Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za mjenjačnicu

Crm za mjenjačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za mjenjačnicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovanje mjenjačnica reguliraju zakonodavna tijela, kao i njihovu organizaciju i računovodstvo. Interne procese i CRM regulira menadžment. Mjenjačnice uglavnom imaju malo osoblje koje se sastoji od menadžera, računovođa i blagajnika. Posebne sigurnosne službe trećih strana obično su odgovorne za sigurnost i zaštitu. Tijek rada na mjenjačnicama u velikoj mjeri ovisi o blagajnicima. Blagajnici su izravno uključeni u službu za korisnike, CRM, obavljaju mjenjačke poslove i financijski su odgovorne osobe. Rad blagajnika u mjenjačnici ima svoje jedinstvene nijanse i poteškoće zbog stalnog prometa sredstava tijekom mjenjačkih operacija. Tečaj se kontinuirano mijenja tijekom dana, a kretanje prava financijskog poslovanja ovisi o dobrom radu blagajnika. Ponekad je to nemoguće jamčiti zbog pogrešaka koje čini ljudski faktor.

Često se zbog utjecaja ljudskog faktora tvrtke susreću s nepoštenjem zaposlenika, stoga se novčane transakcije koje obavljaju blagajnici moraju kontrolirati. Rad u mjenjačnici ima svoje suptilnosti u poslovanju, prema nalogu Narodne banke, tvrtka je dužna koristiti poseban softver u svojim aktivnostima. Automatizacijom izvršavanja poslova u mjenjačnicama značajno se unapređuje kvaliteta usluga i CRM-a, uređuje računovodstveni i upravljački sustav te kompetentnom organizacijom radnog osoblja sprječava rizik od prijevare od strane zaposlenika. Svi pokazatelji učinka ovise o posljednjoj točki. Stoga korištenje automatiziranih programa samo pojednostavljuje i poboljšava procese koje obavljaju zaposlenici. Puno je brži i sve radi gotovo bez grešaka. Osim toga, radnicima će uštedjeti vrijeme i trud, koji se mogu koristiti za druge kreativnije i složenije svrhe.

Automatizirani rad optimizira apsolutno sve odjele tvrtke, uključujući CRM. Tako blagajnik više ne mora ručno obračunavati prilikom preračunavanja valuta, već je dovoljno unijeti iznos u program, ispisati ček i izdati novac. Pojednostavljeno je i poslovanje računovodstvene službe. Prvo, zato što mnoge aplikacije često imaju funkciju automatskog protoka dokumenata, a drugo, zato što se svi izračuni i izvješća izvode mehanički, što pomaže podizanju razine CRM-a. Izvješća u mjenjačnicama su interna za menadžment i obvezna za Narodnu banku. Nema više rutine, nema grešaka, brzo i jednostavno. Sve to moguće je postići implementacijom CRM sustava automatizirane mjenjačnice. Nakon toga ćete ostvariti veću dobit i osigurati svijetlu budućnost za svoj posao.

Posebno mjesto u optimiziranim procesima zauzimaju kontrola i CRM. Programi za automatizaciju reguliraju strukturu CRM-a, osiguravajući nesmetano ispravljanje pogrešaka u izvršavanju zadataka. Posljednji faktor je važan jer ako se napravi pogreška tijekom valutne transakcije, izvješće će biti netočno generirano. Zbog bilježenja svih provedenih radnji, moguće je brzo utvrditi što je uzrok odstupanja i izvršiti operaciju grešaka. Kako biste poboljšali rad svoje mjenjačnice, trebate samo odabrati pravi softver. Važno je uzeti u obzir sve potrebe i specifičnosti mjenjačnice. Stoga pokušajte donijeti pažljivu odluku i istražite ponudu na tržištu računalnih programa.

USU Software je aplikacija za automatizaciju koja u potpunosti optimizira sve poslovne procese tvrtke i CRM. Razvoj programa automatizacije provodi se s obzirom na potrebe koje je naveo klijent, zahtjeve, raspoloživu strukturu i karakteristike djelatnosti. Iz tog razloga, USU softver je prikladan za korištenje bez obzira na vrstu organizacije i sektor djelatnosti, uključujući burze. On, kao program automatizacije, u potpunosti je u skladu sa standardima Narodne banke. Razvoj i implementacija softverskog proizvoda provodi se u kratkom vremenu, bez dodatnih troškova i bez utjecaja na tijek aktivnosti tijekom instalacije. To radi daljinski naš tim za tehničku podršku. Vi samo trebate pripremiti svoja osobna računala. Nema čak ni posebnih zahtjeva za njih. Jedina stvar koju trebate je operacijski sustav Windows.

Rad mjenjačke točke pomoću softvera USU mijenja se na bolje, uglavnom zbog automatskog načina rada. Uz pomoć CRM sustava jednostavno i brzo se obavljaju poslovi vezani uz računovodstvo, obračune, CRM, konverziju valuta, kontrolu cirkulacije sredstava, upravljanje, kontrolu blagajnika i ostalih zaposlenika, operativnu službu za korisnike, interno održavanje izvješća, formiranje obveznih izvješća za zakonodavna tijela, baza podataka o kupcima i mnoge druge funkcije. Nemoguće je nabrojati sve značajke CRM sustava mjenjačnice jer ih ima jako puno. Ako ih želite sve provjeriti, posjetite našu web stranicu i saznajte puni opis.

USU Software je precizan i dobro koordiniran rad uz razmjenu koji će vas dovesti do uspjeha!