Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za mjenjačnicu

Softver za mjenjačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za mjenjačnicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver mjenjačnice daje se za korištenje u radu sukladno odluci Narodne banke. Ovo stanje karakterizira potreba za kontrolom mjenjačkih operacija u nedostatku mogućnosti promjene pokazatelja, njihovog krivotvorenja i isporuke netočnih vrijednosti prilikom slanja izvješća vladinim agencijama. Za mjenjačnicu ovaj uvjet može biti izvrsna prilika za modernizaciju procesa pružanja usluga, računovodstva i upravljanja. Izvrsno rješenje bila bi mogućnost korištenja automatiziranog softvera burze. Korištenje softvera za automatizaciju omogućuje vam obavljanje svih potrebnih računovodstvenih, kontrolnih i upravljačkih zadataka. Poseban čimbenik je pooštravanje kontrola kako bi se izbjegli slučajevi malverzacija u procesu razmjene sredstava ili prijevara. To je moguće zahvaljujući funkciji snimanja unutar sustava. Svaki korisnik će imati osobnu prijavu i lozinku, preko kojih možete ući u softver. Pritom program bilježi naziv, datum i vrijeme te aktivnost koju je taj konkretni korisnik izvršio. Tako od tada uprava može provjeriti aktivnost svakog radnika u sustavu.

Softver za automatizaciju u potpunosti prebacuje rad u automatski način rada. Dakle, optimizacija rada mjenjačnice jamči točnost računovodstva, racionalno upravljanje i strogu kontrolu. Optimizacija računovodstva je od velike važnosti zbog nekih poteškoća povezanih sa specifičnostima djelatnosti. U računovodstvenim poslovima mjenjačnica proces obračuna dobiti i troškova na mjenjačkim transakcijama je otežan zbog fluktuacija tečaja u trenutku činjenice razmjene sredstava u mjenjačnicama. Iz tog razloga se mogu izdvojiti najčešće greške: netočna distribucija podataka na računima i netočno generirana izvješća. Kako bi se otklonila mogućnost ovakvih grešaka, potrebno je automatizirati sve procese vezane uz tečajne razlike, što je moguće uz pomoć softvera za mjenjačnice. Postoji funkcija podsjetnika koja će vas obavijestiti o ažuriranjima, a zatim promijeniti brojeve u programu. Ovo je stvarno korisno i pomoći će vam spasiti posao od gubitaka, pa čak i pomoći vam da obavljate profitabilne transakcije i zaradite više novca.

Tržište informacijske tehnologije plijeni raznolikošću programa za automatizaciju. To je zbog rastuće potražnje za korištenjem novih tehnologija za modernizaciju aktivnosti poduzeća. Uz veliki izbor različitih vrsta sustava, potrebno je odabrati pravi program za vašu organizaciju. Za to je prije svega potrebno točno znati koje su potrebe i problemi poslovanja poduzeća. Odgovarajući softver je nešto što u potpunosti zadovoljava potrebe i zahtjeve mjenjačnice koja pruža mjenjačke usluge. Nakon toga trebate istražiti tržište računalnih programa. Postoje različite marke, funkcije i ograničenja svakog softvera. Pronađite onu koja odgovara preferencijama vaše mjenjačnice i odgovara kriteriju cijene i kvalitete. Ponekad jeftine aplikacije mogu imati ograničenja, dok će one s punim rasponom funkcionalnosti biti skupe i nedostupne.

USU Software je moderan program za automatizaciju koji ima funkcionalni skup potreban za optimizaciju radnih procesa svake organizacije. Svojim mogućnostima u potpunosti zadovoljava potrebe svake tvrtke budući da se pri razvoju vodi računa o strukturi i specifičnostima djelatnosti. Iz tog razloga, softver se koristi u bilo kojoj organizaciji. USU softver za mjenjačnice ispunjava zahtjeve Narodne banke. Proces razvoja i implementacije odvija se u kratkom roku, bez utjecaja na tijek radova, bez dodatnih ulaganja. Cjelokupno uvođenje softvera odvijat će se na daljinu, što je korisno i za menadžment i za zaposlenike jer nema potrebe za prekidom procesa rada. Osim toga, nakon instaliranja softvera za razmjenu, postoji dodatna 2 sata sesije podrške, gdje će naš stručnjak objasniti vama i vašim zaposlenicima kako raditi u programu i koristiti sve mogućnosti istog kako biste dobili više profita i optimizirajte poslovanje.

Optimizacija rada i prelazak njegove implementacije na automatski način rada pomaže kod sljedećih poslova u mjenjačnicama: automatizirana mjenjačnica, računovodstveni poslovi, registracija i izvršenje mjenjačkih transakcija, automatska namire i konverzija pri zamjeni sredstava, izrada izvješća, protok dokumenata, sposobnost kontrole prisutnosti određene valute i stanja gotovine i mnoge druge. Softver USU pridonosi povećanju učinkovitosti i produktivnosti radne snage, neprekidna kontrola organizira disciplinu, a način daljinskog upravljanja omogućuje praćenje rada osoblja, detaljno prikazujući procese koji se provode u programu. Korištenje Softvera USU namjenski utječe na povećanje razine profitabilnosti i konkurentnosti. To je vaša garancija uspjeha. Koristite ga za bolju izvedbu i postizanje više dobrih rezultata. Ovo je također korisno za vaše klijente jer će se povećati i razina kvalitete usluge.

USU Software je jedinstven i inovativan proizvod koji će postati vaše tajno oružje protiv vaših konkurenata!