Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za izmjenjivače

Crm za izmjenjivače • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za izmjenjivače
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za uspjeh je potrebna kompetentna organizacija mjenjača i njihov CRM, koji precizno i jasno predodređuje procese, dinamiku financijske komponente i uzima u obzir zahtjeve Narodne banke. Organizacija rada mjenjača počinje prikupljanjem paketa dokumenata potrebnih za dobivanje licence. Sama licenca također nije dovoljna, jer je glavni uvjet za banke i mjenjače korištenje automatiziranog softvera, koji za cilj ima kvalitetan, automatiziran rad u mjenjačkim procesima i učinkovit CRM, s obzirom na održavanje dokumentacije i praćenje izvješća. Zašto je to toliko važno? To je zbog visokog rizika od pogrešaka kada se ti zadaci izvode ručno, budući da postoji određena vjerojatnost ljudskog faktora i drugih mogućih izvora pogrešaka. Mjenjači rade s financijskim, pa čak i međunarodnim resursima. Stoga, kako bi sustav mjenjačnice nesmetano radio, preporučuje se imati na raspolaganju automatizirani CRM sustav.

Vrijedno je napomenuti da skalperi ne predstavljaju samo financijski rizik, već i zdravstveni rizik, s obzirom na rad u ograničenim prostorima ili racije. Potrebno je kontrolirati sve proizvodne procese, ne zaboravljajući učinkovitost i kvalitetu CRM-a. Između ostalog, program koji bi trebao voditi evidenciju i organizirati mjenjački rad jednostavno se mora integrirati s raznim uređajima, poput brojača novčanica, čitača za očitavanje vodenih žigova i autentičnosti domaće i strane valute., blagajna , video kamere, alarm, printer i mnoge druge uređaje. Oni su potrebni za kontrolu ispravnosti i točnosti svake faze financijskih transakcija na izmjenjivaču.

Danas je potražnja za automatiziranim razvojem porasla, a time i broj tvrtki koje pružaju svoje usluge. Sada je poteškoća u pravom izboru bez gubitaka koji mogu utjecati i na sadržaj dokumentacije i na troškove. Za odabir softvera koji zadovoljava sve zahtjeve potrebno je provesti nadzor prema određenim kriterijima, s obzirom na funkcionalnost, cijenu, modularnu opremljenost i praktičnost. Jedini softverski razvoj koji nema analoga i koji zadovoljava navedene zahtjeve čak i najstrožih kritičara je USU Software, koji ima pristupačnu cijenu, potpuno odsustvo dodatnih troškova i sa svim ugrađenim inovacijama koje izmjenjivače dovode na novu razinu rada, kako s klijentom, s valutom, tako i poboljšava CRM. Radi kontinuirano i ne zahtijeva posebne zahtjeve za uvođenje u sustav izmjenjivača. Postoji nekoliko značajki ovog proizvoda, no najizrazitija je visokokvalitetna multitasking funkcionalnost bez ikakvih ograničenja, tako da možete obavljati sve aktivnosti i u potpunosti upravljati CRM-om bez ikakvih poteškoća.

Svi procesi organizacije odvijaju se automatski, čime se minimalizira vrijeme utrošeno, istovremeno, na unošenje točnih podataka, tako važnih za ovu granu djelatnosti. Moguće je definirati zadatke druge prirode, a softver ih radi samostalno i istovremeno, bez gubljenja vremena, potencijala i mogućnosti, zahvaljujući informatiziranoj organizaciji računovodstvenog sustava te kontrole nad procesima i CRM-om. Postoje različiti alati, a jedan od njih je automatski podsjetnik na promjene tečaja. Kako se tečaj valute neprestano mijenja, važno je ažurirati ih na vrijeme i izvršiti ispravne novčane transakcije. Zaposlenici mogu propustiti neka ažuriranja, što može dovesti do gubitka novca. To više nije problem jer CRM za mjenjače to rješava u nekoliko sekundi bez intervencije radnika, što je vrlo korisno za tvrtku.

U jednoj bazi podataka možete raditi s nekoliko izmjenjivača i banaka istovremeno, što vam omogućuje uštedu na dodatnom softveru. Dodatno, integracija s računovodstvenim programom pojednostavljuje zaprimanje i formiranje knjigovodstvene dokumentacije, ispis izvještaja i potvrda generiranih na bilo kojem printeru. U tablice i dokumente podaci se unose samo jednom, što opet štedi dragocjeno vrijeme i trud. Predviđanje rasporeda i isplata plaća provodi se automatski, s obzirom na 24-satni rad mnogih organizacija. Svi radnici će dobiti poštene plaće, koje se izračunavaju uz pomoć programa. Bilježi sve radnje koje obavlja radnik i obračunava prema obujmu zadataka.

Formiranje izvješća i grafikona omogućuje kompetentnu procjenu tržišne pozicije, usporedbu ocjena i profitabilnosti različitih odjela i podružnica, prepoznavanje najboljih i najgorih zaposlenika, kontrolu organizacije CRM-a, financijska kretanja stranih vrijednosnih papira, između ostalog. Ne zaboravite da će svi biti automatizirani, a učinkovitost izmjenjivača će se povećati nekoliko puta.

Uz pomoć mobilnih uređaja, aplikacija i videonadzora moguće je organizirati daljinsko upravljanje, što također omogućuje računovodstvo tijeka dokumenata, kontrolu deviznog stanja, CRM, zaposlenika, isključujući prekršaje i prijevare, reviziju, rukovanje novcem i drugo. Ako želite, promijenite konfiguracijske postavke i naši stručnjaci će vam pomoći u tome. Samo odlučite koje alate trebate i obavijestite naše programere.