Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za točku razmjene

Crm za točku razmjene • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za točku razmjene
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ispravno održavanje mjenjačnice je neophodno kako ne bi bilo poteškoća i problema u komunikaciji s državnom poreznom upravom i CRM-om. Naša tvrtka, specijalizirana za izradu naprednog softvera, nudi vam pomoćni proizvod, odnosno USU Software, posebno prilagođen za kontrolu uredskog rada mjenjačke institucije i njenog CRM-a. Za ispravno upravljanje takvim poduzećem potrebno je koristiti specijalizirani program, što smo mi i učinili. Imate izvrsnu priliku za povoljnu kupnju visokokvalitetnog proizvoda koji zadovoljava najviše zahtjeve optimizacije za rad na Windows operativnom sustavu. Ovaj pothvat je visokokvalitetni alat koji jamči sinkronizaciju s postojećim pravnim okvirom u svakoj regiji ili zemlji. Uz njegovu pomoć izvršite veliku većinu zadataka bez pogrešaka i kašnjenja, što će vas zauzvrat dovesti do razvoja i prosperiteta mjenjačke točke.

Dobro izvedeno održavanje mjenjačnice učinkovit je preduvjet za postizanje značajnih rezultata, privlačenje maksimalnog broja kupaca i održavanje dobre razine CRM-a. Možete raditi s gotovo bilo kojim valutnim parom, s eurom, s dolarom, s ruskom rubljom, s kazahstanskom tengeom, s ukrajinskom grivnom i tako dalje. Bez obzira na valutu koju mijenjate, aplikacija automatski vrši izračun i daje najtočniji i provjereniji rezultat. To je zbog moderne funkcionalnosti s različitim alatima, bitnim u računovodstvu i kontroli svih CRM procesa.

Posjetitelji su zadovoljni, jer je razina usluge i CRM-a, s obzirom na korištenje softvera, nevjerojatno visoka. Uvođenju mjenjačkog mjesta pridajemo temeljnu važnost jer se ova vrsta poslovanja ne može odvijati bez uvažavanja računovodstvenih standarda i zakonskih pravila. Kompleks samostalno obavlja potrebne operacije, budući da sadrži zakone i regulatorna pravila. Osim toga, automatski se izrađuju potrebni izvještaji i reference. Ne morate dugo i zamorno proučavati zakonodavni okvir, budući da je naš program održavanja mjenjačnica već pravilno raspoređen. Ako ste predani održavanju točke razmjene, teško je pronaći nešto bolje od prilagodljivog alata tvrtke USU Software. To je jedna od najboljih ponuda na tržištu računalnog softvera. Visokokvalitetna funkcionalnost, brzina rada i hrpa različitih alata karakteristične su karakteristike CRM-a za mjenjačko mjesto koje nudi naša tvrtka.

Mjenjačnica opremljena naprednom tehnologijom funkcionira brzo i pouzdano. Uvijek je moguće utvrditi trenutno stanje gotovine u blagajni. Nema potrebe ručno prebrojavati novac jer se sve obračunava na računalu. Povećava se razina točnosti, kao i CRM, što znači da nema zabune. Izbjegavanje zabune pomaže vam da pametnije promovirate usluge svoje tvrtke. Zadovoljni korisnici cijene razinu CRM-a, koja je značajno porasla nakon puštanja u rad našeg razvoja održavanja centrale u jednoj točki. Automatsko obračunavanje transakcija postaje uobičajeno, što znači da se povećava povjerenje korisnika u vašu organizaciju. Mušterije postaju stalne i vraćaju se, često dovodeći sa sobom prijatelje i obitelj. Razina prihoda tvrtke višestruko se povećava, što znači da je njezin proračun uvijek ispunjen do krajnjih granica. Sve to može postati dio stvarnosti uz USU Software.

Ako imate posla s mjenjačnicom, morate provesti reviziju osoblja na vjerodostojan način. Uz pomoć našeg multifunkcionalnog sustava moguće je najdetaljnije pratiti zaposlenike. Kompleks prikuplja podatke o kvaliteti rada osoblja. Svaki zaposlenik se prati pojedinačno, s obzirom na vrijeme provedeno u obavljanju pojedinih aktivnosti, a podaci se pohranjuju na disk osobnog računala. Voditelji organizacija mogu se u bilo kojem trenutku upoznati s pohranjenim materijalima i donijeti vlastite zaključke. Osim toga, nemarni zaposlenici mogu dobiti otkaz zbog neadekvatnog obavljanja neposrednih službenih dužnosti koje su im dodijeljene, što upravu tvrtke oslobađa nepotrebnih poslova i odličan je preduvjet da tvrtka postigne značajan uspjeh.

Mjenjačko mjesto karakterizira prisutnost velikog broja različitih operacija koje se obavljaju s najvrjednijim financijskim resursom, odnosno novcem. Novac voli točno brojanje, pa je višenamjenski kompleks tvrtke USU Software najprikladniji alat. Ovaj razvoj događaja na vrijeme obavještava da će zalihe određene valute uskoro ponestati na tekućim računima. Osim toga, moguće je izvršiti nadopunu ili ne uvjeravati kupce uzalud. Naša aplikacija za održavanje mjenjačnice udovoljava zahtjevima Narodne banke za ovu vrstu poslovanja. Sigurno nećete imati problema s državom jer je aplikacija u potpunosti u skladu sa svim pravilima i propisima. Moći ćete koristiti automatska izvješća za porezne zastupnike. Osim toga, porezi će biti pripremljeni prema modalitetima koji se prakticiraju u ovoj državi.