Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu mjenjačkog mjesta

Program za kontrolu mjenjačkog mjesta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu mjenjačkog mjesta
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mjenjačnica je objekt financijskog sektora državnog gospodarstva, čije aktivnosti regulira Narodna banka. Prema uputama usvojenim o kontroli mjenjačkih mjesta, Narodna banka trenutno je obvezna koristiti softver u svom radu. Ova kontrolna mjera je sasvim razumljiva i karakterizirana je interesom zakonodavnih tijela za kompetentnim i ispravnim računovodstvom, prikazom financijskog prometa i isplativosti obavljanja mjenjačkih poslova. Ponekad je to nemoguće zbog grešaka u sustavu i grešaka koje zaposlenici ne mogu riješiti, što opet dovodi do gubitka dobiti. Kako bi se spriječile takve situacije, korištenje kontrolnog programa u radu mjenjačnice postalo je obvezno.

U slučaju razmatranja situacije s gledišta razmjene, korištenje programa većini ne stvara probleme, osim potrebe za podnošenjem neplaniranih troškova. No, svaka investicija se isplati pri odabiru pravog programa. Računovodstveni i kontrolni informacijski program omogućuje automatizaciju radnih procesa svih poslova. Optimizirani procesi odvijaju se automatski, što daje veliku prednost u smislu poboljšanja kvalitete pružene usluge, te provođenja računovodstvenih radnji i vođenja mjenjačnice. Važno je napomenuti da rad s automatiziranim programom značajno povećava učinkovitost i produktivnost, što posljedično utječe na rast profitabilnosti i konkurentnosti. Glavni poslovi u radu mjenjačnice i dalje su računovodstvo i upravljanje. Kontrolni program će ih lako izvršiti. Zbog visokokvalitetnih alata i velike učinkovitosti, ovi poslovi sada ne predstavljaju problem i bit će obavljeni u najkraćem mogućem roku.

Sustav kontrole mjesta razmjene uključuje mnoge procese, čak i uz minimalno osoblje i usku stručnost u pružanju usluga. Tijekom upravljanja provode se takvi procesi kao što su kontrola kupnje valute od Narodne banke, transport sredstava, njihovo skladištenje, prijenos na blagajnu, upravljanje radom blagajnika, kontrola tijeka novca i dostupnosti valute korištenjem podataka iz izvješća o svakoj radnoj smjeni i drugim funkcijama. Kontrolni program razmjene pomaže pojednostaviti i koordinirati zadatke upravljanja. Dakle, program kontrole mjenjačkih točaka jamči automatsko izvršavanje zadataka, regulaciju tečaja u količini i specifičnom sastavu. Odnosno, radi se o univerzalnom pomoćniku, koji će vam sigurno olakšati poslovanje povećanjem produktivnosti i ostvarivanjem veće dobiti.

Automatizirani program može bilježiti stanje valuta na mjenjačkom mjestu. Dakle, ako postoji dovoljan iznos sredstava za određenu valutu, onda je nema potrebe kupovati. Neracionalan pristup dovodi do stalnog spina kupnje valute, a bez pravilne provedbe mjenjačkih procesa to dovodi samo do gubitaka. Kompetentna kontrola ključ je učinkovitosti svakog poduzeća. Jedna od ključnih točaka u upravljanju mjenjačnicom je kontrola rada blagajnika, koji imaju izravnu financijsku odgovornost za razmjenu novčanih sredstava. Kako bi se suzbila činjenica krađe novčanog kapitala ili počinjenja prijevarnih radnji, program automatizacije omogućuje automatsko izdavanje usluge mjenjačnice, isključujući ljudski faktor - glavni uzrok problema.

Time je moguće postići transparentnost u obavljanju mjenjačkih poslova. Osim toga, vrijedno je istaknuti sposobnost programa da vodi računovodstvo prema navedenim parametrima. Točnost računovodstvenih poslova zahvaljuje brzom unosu i obradi podataka, što omogućuje generiranje izvješća na ispravan i precizan način. Prilikom odabira programa za automatizaciju treba imati na umu da je njegova glavna funkcija osigurati izvršenje potrebnih zadataka zbog njegove funkcionalnosti. Stoga, u potrazi za idealnim sustavom, obratite pozornost na njegovu funkcionalnost i učinkovitost za vaše poslovanje. To uvelike olakšava proces odabira, a s obzirom da prevagne odabir adekvatnog programa, rezultati njegovog djelovanja neće dugo čekati, povratiti ulaganja.

USU Software je inovativni program za automatizaciju koji svojom funkcionalnošću jamči optimiziran rad tvrtke. Funkcije upravljačkog programa u potpunosti zadovoljavaju potrebe svake organizacije, a razvojni proces uzima u obzir karakteristike i strukturu tvrtke. Stoga program nalazi svoju primjenu u svim tvrtkama, pa tako i na mjenjačkim mjestima. Najvažnije je da softver USU zadovoljava potrebe Narodne banke.

Optimizacija rada omogućuje vam da u automatskom načinu rada obavljate sljedeće poslove: obavljanje računovodstvenih poslova, obavljanje mjenjačkih poslova, kalkulacija, izrada izvještaja, vođenje dokumentacije, upravljanje raspoloživošću valute po vrsti i stanju gotovine na blagajni, mogućnost vođenja tvrtka na daljinu, reguliranje mjenjačnice za kasniju implementaciju i drugo. USU softver vam omogućuje da potpuno modernizirate svoje aktivnosti. Korištenje aplikacije pridonosi poboljšanju pokazatelja prihoda, profitabilnosti i konkurentnosti.

USU Software je program za upravljanje budućnošću vaše tvrtke!