristiti ne samo mjenjačnice, već i banke i sve druge organizacije koje obavljaju transakcije u stranoj valuti. Međutim, program koji smo razvili dostupan je ne samo s gledišta ispunjavanja prirode djelatnosti, već i s gledišta područja usluge. Možete organizirati rad nekoliko prodajnih mjesta, uključujući podružnice u različitim zemljama, jer USU softver podržava računovodstvo na nekoliko jezika. Također, kako bismo u potpunosti zadovoljili naše kupce, dodali smo više od 50 tematskih dizajna i stilova za ukrašavanje virtualne radne površine. Ne ometa zaposlenika u radu, a ujedno je ugodno okruženje za obavljanje svih poslova.

Upravljanje mrežom izmjenjivača daje mogućnost istovremenog praćenja više odjela u realnom vremenu, što uvelike pojednostavljuje praćenje. Možete procijeniti opterećenje svakog odjela i agilnost njegovog održavanja, kao i analizirati financijski učinak svakog radnog dana. Omogućuje vam praćenje provedbe odobrenih razvojnih planova i predviđanje financijske situacije tvrtke u budućnosti.

Softver za prodaju novčića ne može se smatrati učinkovitim ako nema mehanizam za interakciju s regulatornim tijelima i tijelima za kontrolu valute. Softver USU uzima u obzir zahtjeve i pravila važećeg monetarnog zakonodavstva i omogućuje formiranje potrebnih obveznih izvješća koja se podnose Narodnoj banci i drugim državnim tijelima. Značajke softvera omogućuju vam da prilagodite obrasce izvješća koji se automatski popunjavaju i šalju na ispis. Automatizacija tijeka dokumenata ne samo da značajno smanjuje troškove radnog vremena, već, što je još važnije, osigurava potpunu ispravnost i besprijekornost obračuna u važnoj dokumentaciji, što izravno utječe na pravnu zaštitu tvrtke. USU Software nudi kompleksno rješenje za niz zadataka, tako da će vaša kupnja nedvojbeno postati isplativo ulaganje u budući razvoj vaše tvrtke!

Nabavite ovaj izvrstan program za prodaju novčića po pristupačnoj cijeni. Ne postoji mjesečna pretplata, što naš softver čini drugačijim od ostalih sustava. Trčite, kupite ovaj proizvod i ostvarite svoje ciljeve.